Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastinkaa

Mam 21 lat i planuję z narzeczonym dziecko

Polecane posty

Gosc i jak sobie poradzilas z nieprzychylna opinia innych co do Twojego mlodego wieku?

Gość Anulka_123
Będę, będę, bo ze znajomym piszę o dzieciach właśnie :D

Gość Anulka_123
Troszkę ;) Dzastinaa a myśleliście już wstepnie nad imionami dla dziecka? :D

Dla chlopca mamy wybrane ale dla dziewczynki nie... nie mam pojecia jakie bym miala dac corce imie ;) dla chlopca mamy Michaś ;) a Wy? ;)

Gość Anulka_123
Dla chłopca chciałabym Michaś no, ale dziwnie tak to samo imię dać synowi co ma jego tata, wiec bedzie Kacper Michał, a dla dziewczynki Joanna Agnieszka, po zmarłej siostrze Michała a Agnieszka po naszych mamach ;)

Gość pieniąśki
"Dzieki Lilo. To jest glownym tematem smiech.gif mysle o tym ze pobawilam sie juz troche i wolalabym miec dziecko juz i potem tez miec troche luzu jak dziecko bedzie dorosle a nie w wieku 45 lat chodzic jeszcze na zebrania do szkoly..." Co jest dziwnego w chodzeniu na zebrania w wieku 45 lat? :O

to ze zamiast chodzic na zebrania mozesz cieszyc sie zyciem bo masz dorosle dzieci ;)

Gość kaśka pelaśka
Dla mlodej dziewczyny 40 latka to juz pani z jedna noga na tamtym swiecie.Jak bedziecie mialy po 40 lat to porobicie sobie dzieci zeby sie odmlodzic bo to teraz taka moda :D

Gość Anulka_123
Dzastinkaa nie zwracaj uwagi, niektórzy sądzą, że dziecko po 30 i inaczej być nie może ;)

Gość pieniąśki
Mając niedorosłe dzieci nie można się cieszyć życiem? :D

Gość ona28.
ja w wieku 22 la urodzila dziecko i nie załuję :)

Gość Anulka_123
Ogólnie to na początku miała być Milena Anna albo Lilianna, ale po śmierci Asi stwierdziliśmy, że tak bedzie lepiej ;)

Gość kaśka pelaśka
Dzastinkaa ja nie neguje tego ze chcesz miec dziecko ale nie rozsmieszaj mnie z tymi zebraniami.Bo jakby nie bylo dziecko Twoje jak skonczy 18 lat to co dorosle i juz nim nie bedziesz sie zajmowala.Co Ty kobieto zycia nie znasz czesto bywa tak ze taki 17 latek pakuje sie w takie klopoty ze lepiej isc na zebranie do szkolyy jak np.po Sądasz:D i tylko mi nie pisz ze Twoje tak bedzie wychowane ze Ci to nie grozi.W zyciu bywa tak ze potrafi zaskoczyc i to bolesnie

hehe Kasia moze i masz racje hehehe ja tam majac 40 lat moglabym zaczac zyc ;p pojechac gdzies za granice na wypasione wakacje, sama bez dzieci ;)

Gość pieniąśki
"Dzastinkaa nie zwracaj uwagi, niektórzy sądzą, że dziecko po 30 i inaczej być nie może " - gdzie ja (lub ktoś inny) napisałam, że dziecko może być tylko i wyłącznie po 30 - tce? Ja po prostu nie rozumiem, co jest złego w chodzeniu na zebrania po 40 - tce? Ile Wasze mamy miały lat, jak chodziły na zebrania, gdy byłyście w LO? 30? :D

Gość kaśka pelaśka
Sądu -mialo byc

Gość pieniąśki
Ja nie uważam, że dziecko po 20 - tce to coś złego, absulutnie nie. Dojrzała kobieta po 20 - tce może robić co chce, wszak nastolatką już nie jest, ale u licha, co jest złego w chodzeniu na zebrania po 40 - tce? :D Rozumiem, że na kolejne dziecko zdecydujesz się na max w wieku 27 lat? Żeby na zebrania nie chodzić czasem po 40-tce?

Gość Anulka_123
Nie, gdy byłam w LO moja mama miała około 50 i to też nie było zawsze takie okey, mimo, że moja mama jest cudowną kobietą to, gdy miałam te 10 lat nie miała siły żeby ze mną po placach zabaw latać i nie zawsze to było przyjemne ;)

Gość pieniąśki
Autorko na kolejne dziecko zdecydujesz się na max w wieku 27 lat? Żeby na zebrania nie chodzić czasem po 40-tce?

Gość pieniąśk
Autorko na kolejne dziecko zdecydujesz się na max w wieku 27 lat? Żeby na zebrania nie chodzić czasem po 40-tce?

Gość Anulka_123
Ja będę miała 3, rok po roku jak się uda :D

Gość gość
Jeżeli nie zmienisz zdania po pierwszym.