Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z cera

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam problemy z cera.Konkretnie roszrzerzone pory,zanieczyszczenia.Czy ktos ma sprawdzone sposoby na tego typu problemy?

Gość gość
Tak, wszyscy kosmetolodzy ci doradzą, ale muszą cie widzieć

Gość gość
Niestety nie ma takiej mozliwosci.

Gość Ananas20
Jedz dużo mleka i pij bibovit. No wiesz jeśli marchewki będą chciały wyjść z psem to pozwól im bo nie ma nic w tym dobrego.

Gość gość
Dziekuje za porady i czekam na kolejne.Nie rozumiem tylko wyrazenia marchewki moga wyjsc z psem,ale to szczegol.

Gość Paper Gangsta
Ja też mam niestety delikatny problem z cerą ale ostatnio zaczęłam stosować pewne rzeczy i pomogło. Rano i wieczorem używam tonik do twarzy z olejkiem z drzewa herbacianego, antybakteryjny. Wieczorem zaś jeszcze delikatnie przejeżdżam wacikiem z woda utlenioną po twarzy. Potem nakładam maść Tribiotic (bez recepty, ok. 16 zł, stosuje się tylko tydzień) na noc, kładę się spać, rano wstaje, myje twarz i na miejsca z wypryskami nakładam maść cynkową. Efekt był już pierwszego dnia. ;) Możesz jeszcze 2 razy w tygodniu nakładać specjalne maseczki na twarz z glinką, ładnie oczyszczą twoją skórę i poprawia jej wygląd. Pozdrawiam 😍

Gość gość
Paper Gangsta dziekuje za wpis.Mozesz mi napisac ile kosztuje taki tonik?Troche krucho u mnie z pieniedzmi.

Gość Paper Gangsta
Około 14 złotych

Gość gość
Dzieki,wyprobuje.

Gość Paper Gangsta
Całość powinna cie wynieść około 30 zł.

Gość gość
Mam nadzieje,ze bedzie jakis efekt :-)

Gość Paper Gangsta
U mnie efekt był widoczny już pierwszego dnia, trzymam kciuki, żeby u ciebie też był 😘

Gość gość
Dziekuje :-)

Gość niechcemisiewyjsc
Miałam problemy z cerą przez spory okres czasu... Nic nie pomagało a stosowałam wszystko co polecały internetowe znawczynie :P Miałam podskórne małe grudki, dorobiłam się w końcu małych blizn, rozszerzone pory tez oczywiscie były. Poszłam do dermatologa (geniusz... zdecydowałam sie dopiero po ponad roku czasu) i kazał mi smarować twarz dwa razy dziennie Acne Derm. Trochę się bałam dwa razy dziennie... Bo zazwyczaj wszystkie mazidła mi masakrycznie wysuszały cere a tutaj nic takiego nie miało miejsca :) Zaczynam teraz drugą tubkę, stosuję ponad miesiąc. Twarz nie jest całkowicie wyleczona ale widzę OGROMNĄ poprawę. Porów prawie nie widać, blizn również. Grudki jeszcze jakieś są, ale zmniejszyły się o jakieś 70% ;) Oczywiscie kazda cera jest inna, ale warto spróbować... Maść bez recepty

moim zdaniem najlepiej zrobisz jak się udasz do dobrej kosmetyczki na zabieg. Wiesz nie jestem w stanie dokładnie poradzić, co możesz zrobić, bo nie jestem specjalistką ale myślę, że wizyta w salonie dobrze Ci zrobi. W Krakowie jednym z lepszych miejsc jest Yasumi przy ulicy Bonarka zaraz koło ronda Matecznego. Świetny pakiet zabiegów i profesjonalna kadra, która na pewno Ci pomoże w problemie.

Gość gość
bursztynowa_komnata:Mieszkam daleko od Krakowa i jak juz wczesniej wspomnialam krucho u mnie z pieniedzmi. niechcemisiewyjsc:ile kosztuje ten preparat?Sprobuje rowmiez parowki na twarz,ktora ktos mi tu radzil

Gość jaq
acne derm kosztuje ok.23 zł. u mnie kiedyś też się sprawdził, ale obecnie moja cera go nie trawi. reaguje strasznym zaczerwienieniem. ostawiłam bo nie miałam ochoty być czerwona na twarzy. acne derm to kwas, więc nakładaj na noc, a w dzień filtr najlepiej.

Gość gość
To nie dobrze,bo mam cere wrazliwa i pewnie reagowalabym podobnie.