Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooość

samej na urlop nad morze- normalne to lipa?

Polecane posty

Gość gooość

hej, chętnie bym pojechala nad morze ale chłopak mnie wkoorwia i mam ochote kopnąc go w doopę, znajomych za bardzo nie mam... chcę zabrać psa i pojechać na parę dni- czy inni ludzie też jezdza sami czy będą tam same pare albo rodziny? bo jak tak, to już w ogole dola zlapie... :(

Gość gość
ja co roku jeżdżę sama.fakt jest sporo par ,rodzin ale co tam ważne by mieć to w du*** i dobrze się bawić

Gość gość
ja jezdze sama w mysl zasady,ze nie bierze sie drzewa do lasu:Ppelno tam facetow do wyrwania,wiec wyluzuj

A co Cię inni obchodzą? Jedź sama, trochę odpoczniesz ;) Lepiej jechać samemu niż z kimś kto wkurza bo zamiast odpocząć wrócisz podenerowana :)

Gość gość
po pierwsze ciekawe czy w ogóle psa będziesz mogła zabrać poza tym jak ja kiedyś byłem to pokoi jedynek nikt właściwie nie ma tylko musiałem ze dwójkę zapłacić tylko mi trochę obniżyli cenę

Gość gość
pewnie, ze mozesz jechac sama. ja co prawda sama nigdy nie bylam ale nie widze przeciwwskazan. wynajmiesz lokum, rano wyjdziesz z psem na spacer, potem na plaze (z psem lub bez) wieczorem na piwko lub impreze. wczoraj bylam z dwoma kolegami na imprezie- z nimi ale w pewnym momencie zgubilismy sie. w lazience poznalam 2 dziewczyny- razem tanczylysmy, poszlysmy na drinka. ty tez pewnie kogos tam poznasz a jesli nie to co:)

Gość gosciowkkaaa
wiesz co? lipa to tak gadacja sama podrozoje po europie i pl ijest super , ze wsi jestes?ze mas ztakie myslenie?

zagadaj do ludzi ktorych widujesz w szkole/pracy, moze jednak ktos sie z toba chetnie zabierze ;) nie sprobujesz to sie nie dowiesz, mi by sie samej nie chcialo jechac, czulabym sie samotna

Gość gość
paszteciarnia kafeteryjna nie ma wyjścia:-D

Gość gość
ieszkam nad mozrezm, w ysl tego nie powinnam sie sama poruszac po ulicy czy na plazy:)?

Gość gooość
nie mam znajomych z pracy, bo mam własną jedoosobową firmę, pozostali mają rodziny, dzieci albo nie mają kasy na wakacje, reszta siedzi za granicą jak chodziłam do szkoły to taki wypad z kolezankai to zorganizowałabym w 10min :( a teraz lipa :o i tak, mieszkam na wsi, jeśli to ma dla kogoś znaczenie :P

Gość gość
zasponsoruj,to na pewno ktoś sie znajdzie

Gość gooość
w sumie czym ja się martwię... będę podrywala na psa :D jest tak slodki, ze jak jestem na spacerze, to co druga osoba mnie zaczepia :)

Gość gość
jak mam jechac z mezem i sie z nim klocic w ktora strone isc czy w lewo czy w prawo,albo caly dzien siedziec w knajpie,lub gapiac sie w telewizor,,,,,,,to jezdze z jedna albo druga koplezanka.......ale jak nie moga to sama bylam 3 razy.wiele osob tak robi. moj wujek byl samotnikem z wyboru zwiedzil prawie caly swiat

Gość gość
www.lieder.letnik.pl Władysławowo