Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka98765

WSPÓŁCZEŚNI FACECI TO DUPKI!

Polecane posty

Gość Biedronka98765

Mam męża, z którym zamierzam się rozwieść. Nie boję się, bo jestem samodzielna. Nie dam się poniżać, wyzywać, śledzić, podczas gdy mój "wspaniały facet" na randkach flirtuje z nastolatkami. Ba nie byłoby to dziwne gdyby miał mniej lat, ale ona ma tyle lat co dziadek niejednej z was. Żal. Faceci to d*pki. Kobiety współczesne nie zachowują się jak ich babki czy matki, które dawały się wyzywać, kiedy to wstydem było wziąć rozwód. Dwa dni temu zadzwoniła do mnie koleżanka. Super dziewczyna! Przez telefon, przestraszona, prosi mnie czy może do mnie z synkiem przyjechać, bo mąż jej grozi, że ją zabije i podpali dom. Czaicie to? Dziewczyna chce uciekać z własnego domu, który ma po rodzicach! Co Ci faceci sobie myślą? Męskie d*pki nie radzą sobie w zżyciem codziennym, nie potrafią sprostać zwyczajnym wymaganiom. Potrafią tylko wyzywać, grozić, pierdzieć w fotel i romansować. Boże, czego on nie wypisuje tym nastolatkom! Moja siostra jest singielką. Ma "dochodzącego" faceta. Sama bardzo dobrze zarabia. Przynajmniej jedna mądra!

Gość gość
a kobiety to kurrwy i szmaty lecace na kase wiec wszystko jest w rownowadze 🖐️

Gość POradzcie kafeteriosze...
Jw i tyle w temacie zamykam