Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sylwiasteczkowska

dr. Sankowski

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am operowana przez Dr Sankowskiego w sierpniu tego roku i jestem w pe艂ni zadowolona z zabiegu. Co z tego, 偶e jest starsza osob膮? nie rozumiem, skoro czuje si臋 na si艂ach to dlaczego mia艂by przesta膰 operowa膰. Naprawd臋 sko艅czcie wymy艣la膰 te g艂upoty, bo to wygl膮da tak jakby艣cie nie mieli si臋 czego przyczepi膰 i szukacie na si艂臋 powod贸w. Poza tym jak si臋 nie podoba to prosz臋 i艣膰 do innej kliniki, a nie wypisywa膰 stos bzdur... a偶 ci艣nienie si臋 podnosi czytaj膮c niekt贸re komentarze! Przesta艅cie krytykowa膰 doktora i jego pacjent贸w, kt贸rzy s膮 zadowoleni bo to zaczyna si臋 robi膰 podejrzane, i naprawd臋 wskazuje albo na konkurencje albo na osob臋 zazdrosn膮 o sukcesy kliniki, kt贸ra od lat prosperuje i ma si臋 dobrze. Zadowoleni pacjenci, 偶egnaj膮 r贸wnie偶 tych niezadowolonych z nosa ! przesta艅cie si臋 powtarza膰, bo tych waszych 偶ali to si臋 ju偶 nawet czyta膰 nie chce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kt贸rej kliniki? bo w ostatnich czasach do艣膰 cz臋sto zmienia艂 miejsce pobytu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a je艣li chodzi o odruchy wymiotne to ka偶dy NORMALNY cz艂owiek na tym forum ma po dziurki w nosie niezadowolonej/ niezadowolonego z nosa .. ile mo偶na .. i na ka偶dym forum ten sam bana艂... sko艅cz cz艂owieku si臋 powtarza膰 bo zepsutym nosem Doktorowi nie zaszkodzisz.. musisz si臋 bardziej postara膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to kt贸rej kliniki? przecie偶 ma tylko jedn膮, wi臋c nie rozumiem pytania. Biust operowa艂am na Alejach Jerozolimskich, a plastyk臋 brzucha wykona艂am na Zgrupowania 呕mii Prosz臋 sobie sprawdzi膰 dok艂adny adres na stronie internetowej. czy to, 偶e zmieni艂 miejsce prowadzenia dzia艂alno艣ci ma jaki艣 wp艂yw na jako艣膰 us艂ugi? Pytam bo wyczuwam dziwny podtekst w tym pytaniu. Z obu zabieg贸w jestem zadowolona na por贸wnywalnym poziomie i polecam z czystym sumieniem Dr Sankowskiego i jego klinik臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja widz臋, 偶e kto艣 ma tu wielki 偶al i pr贸buje si臋 zem艣ci膰 na forum... to nic nie da, strata czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Operacja u doktora Sankowskiego wyleczy艂a mnie z kompleks贸w. Polecam wszystkim, kt贸rzy maj膮 do艣膰 艂ez. warto odmieni膰 swoje 偶ycie i by膰 szcz臋艣liwym. W klinice uzyska艂am pomoc, wsparcie i fachow膮 opiek臋. Dbaj膮 tam o pacjenta tak jak nale偶y, rezultaty przeros艂y moje oczekiwania. Polecam raz jeszcze. Nie wierzcie w to co pisz膮, ja przekona艂am si臋 na w艂asnej sk贸rze, 偶e warto jest ufa膰 swojej w艂asnej intuicji i dzi臋ki temu dzi艣 wygl膮dam pi臋knie i jestem szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz臋 kr贸tko i konkretnie je艣li chcecie cokolwiek robi膰 偶eby poprawi膰 sw贸j wygl膮d to tylko i wy艂膮cznie w KLINICE dr SANSANKOWSKIEGO. A osoba kt贸ra pisze te wszystkie brednie niech zajmie si臋 czym艣 konkretnym a nie obrabianiem d**y KLINICE kt贸ra jest jedn膮 z najlepszych w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze prawisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za kilka dni mam Lifting i wiecie dlaczego wybra艂am Klinike i w艂a艣nie dr Sankowskiego??? poniewa偶 czytaj膮c te