Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojnaduszyczkaOna

jestem niespokojna o swój związek i o NIĄ..

Polecane posty

mój facet ma kolezankę, o która zawsze byłam zazdrosna. jest atrakcyjna, mieszka blisko niego, mają dużo wspólnych znajomych, gdzie spotykaja się grupą. jest to dziewczyna w sumie sympatyczna, trzymajaca sie z chłopakami.ma z moim chlopakiem dobry kontakt, nie wiem czy często gadają.. było parę sytuacji, ze robiłam mu o nią awanturę, bo wynikła jakas sytuacja że obiecał mi, że nie będzie sie z nią kontaktował a później zobaczyłam u niego smsa do niej czy wyjdzie sie z nim zobaczyć czy że się spotkali bez mojej wiedzy. niedawno bylismy u niej na małej domówce i jaralismy, na mnie to nie zadziałało, ale dostrzegłam, że patrzyli na siebie dośc przeciągle.. i to często. bylo tylko 'X patrz, X to, X tamto'. a do mnie zwrócił się i przytulił może z 3 razy. tłumaczył się później tym, że był zjarany i jakoś tak wyszło, że na niej własnie się skupiał. ogólnie ona ma w sobie cos takiego, ze wiadomo że jest to miła dziewczyna, ale jestem o nią zazdrosna najzwyczajniej w świecie i nie ukrywam tego przed moim chłopakiem. na początku, gdy prawie jej nie znałam bazowałam jedynie na swojej opinii, iż jest to laska nieciekawa. ale gdy ją poznałam zmieniłam o niej zdanie i teraz przedstawiam ja własnie jako taką sympatyczną. nie zmienia to jednak stanu rzeczy, że nie jestem jakoś zadowolona, gdy się widzą. wiem, ze to obrzydliwe ale zajrzałam pare razy w smsy faceta. rzadko je piszą. a wczoraj zajrzałam na jego fb- skasował wiadomości z nią. wiem, że było tego sporo... i to mnie niepokoi. nie wiem czy się tym przejmować czy nie? nawet jeśli ona nic do niego nie ma, ale ona mu się podoba.. a może po prostu zmyślam i sobie wkręcam? na codzień mało o niej wspomina, pokazuje mi że jestem dla niego najważniejsza i ostatnio sam zapytał czy nie poszłabym się spotkać z paroma znajomymi, gdzie własnie miała być i ona. myślicie, że jest o co się niepokoić? + zaznaczę, że nie widziałam nigdy aby ze sobą flirtowali w smsach czy coś, ale jeśi chodzi o tą domówkę, gdzie tak na siebie patrzyli... ech :/ potrzebuję opinii z zewnątrz.

...

Gość agawa400
Ja pierdziele,pogonic panne

Gość gość
Usunieta z fb ale i tak mozna sprawdzic wiadomosc tylko trzeba umiec czytac

Gość gość
lepiej zapobiegac,niz leczyc :P

nie miałam wiele czasu. on był na dole, ja chciałam wejść na swoje fb, otworzyłam nową kartę i wyskoczyło jego. no to weszłam. nie mogłam nic znaleźć.. czyli waszym zdaniem nie wkręcam sobie? + ona potrafi do niego pisać z takimi bzdurami jak np, ze ma kaca

Gość gość
są po prostu kumplami, a kumple są aseksualni, Nie masz sie o co bać

Gość gość
nie ma przyjazni damsko-meskiej,jeszcze jakby byla babo-chlopem,to pol biedy,a tak,jacy kumple?

strasznie mnie wkurza ta domówka u niej. to była jakaś masakra... nie chciałam taksię na nich gapić, więc niby ze zmęczenia dłonie splotłam i przytknęłam do oczu, skuliłam się niby chcąc spać. a tak na serio to im się przyglądałam.. widzę ciągle te ich spojrzenia, na przeciwko siebie siedzieli, jacyś kumple do niej gadali a ona na niego z lekkim uśmiechem patrzyła przeciągle, czasem na mnie spoglądała. a on podobnie na nią. no ewidentnie widać było jakies zainteresowanie. ale później nawet On się nie wymigiwał, tylko zwalił na jaranie winę.