Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastinkaa

Mam 21 lat i planuję z narzeczonym dziecko

Polecane posty

Witajcie kafeterianki. Jak w temacie. W lipcu koncze 21 lat, narzeczony ma 24. Mamy swoje wlasne mieszkanie, narzeczony ma dobra prace- zarabia 1700 ja okolo 2500 i myślimy nad dzieckiem. Marzymy o tym oboje i byloby to dopelnienie naszego zwiazku. Czy ktos tez w moim wieku planuje dzidzi? :)

Ja urodziłam dziecko w wieku 21 lat. Teraz ma już 12 lat:) fajnie być młodą mamą:)

Gość gość
zdecydowanie za szybko. nie szkoda ci uwiazac sie dzieckiem w tak mlodym wieku?

Niektorzy uwazaja ze powinnam isc na studia. Kolezanki ze mam korzystac z mlodosci ale ja juz chyba wydoroslalam. Musze zajmowac sie mieszkaniem, prac gotowac. Czulabym sie dobrze w roliu matki. Nie chce isc na studia. Mam dobra prace, pracuje w banku i jest mi z tym dobrze

Gość ekspert w tej dziedzinie
Jeszcze góra 2-3 lata i facet cię rzuci, radzę się wstrzymać z dzieckiem. :classic_cool:

Gość gość
"ma dobra prace- zarabia 1700" :O

Gość gość
pozwole sobie zapytac ;) czym sie zajmujecie i skad w wieku 21 lat macie wlasne M ?

Tak jak mowilam ja pracuje w banku wiec moja pensja tez jest rozna zalezna od wynikow ale podstawa jest. A narzeczony pracuje jako technik bhp w pkp :) mieszkanie kupilismy za czesciowo odlozone pieniadze plus kredyt na 5 lat :)

Gość gość
Jasne bo ci uwierzę. Jeśli masz 21 lat, to dopiero w zeszłym roku maturę zdawałaś ... i skąd niby tak szybka taka praca i od razu odłożone pieniądze? Ściema :O

Gość gość
Hahaha pomarzyć dobra rzecz.

mature zdawalam 2 lata temu majac 19 lat. JAk skonczylam szkole dostalam sie na projekt unijny ukierunkowany na bankowosc. potem przyjeli mnie do pracy a moja pensja byla uzalezniona od planow jakie wyrobilam. wiec bywal miesiac ze zarobilam 1500 a byl takie ze 5000 ;) z tad odlozone pieniadze :)

Gość gość
chyba stad :O

Ale nie moje zarobki sa tu tematem tylko pytanie do Pan ktore planuja dzidzi w moim wieku :)

Ale nie moje zarobki sa tu tematem tylko pytanie do Pan ktore planuja dzidzi w moim wieku :)

Gość gość
a kredyt kto brał? ty?

Gość gość
Przyjęli taka do banku? Już wierze.

Gość gość
ty swój on swój pewnie ...

Gość gość
ale ściema, weź się za naukę lepiej :O🖐️

Kredyt hipoteczny na jedno mieszkanie mozna wziac jeden madry czlowieku ;) wiec nie moglismy wziac dwoch osobno ;)

Gość gość
jam możecie wziąć razem kredyt, jak nie jesteście małżeństwem? poza tym lejesz wodę aż szumi

Co wy z konia pospadaliście ? Zazdrość Was wpieprza? Ma dziewczyna mieszkanie , faceta i chec dziecka wiec dajcie jej spokoj! Tematem nie jest ani kredyt ani kasa ani to kto jej dal skad ma i jak. ONA PYTA KTO PLANUJE DZIECKO ROWNIEZ MAJAC TYLE LAT CO ONA!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co ma piernik do wiatraka? nie trzeba byc malzenstwem zeby razem brac kredyt. poedukuj sie :) pracuje w tym wiec mnie nie ucz ;p

Gość gość
Zaczely sie wakacje, a wraz z nimi debilne tematy ;/

Gość yhm yhm yhm yhm
Nie muszą być małżeństwem, żeby kredyt hipoteczny wziąć. Ale ogólnie ta twoja bajka ciut za kolorowa jest :)

Dzieki Lilo. To jest glownym tematem :D mysle o tym ze pobawilam sie juz troche i wolalabym miec dziecko juz i potem tez miec troche luzu jak dziecko bedzie dorosle a nie w wieku 45 lat chodzic jeszcze na zebrania do szkoly...

Gość Anulka_123
Ja 21 lat będę miała we wrześniu, a dwa tygodnie temu wzięłam ślub i zaczynamy starania o dzieciątko :)

No przysiegam szlak mnie trafia jak was czytam. "za kolorowa bajka" To , ze Ty zapewne masz bajke typu bezrobotny chlop Ty na kasie i zero perspektyw przed soba to nie znaczy , ze kazdy ma to samo. Milo Ci? Nie sadze. Wiec jak macie pisac glupoty to nie piszcie nic!! Czy ciaza i maciezynstwo to temat o pieniadzach i kredytach? Mam dwie znajome ktore pracuja w banku. Zadna z nich nie ma studiow. Łyso? Kolejna sprawa. Jesli dziewczyna czuje sie na silach i czuje , ze dorosla do macierzynstwa to co w tym zlego? Zajmijcie sie soba.