Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie znacie produkty przyspieszające metabolizm/trawienie ????

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Moze jakies owoce lub przyprawy lub cokolwiek???

Gość gość
może jabłka ?

Gość gość
metabolizm to nie to samo co trawienie trawienie to rozkładanie tego, co zjesz na prostsze związki, które organizm może przyswoić metabolizm to najprościej mówiąc produkcja energii w organizmie o co konkretnie chodzi? masz problemy z trawieniem? czy masz spowolniony metabolizm i organizm magazynuje tłuszcz, zamiast przekształcać pokarm w energię?

Gość gość
No to chodzi mi chodzi o metabolizm ;) chciala bym szybciej spalac to co jem aby nie odkładało sie w tłuszczyk

Gość gość
wszystkie rozgrzewające przyprawy, zwłaszcza pieprz i chili wywal z diety węglowodany - mąka, cukier, ryż, napoje owocowe, słodycze, chleb, kartofle itd. jedz za to więcej białka i tłuszczu i przede wszystkim więcej ruchu, bo to mięśnie są najważniejsze i od nich zależy tempo przemiany materii, jak zbudujesz więcej mięśni to będziesz mogła jeść bardzo dużo i nie przytyjesz

Gość gość
a grejfrut ?

Gość gość
Mam bardzo często problemy z trawieniem i nie jest to tylko uczucie wzdęcia, ale też refluks przełyku, co nie jest wcale przyjemne. Pomogła mi dieta. Kiedy stosuję się do zaleceń żywieniowych wszystko jest w miarę ok. Zobacz, jaką dietę stosować na problemy trawienne http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/zbuntowane-jelita-czyli-klopoty-z-trawieniem-gdy-dopada-nas-stres-pomoze-dieta_38865.html

Gość Olcia Dubicka
Cytryna, przyprawy, herbaty - zielona, czerwona, yerba mate, rooibos, a nawet musztarda. Jest tego trochę ale najlepszymi przyśpieszaczami to są tabletki odchudzające :0 Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
ocia idz stad ciagle tylko reklamami siejesz

Gość PannaJagoda
przyprawy jak pierprz cayene czy tymianek, duze ilosci wody, ostre rzeczy, znam tez srodki takie jak figura extraslim, które podnoszą temperaturę ciała i przez to szybszy metabolizm. Jedzenie regulanie też pomaga.

Gość gość
tak samo widac, ze ostro reklamuja tu figure, wszedzie gdzies polecaja co akurat smierdzi reklama na kilomtr

Gość gość
cacao oraz cynamon

Gość gość
kiszona kapucha i kefir.