Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przerywany.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Otóż mam problem, i proszę nie jeździjcie po mnie, że jestem głupia, że trzeba ponosić konsekwencje za to co się robi, że jestem nieodpowiedzialna itd. Pisze tutaj gdyż spóźnia mi się 8 dni okres... Współżyłam z chłopakiem i zazwyczaj on używał prezerwatyw. Ood 2 miesięcy kochamy się bez. Miesiąc temu wszystko było ok, okres spóźnił się tylko 2 dni. Dodam jeszcze, że w tym miesiącu gdy raz się kochaliśmy w prezerwatywie ona nam pękła, lecz chłopak nie miał jeszcze wytrysku i ją wyjął. Oraz przy stosunku przerywanym on wyciąga zawsze na czas i potem nie kochamy się drugi raz. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Test zrobię tylko poczekam jeszcze z tydzień. Dodam, że byłam w tym miesiącu lekko przeziębiona, katar, kaszel, ale nie brałam antybiotyku. Również zaczęłam jeździć na rowerze i schudłam 1 kg..

Gość gość
pomoże ktoś? może któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Gość karina,,
moja kolezanka przez stosunek przerywany zaszła w ciąże, mało tego ona w wieku 27 lat wierzyła ,że to jest najlepsza metoda antykoncepcyjna:))))

Gość gość
najlepsza to nie jest, ale czasami ponoszą nas emocje...

Gość gość
Kobieta zawsze jest gotowa do zajscia w ciąże.Stosunki plciowe to nie zabawa z sexem.Jezeli wchodzi w ciebie to już jest duże prawdobodopieństwo,że zaciążysz.W jaki sposób chlopak ma kontrolować wyciek nasienia ,jezeli ty chcesz aby był w tobie jak najdłuzej i najgłębiej cie uderzał.Wtedy kobieta korzysta z rozkoszy.Pomyśl o dobrej antykoncepcji,anie wróż czy zaciążyłas