Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cm@vp.pl

Szukam dziewczyny do stalego zwiazku o to moje wymagania

Polecane posty

Gość Brunet196cm@vp.pl
przykro mi ze tak to odbierasz :) twoj problem w tym ze wszystko chcialabys odrazu wiedziec weszysz spisek a ja wole mowic o sobie powoli bo mi sie nie spieszy do niczego !!!

Gość la la ala
a skad jestes brunecie? a musi byc koniecznie dziewica? bo jak nie to ja spelnial twoje wymagania :)

Gość Brunet196cm@vp.pl
szkoda ze juz idziesz ja nie podrywam nikogo :)

Gość gość
25 lat i prawiczek? nie wypominam, ale to chyba świadczy, że masz dużego pecha, albo problemy jakieś w kontaktach z kobietami?

Gość Brunet196cm@vp.pl
mam pecha i tyle a problemów nie mam żadnych szkoda ze juz fiku mikku idziesz przekreślając wszystko :) szkoda bo chciałbym kogoś poznac

Gość sisi sisi
kolego jesli chcesz dziewczyne na cale zycie to powinienes wymagac od niej intelektu przede wszystkim, bo glupia babe latwo znalezc

Gość Brunet196cm@vp.pl
sisi sisi dzieki za cenna uwage masz racje wymagam i daje to samo :)

Gość sisi sisi
kobiety sa mega puste dzisiaj, szukaja faceta, ktory bedzie je sponsorowal, ubieral, karmil i kupowal kwiaty. chyba polska bieda tak ludzi przytlacza, jak jestes fajny i madry to nie bierz bylejakiej laski, pustakow jest od groma

Gość Brunet196cm@vp.pl
sisi sisi hmm jestes bardzo madra zaskakujesz mnie :) byloby fajnie gdybys to byla Tą ktorej szukam !!

Gość gość
rozumiem, że chcesz dziewicę - ja jak byłam dziewicą to nie do pomyślenia było dla mnie, przeżyć pierwszy raz ( i w ogóle pieszczoty) z kimś kto kogoś miał. I tak też się nie stało. Ale miałam 19 lat. Mając 25 lat większość z nas, ma za sobą już jakiś związek. Więc albo znajdziesz dziewicę 20 kilkuletnią przez "pecha" albo dziewczynę, która była już w związku - a to może być dla Ciebie krępujące, rozumiem. Albo jakaś licealistka Ci zostaje. Może to będzie bardzo miła i uczuciowa dziewczyna, ale nie wymagaj od niej rozmów o gospodarce Chin, giełdzie, sytuacji polityczno-społecznej w Brazylii czy o historii drugiej wojny światowej. Zresztą, o tym nie można porozmawiać z 99% kobiet - bez względu na wiek. Życzę powodzenia ;)

Gość Brunet196cm@vp.pl
nie chce mi sie gadac na temat chin zalezy mi na madrosci uczuciowej :D

Gość sisi sisi
ja chce milosci, a tego chyba najtrudniej znalezc

Gość gość
W dzisiejszych czasach bardzo trudno znaleźć miłość , bo niestety każdy patrzy na wygląd czy też inne puste i mało wartościowe przedmioty. Ja akurat mam już ponad 20 lat i jestem dziewicą, podejrzewam że przez jeszcze długi czas się to nie zmieni , bo tak jakby nie pasuję do tego świata. Nie zwracam uwagi na przebojowość , nie interesuje mnie kasa , czy wygląd . Sama też łamę kanon dzisiejszej atrakcyjności i piękna , więc wg niektórych jestem osobą nic nie znaczącą. Byłoby naprawdę miło , gdyby ludzie choć raz popatrzyli na siebie poprzez pryzmat inny niż atrakcyjność ,którą każdy pojmuje inaczej , czy materializm, który też niewiele znaczy. Tobie autorze życzę żebyś znalazł tą , której tak wypatrujesz . Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań.

Gość Brunet196cm@vp.pl
dziekuje to co napisalas wyzej to dobrze Cie rozumiem ja tez jakby nie jestem z Tego swiata gdzie rzadzi wyglad kasa i sex :( to smutne ze ludzie patrza na siebie przez ten pryzmat :(((

Gość gość
za te tekst z wysoką żyrafą masz o jedną ochotniczkę mniej :) Mam 176 cm, pasuję do reszty wymagań, ale nie chciałabym mieć faceta kretyna :o

Gość gość
A skad jestes??

Gość Brunet196cm@vp.pl
wybacz mi ta zyrafe :D no ale mysle ze kobieta ktora ma wiecej niz 180 to dla mnie bylaby juz przesada :D jesli kogos tym urazilem to przepraszam masz racje nie znasz mnie wiec zapewne jestem kretynem :D wiec chyba dobrze myslisz :D

Gość Brunet196cm@vp.pl
Wrocław :D

Gość JaaaaaaaaaaaaChetna
Ja jestem chetna, spelniam wiekoszosc wymagan :) mam 19 lat, ale niestety nie jestem dziewica, mialam jednego partnera :) Ty jestes prawiczkiem?

Gość gość
Takie szukanie na forum kobiety to niezbyt męskie jest.., takie desperackie i w ogóle naiwne

Gość Brunet196cm@vp.pl
ale ja nie szukam nikogo :D hehe chyba cos pomyliles :D

Gość JaaaaaaaaaaaaChetna
hahahaha fiku, dobre ;D

Gość gość
sorry Winnetou, wolę blondynów, mimo że ciemnowłosi panowie mnie lubią (przeważnie)

Gość gość
jak już to pomyliłaś. jak to nie szukasz.. przeczytaj może swój temat, taka rada

Gość Brunet196cm@vp.pl
no bo nie szukam nikogo na sile to po 1 :D wiec jak narazie zostaje rozmowa jesli komus to nie pasuje ze chce zwiazku tak odrazu to trudno jego problem :D

Gość Burnet 1986cm@ vp. pl
aha i zapomniałem dodac mój ideał na akordeonie musi grać :)

Gość Brunet196cm@vp.pl
fiku mikuu pisalas ze juz spadasz wiec po co piszesz :)? nie wymagalbym od kogos czegos jesli nie mialbym tego :)