Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wasi rodzice beda miec emerytury? policzyliscie juz? moja az 800 zl

Polecane posty

Gość gość

:o zenada

Gość gość
moja mama ma 2300. Jednak całe życie pracowała na dwa etaty.

Gość gość
to i dwie legitymacje partyjne miała?

Gość gość
jedno ma 1500,,drugie 896,70. ja jeśli dożyję to może 500 jakieś,ale mam trochę w papierach wartościowych odłożone na stare lata,lokate w banku i waluty kupuję.

Gość gość
Dość dużo. Mama 2500 tyś , ojciec ponad 3 tyś . Zależy jakie składki były odprowadzane - moi rodzice mieli największe płacone przez te wszystkie lata. Przez cale małżeństwo też odkładali co miesiąc ile mogli (więc maja też spore oszczędności ) mama moja księgowa (na emeryturze teraz) ale ciągłe myślała o tym co zrobić najlepiej i jakie składki płacić etc - żeby nie obarczać dzieci na stare lata tylko żyć na spokojnie z tatą . tego mnie też nauczyła bo od 12 lat już odkladaĶ co miesiąc na " stare lata"

moj tata ma 5 tys emerytury a mama jeszcze bedzie długo pracowała zanim pojdzie na emeryture.

Gość gość
Moja mama jak na razie ma około 400 zł, żenada. Ale fakt faktem, że ma dopiero 46 lat i większość życia nie pracowała tylko miała odprowadzane składki na opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem lub składki rolnicze, na pełnym etacie pracuje dopiero od jakiś 7 lat...

Gość gość
Moj tata ma 2.200zl (40lat ciezkiej pracy dla Polski Ludowej:), Mama:okolo 1000zl. SUPER!

Gość gość
Moj tata 1900, 40 lat pracy w jednej firmie jako budowlaniec.

Gość gość
1000? to naprawde super!!! wiesz ile ty bedziesz miec emerytury pracujac dla Wolnej Demokratycznej Polski PeOwców? jak zarabiasz 10 000 teraz to mozesz liczyc na 2000, jak masz minimalna to z 500zl moze i dostaniesz :)

Gość molka9999
a moja ma 200 euro na tydz, wystarczylow w irlandi popracowac 10 lat i juz sie nalezy dzis zyje dobrze a jaj koleanki maj po 700zl