Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko- histeryczka.

Polecane posty

Gość gość

tAK sie wydziera jagby ktos ja ze skory obdzieral.

Gość gość
Twoje ,może cos je boli bez powodu chyba się drze .

Gość gość
nic ja nie boli. zaczelo sie od tego ze byla na dworze i przez okno wola ze chce biszkopta. ale nie 1 tylko cala paczke powiedzialam ze nie. dalam jej 3 do woreczka ale jej malo,. wiec zaczela sie wydzierac , rzucac rowerem. walic w parapet. wiec pwoiedzialam ze jak sie nie uspokoi idzie do domu. jesscze wiekszy ryk. poszlam po nia i mowie ze za takie zachowanie ma kare i nie wyjdzie na dwor . wiec darla sie wnieboglosy , wszystrcy sassiedzi ja slyszeli. i w domu caly czas daje koncert. nic di niej nie dociera. chciala ogladnac bajke- powiedzialam ze nie moze. znow wrzask. siedziqw swoim pokoju i sie wydziera. nic do niej nie dociera. uspokoila sie i przyszla o mnie i mnie przeprasza. ale pyta sie czy moze bajke ogladnac- mowie ze nie masz kare za to ze jestes nie grzeczna. i dalej wyje. mam juz jej dosc.

Gość gość
w marcu skonczyla 4 latka.

I dobrze postępuejsz, jak zapowiedzialas kare to jej dotrzymuj,nie łam sie poprzez jej wrzaksi,bo jak zobaczy ze histeria to jest jej skuteczna bron aby wymuszac na tobie ustepstwa to wtedy bedzie pozamiatane na twoją niekorzysc Konsekwencja to podstawa

Gość gość
z tego wszystkiego zmeczyla sie i spi.

Gość gość
dawaj jej magnez - u nas po tygodniu dawania jest mega różnica