Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś miał podobne objawy????

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda następująco. Uprawialiśmy z narzeczonym seks 2 dni po miesiączce bez zabezpieczenia do końca (około 20 maja). W czerwcu dostałam okres dopiero 24 i był spóźniony o około 10 dni. Trwał też krótko bo tylko 3 dni a dziś od rana jest mi nie dobrze. Wiem, że możliwe jest że jestem w ciąży ale chciałabym się dowiedzieć czy ktoś też tak miał że był w ciąży a miał okres ?? Bo generalnie to brak okresu jest takim najczęstszym pierwsztm objawem ciąży. Ja okres miałam ale nie dość że się spóźnił to był bardzo skąpy. Na razie nie mam możliwości zrobienia testu dlatego pytam :) Cieszylibyśmy sie z ewentualnej ciąży chociaż wolałabym później bo w sierpniu bierzemy ślub. Czekam na wasze odpowidzi

Gość gość
ja mialam w ciazy 3 normalne okresy :p

Gość gość
najlepiej zrób sobie test

Gość gość
normalne to na pewno nie były , ale cos na kształt i podbienstwo wystepuje , moja sasaidka tez miała 3 x krwawienia , odebrała to jako miesiaczkowe bo sie datowo zgadzało .

Gość gość
O jezu aż 3??? :)Takiego przypadku to nie słyszałam. :) test zrobię bo teraz jesteśmy u rodziców na wsi a tu nawet apteki nie ma :/ Wrócmy do siebie to na pewno zrobię. Chociaż mam nadzieję, że to jednak nie to bo chciałabym się wybawić na własnym weselu a dodam, że w weekend tez byłam na weselu i piłam alkohol :/ Chcieliśmy zacząć starać się jakieś pół roku po ślubie.

Gość gość
...