Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuluśUluś

ĆWICZĘ Z EWĄ CHODAKOWSKĄ!

Polecane posty

Gość LuluśUluś

Dziewczyny, to jest wspaniałe! Nie wierzyłam, jak mówiła, że trening poprawia nie tylko kondycję fizyczną ale też psychiczną. Przede wszystkim PIERWSZY RAZ mam ochotę ćwiczyć. Na razie przerabiam skalpel. Trening dodaje tyle energii! Więcej niż 10 kaw :D Jest ciężko ale to dobiero początki. Już mnie kusi, żeby wziąć się za trudniejsze ćwiczenia. Cały ten ruch związany z Ewą i aktywnością fizyczną hest cudowny :) Mój cel - po pierwsze zmiejszyć celulit (mam początki na udach), poprawić mięśnie brzucha i spalić tłuszczyk na brzuchu (niby nie jest dużo ale zawsze) i poprawić sylwetkę (strasznie się garbię). Nawet nie wiedziałam, że dostanę taki gratis - szczęście!

Gość gość
Ja ćwiczyła Turbo spalanie w 4 tygodnie i po 20minutach padalam na cyce :P Nie rozumiem tylko tego dlaczego koleżanki mówiły mi że pot leje sie jak z kranu z nich a u mnie na odwrót. Pocę się tylko trochę a za to mięśnie aż mi się trzęsą po czasie i mam takie nieskoordynowane ruchy :/ Nie rozumiem dlaczego :/

Gość LuluśUluś
Mi też się trzęsą ale coraz mniej, bo nabieram formy. Ja zaczęłam os skalpela, bo gdybym jak Ty wzięła Turbo Spalanie to też padałabym na mikro cyce :D Pocę się ale tak umiarkowanie, tzn. nie cieknie mi po twarzy :)