wszystkie sztuczne opinie osoby kt贸ra ewidentnie robi wszystko 偶eby dokuczy膰 doktorowi nie zrobi艂y na mnie 偶adnego wra偶enia.Doktor jest bardzo dobrym i do艣wiadczonym chirurgiem wiec z t膮d m贸j wyb贸r.dodam jeszcze 偶e operowa艂 moj膮 przyjaci贸艂k臋 rok temu efekt wy艣mienity.Pozdrawiam osob臋 kt贸ra jest zakompleksiona i wylewa te pomyje na forach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co na to wszystko syn Sankowskiego jako jego by艂y wsp贸lnik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za偶enowana 1
a co ma piernik do wiatraka? a偶 tak poinformowana jako pacjentka nie jestem... heh i w tym momencie ewidentnie wida膰, 偶e te wszystkie negatywy pisane s膮 przez osob臋, kt贸ra wcale pacjentem Dr Sankowskiego nie jest, ani nie by艂a. wida膰 nie tak trudno jest si臋 zdemaskowa膰 maj膮c my艣lenie ogarniczone do tworzenia coraz to nowych prowokacji przeciwko Doktorowi. WSTYD !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha faktycznie mozna sie tu u艣mia膰 czytaj膮c te niekt贸re jak偶e b艂yskotliwe, z艂ote my艣li... "Co na to syn"Hmm..Moze id藕 Do jakiej艣 dobrej wr贸偶ki po ta odpowiedz bo nie sadze zeby "zwyk艂y" pacjent posiada艂 takie info. Osobi艣cie to nawet nie wiedzia艂em ze dr S. mia艂 wsp贸lnika. No ale sk膮d mog艂em wiedziec skoro tylko sie tam operowalem.. Zreszta Jak wi臋kszo艣膰 zgromadzonych na tym forum z wyj膮tkiem jednej chytrej lisicy kt贸ra tu brudzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak zgadza sie.. Od pewnego momentu tych "ciekawych" negatywnych jakby wiecej.. przypadek? Nie sadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 pami臋ta膰, 偶e wyj膮tek nie stanowi regu艂y. Czasem natury nie da sie oszuka膰, a je艣li pacjent jest niezadowolony z zabiegu to niech za艂atwi ta spraw臋 w gabinecie, a nie wylewa wiadro pomyj na doktora. Kompletny brak logicznego my艣lenia. Ja jako by艂a pacjentka polecam klinik臋 i nie spotka艂am sie w niej z jakimkolwiek zaniedbaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy osoba kt贸ra ma nos jak "艣winia" mog艂aby udost臋pni膰 zdjecie? Samego nosa, jestem bardzo ciekawa czy faktycznie jest tak tragicznie, bo a偶 dziwne zeby lekarz z taka renoma i do艣wiadczeniem mogl tak oszpeci膰 pacjentk臋. Bardzo prosze pokaza膰 a wtedy napewno wszyscy uwierz膮 bo Jak narazie to ma艂o wiarygodne s膮dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Osoba kt贸ra ma nos jak 艣winia musi wygl膮da膰 jak 艣winia ha ha ha i tu ju偶 nic i nikt nie pomo偶e.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem co w tym zabawnego ? Po prostu chcia艂abym zobaczy膰 efekt nieudanego zabiegu z kliniki doktora Sankowskiego. Zreszta mysle ze nie tylko ja. Wtedy juz nikt napewno nie zarzuci nieszczerosci Pacjentom obra偶aj膮cym doktora. Z drugiej strony nawet jesli zostanie nam w ko艅cu przedstawione to zdjecie w co szczerze jednak watpi臋 to i tak nie uwa偶am zeby forum by艂o odpowiednim miejscem do za艂atwiania tego typu spraw. Od tego jest gabinet!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tvn (Miasto kobiet)by艂a osoba ,kt贸ra mia艂a nieudany zabieg powi臋kszania piersi z powa偶nymi powik艂aniami,m贸wi艂a,偶e operowa艂a w renomowanej klinice u doktora Andrzeja S.