Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmiace mm to krowy, wysylajace do zlobka - wyrodne, jak sie jeszcze wyzywacie

Polecane posty

Gość gość

? chetnie poczytam

Gość gość
można kp i wysłać do żłobka ale takie leniwe krowy tego nie zrozumieją, przewyższa to ich możliwości intelektualne, że można pracować i nie podawać mm, że można pracować nie karmić butelką itd

Gość gość
to pocztaj i to... kury domowe to pasożyty-cd 30.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość też tak myślicie, że żywiciel zdechnie , pasożyt też

Gość gość
"można kp i wysłać do żłobka ale takie leniwe krowy tego nie zrozumieją, przewyższa to ich możliwości intelektualne, że można pracować i nie podawać mm, że można pracować nie karmić butelką itd" to już było

Gość gość
wydedukowałam skąd się bierze określenie "leniwe krowy" na kobiety nie karmiące piersią (pomijając te kilka procent, które nie może kp) to proste od mleka, które podają swoim dzieciom, skoro jest to mleko krowie a one są matkami - to muszą być krowami :D

Gość gość
Podające jedzenie ze słoiczków przy rozszerzaniu diety niemowlaka-leniwe, kobiety,które wracają do pracy kilka miesięcy po porodzie-karierowiczki,dla nich praca jest ważniejsza niż dziecko :-)

Gość gość
samotne matki - tym to chyba najbardziej się dostaje

Gość gość
krowy to te co kp bo dają się doić :D widzicie? I można w dwie strony! Tym bardziej, ze cielakowi by nikt nie podał mm, bo jest dostosowane do dzieci nie dla cieląt ;P

Gość gość
późne macierzyństwo - nieodpowiedzialne

Gość gość
A jak pijesz kawę z mlekiem to może nawet jesteś baranem albo krową lub bykiem. Też jest tu określenie męża matki karmiacej mm BUCHAJ. Ja boję się matki karmiacej piersią spotkać w realu ;) toż to agresywne maniaczki ;)

Gość gość
Bo na tym forum nie ma normalnych matek, a małolaty podające się za matki, jakieś gówniary które wpadły w wieku 20 lat i c**j je strzela, że ich równieśnice mają lepiej oraz jakieś sfrustrowane babska które w domu siedzą cicho, a cały jad wylewają na forum.

Gość gość
mója kotka to też krowa, bo karmi swoje kocięta?

Gość gość
Wy jesteście nienormalne gdzie są wasi mężowie że wypisujecie takie bzdury zamiast się poprzytulać .

Gość gość
"mója kotka to też krowa, bo karmi swoje kocięta?" nie bo karmi piersią a nie mm

Gość gość
sorry ale nie pijam kawy z mlekiem ;) kkk Mogłabym zgodzić na określenie mnie jako matki karmiącej, każdym zwierzęciem oprócz krowy z wspomnianego powodu. Jestem po prostu matką karmiącą, nic nie doję, karmię swoje potomstwo jak każdy inny ssak, tylko ludziom się coś w głowach poprzewracało. Zawsze to co jest przetworzone chemicznie, czy genetycznie jest gorsze od tego co proste i naturalne ale nie zrozumieją tego tacy w p i e r d a l a c z e parówek jak wy.

Gość gość
Twoja kotka to nie krowa, bo nie pije kawy z mlekiem i nie je jogurtu. I zawsze jest pytanie jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem - A GDZIE JEST TWÓJ MĄŻ ? ☆

Gość gość
Chyba żona ale nie mam jej jeszcze.

Gość ty wyżej
a co twój noworodek i mały niemowlak je jogurt i co uważasz, że to dla niego najlepsze? Rozumiem na 5 miesięcy danonek mu smakował?

Gość gość
Tak smakował

Gość gość
o mleku i krowach już było!!! ile można o tym samym! napiszcie może kogo jeszcze wyzywacie/obrażacie?

Gość gość
Temat 1500 zł i planowanie dziecka

Gość gość
Mojemu noworodkowi kupiłam kebab, zjadł ze smakiem.