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne jeszcze nigdzie nie spotka艂am sie na 偶adnym forum z kim艣 kto by艂by niezadowolony z implantow od dr Sankowskiego. A Tym bardziej zeby mowa by艂a o tym w programie telewizyjnym. W kazdym razie robi艂am piersi w tej klinice i moja kole偶anka rownie偶. Obie jestesmy zadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chcesz sobie obejrze膰 nosy sankowskiego to si臋 wysil przeszukaj te偶 inne fora a nie siedzisz i pier****olisz farmazony.Twoja ironia nie sprawi 偶e jego nosy b臋d膮 wygl膮da艂y inaczej ka偶dy kto cho膰 troch臋 interesuje si臋 tematem nos贸w doskonale o tym wie 偶e nosy sankowskiego s膮 nienaturalnie zadarte do g贸ry tzw: efekt 艣wini o czym pisa艂o wiele os贸b w r贸偶nych w膮tkach na r贸偶nych forach poszukaj i poczytaj to nie boli!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak tu wierzy膰 kiedy czytam ten w膮tek. Wystarczy przejrze膰 net i wida膰, 偶e kto艣 nieudolnie ratuje dr Sankowskiego wpisami. By艂am w przybytku zwanym klinik膮. Nigdy wi臋cej. Siedzia艂am z pann膮 po op nosa. My艣la艂am, 偶e przysz艂a miesi膮c po operacji a ta po 11 miesi膮cach. Odechcia艂o si臋 wizyty. Nikt zdj臋cia nie zrobi艂 i nie zapisa艂 co chc臋 ze swoim zrobi膰. A jak偶e dosta艂am za to numer konta na kt贸re kas臋 wp艂aci膰. I kto b臋dzie pami臋ta艂 co dok艂adnie chcia艂am? Wyautowa艂am si臋. Wol臋 Wilgusa, bo ten chocia偶 m艂odszy. A jak jedna z drug膮 b臋dziecie za jaki艣 czas potrzebowa膰 skonsultowa膰 co艣 czy b臋d膮 powik艂ania to mo偶ecie poca艂owa膰 klamk臋. Kole偶anka tak mia艂a. Za艂atwili j膮 z operacj膮 na ul. Dzwonkowej. Przyjecha艂a a tam kliniki nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po pierwsze to sie prosze wyra偶a膰 bo to nie obora dla "艣wi艅" po drugie mnie osobi艣cie nosy nie obchodz膮 medycyna estetyczna to nie tylko naprawianie nos贸w! A wiele opinii pozytywnych odnosi sie do innego rodzaju zabieg贸w. Ja z kliniki z zabiegu kt贸ry w niej przesz艂am jestem zadowolona i bede polecac wszystkim ktorzy zechc膮 pozna膰 moje zdanie na jej temat. Zreszta ilu przeciwnik贸w tylu zwolennik贸w. Nikt tu cytuje - nie "pier*** " tylko wyra偶a swoj膮 opinie! Kultury troch臋 by sie tu niekt贸rym przyda艂o....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Apel do osoby kt贸ra wypisuje z艂e opinie na temat doktora i klinik, zaprzesta艅 to bo ja jako potencjalna klientka i tak przyjd臋 do doktora poniewa偶 wiem jaki to wspania艂y artysta w tej dziedzinie. Z drugiej strony robicie mu dobr膮 reklam臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W g艂owie sie nie mie艣ci. Ewidentnie robi to jedna i ta sama osoba, kt贸ra ma w tym sw贸j osobisty cel a nie dobro pacjent贸w. Jedna wielka intryga sumiennie realizowana przez osoba ktorej najwyra藕niej doktora bardzo mocno zalazl za skore. Jestem po konsultacji u doktora Sankowskiego po nowym roku mam zabieg i mocno zastanawiam sie nad przekazaniem mu informacji o tym co sie dzieje na tych forach... Szkoda mi go bo jest dobrym specjalista a kto艣 tak szarga bezkarnie jego imi臋. Moze gdy sie o tym dowie i zajmie sie ta sprawa przy pomocy odpowiednich 艣rodk贸w osoba kt贸ra to czyni poniesie srogie tego konsekwencje. Przypominam ze obraza cudzego mienia jest karalna i te wulgaryzmy pod adresem kliniki i samego doktora Na forum publicznym napewno sie pod odpowiedni paragraf kwalifikuj膮 . To nie jest wielki problem ustali膰 kto to wypisuje. Jedna i ta sama osoba w k贸艂ko pr贸buje doj艣膰 po trupach do celu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabieg贸w medycyny estetycznej na terenie ca艂ej Polski. Zapewniamy ka偶dej modelce przez okres 6 miesi臋cy min. jedno szkolenie. Wszystkie wiadomo艣ci dotycz膮ce bazy modelek oraz formularz kontaktowy znajduj臋 si臋 na stronie http://bazamodelek.com/ Zapraszamy serdecznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukuj gdzie indziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poczytajcie opinie na forach o tym lekarzu,ja si臋 zawiod艂am tylko wcze艣niej wierzy艂am w pozytywne posty ,teraz wiem jak dzia艂a taka reklama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cytuj臋 z innego forum:,,witam Ja rowniez nie jestem zadowolona z efektow zabiegow ,ktore byly wykonane w jednej z "najlepszych"klinik w polsce.Chodzi o klinike dra Sankowskiego.Tez myslalam ze owe zabiegi wykonuje dr Sankowski ale niestety tak nie bylo.Mialam przeprowadzona operacje odstajacych malzowin usznych oraz powiekszenia piersi i zarowno jedna jak i druga operacja poszla nie tak jak trzeba.Jesli chodzi o piersi wygladaja inaczej: jedna jest wyzej a druga nizej co uniemozliwia mi noszenie np stroju kapielowego latem gdyz sutki znajduja sie na roznej wysokosci i jest to bardzo widoczne ,nie wspominajac juz o znacznym pogorszeniu jakosci zycia seksualnego.Odnosnie uszu jedno "odskoczylo" spowrotem na swoje wczesniejsze miejsce i czekam teraz na poprawke zabiegu i jestem bardzo ciekawa czy efekt bedzie tym razem lepszy.Pomijam juz to ,ze zarowno w jednym jak i drugim uchu wyszly mi na jakis czas na zewnatrz konce szwow (ok rok po zabiegu)co bylo troche bolesne i spowodowalo opuchniecie uszu.Klinika dra Sankowskiego JEST ZDECYDOWANIE PRZEREKLAMOWANA!!Dziewczyny nie decydujcie sie na dana klinike ze wzgledu na jej popularnosc ,chociaz czasami i ona jest wazna.Jestem doskonalym przykadem tego jak zespol ludzi z "bardzo dobrego" szpitala moze niezle schrzanic robote!!A ile jeszcze takich przypadkow ??Ludzie glosno o tym nie mowia!!Nie mowia ze cos poszlo nie tak i ze ich wyglad ulegl pogorszeniu oraz wpadli w jeszcze wieksze kompleksy ,ktore towarzysza im przez wieksza czesc zycia." Goraco pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz臋, co my艣l臋 czytaj膮c to wszystko. Jako przysz艂a pacjentka lekarza, kt贸rego jeszcze nie wybra艂am, dochodz臋 do dw贸ch wniosk贸w. 1. Chcia艂abym zrobi膰 sobie piersi, ale chcia艂abym r贸wnie偶 by ten sam lekarz w razie czego wymieni艂by mi implanty za kilka lat, a to u dr. Sankowskiego nie b臋dzie mo偶liwe (niestety nikt nie m艂odnieje) 2. Nie wybra艂abym lekarza, kt贸ry na forach ma niezbyt dobr膮 opini臋. Jako艣 na stronie nie widz臋 rewelacyjnych efekt贸w jego prac. 3. Czy w Polsce nie ma lepszych chirurg贸w? Ot贸偶 s膮 i mo偶na ich znale藕膰 po kilku latach w tym samym miejscu. Chyba bym z przera偶enia umar艂a, je艣li po operacji nawet po kilku latach potrzebowa艂abym zasi臋gn膮膰 porady czy nadzwyczajniej zg艂osi膰 si臋 na przegl膮d piersi a zasta艂abym zamkni臋t膮 klinik臋 albo lekarz dawno by nie praktykowa艂. Do kogo wtedy i艣膰? Post dla ludzi m膮drych, a nie krzykaczy z kliniki. Ka偶dy wie, 偶e siedz膮 paniusie i bazgrol膮, 偶e to niby pacjentki.

Udost臋pnij ten post