Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastinkaa

Mam 21 lat i planuję z narzeczonym dziecko

Polecane posty

Gość Anulka_123
Tak, już bym chciała mieć takie dopełnienie naszej miłości ;)

Brawo dziewczyny za podejscie. Ja bym na waszym miejscu nawet sie nie tlumaczyla zazdrośnikom.

My myslimy o slubie jakos tak na przyszly rok a na poczatku roku chcielibysmy zaczac sie starac o dzisziusia. Kupilismy mieszkanie na poczatku tego roku i chcemy sie soba troszke nacieszyc jeszcze i dopiero wtedy sie starac :)

Gość yhm yhm yhm yhm
Lilo czym się tak podniecasz? Temat nie był założony na dziale ciąża, poród macierzyństwo , więc każdy może pisać o czym chce. A druga sprawa, że nie kojarzę, aby w mojej filii np. i filiach pokrewnych zatrudniano osoby w wieku 19/20 lat zaraz po maturze. Owszem, chyba że na praktyki podczas zajęć praktycznych na wyższych uczelniach bankowych.

Gość yhm yhm yhm yhm
Co się zaś tyczy twojej chęci posiadania dziecka, to po co ci zdanie innych? Chyba sama wiesz, co jest dla ciebie najlepsze.

Gość Anulka_123
My jesteśmy ze sobą już 3 lata i pragniemy dzidziusia i stwierdziliśmy, że teraz jest odpowiedni moment. A ile Twój narzeczony ma lat?

Nie podniecam się tylko stwierdzam fakt , ze zwyczajnie zazdrościcie. Nie sa to praktyki i z tego względu smiem twoerdzić , że kłamiesz mówiąc o "swojej filii". Dziekuję dobranoc.

ja nie pytam o zdanie innych tylko czy sa takie osoby. tak jak mowilam dostalam sie na kurs unijny ;) Lilo ile masz lat? :)

Gość Anulka_123
Dzastinkaa to sporo już jesteście razem. Mój jest troszkę starszy od Twojego ;)

Gość yhm yhm yhm yhm
Ależ oczywiście, że są zajęcia praktyczne które odbywają się w naszych filiach we współpracy z wyższymi szkołami bankowymi. Nie każda natomiast uczelnia prowadzi profil zajęć praktycznych poza uczelnią.

mam 22 lata wiec w sumie podobnie. Jestem juz w dlugo w zwiazku i rowniez w przeciagu nastepnych lat bede planowala dziecko. Wiec ni widze w tym nic nienormalniego. Ktos ma kase i checi to robmy dzieci! Tez jestem kasowo ustawiona mimo , ze nie mam studiow.I chcialabym zaznaczyc , ze w zaleznosci od tego jaka szkole sie konczy to wtedy zdaje sie mature. yhym bez odbioru.

Nio troszke zlecialo ;) po zareczynach juz rok minal. Wiem ze moge na Niego liczyc i ze to "ten" z ktorym chcialabym miec dziecko :)

Gość och jakie słodko pierdzące
kółko wzajemnej adoracji :D

Gość Anulka_123
Też właśnie to czuję i takim dopełnieniem będzie wspólne dziecko. Mojemu M. to już się tak instynkt załączył, że aż fajnie patrzeć :D

Lilo to witaj w naszym gronie ;) Ale to ze jest sie ustawionym finansowo zwykle zalezy od nakladu swojej pracy i checi.. uwazam ze z kasa jest na tyle ok ze nie musialabym martwic sie o to czy bede miala co dac dziecku jesc albo za co kupic pieluchy. Kocham swojego faceta, wiec czemu nie dziecko? :)

mojemu sie dopiero powoli zaczyna zalączac ;p no pewnie, a po co czekac? ;) moi rodzice sami nawet dopytuja juz kiedy beda dziadkami hehehe

Gość Anulka_123
Moja mama nie ma nic przeciwko tylko żebym nauki nie zawaliła. Ogólnie to uwielbia M. i jest jej ukochanym zięciem :D

Gość Anulka_123
Tak, studiuję ;) Dzastinkaa a może wymienimy się np. @ czy numerem gg, myślę, żę będzie wygodniej w ten sposób rozmawiać

Dokladnie , chodzi o checi. Pieniazki po studiach czy bez same nie przyjda. A dziecko w tym wieku uwazam , ze jest okay . I nawet jakbym zatesknila za zabawa to za 4 lata mam dziecko ktore nie potrzebuje calonocnej uwagi i moge jej podrzucic mojej mamie czy tesciowej ktore bardzo chetnie zajma sie malenstwem. Nie mowie oczywiscie o cotygodniowych balangach :) Jak ktos chce to potrafi podzielic siebie .

Gość zielony krolik
mowisz, ze na poczatku roku chcialabys zaczac sie starac i ze w przyszlym roku moze slub. To chcesz w ciazy do slubu isc? A jak bedziesz sie zle czula w ciazy to nawet na wlasnym weselu sie nie pobawisz ;) Nie lepiej jakos tak po kolei zeby jedno czasem nie orzeszkodzilo w drugim?

Gg nie uzywam a mailem chyba bedzie jeszcze gorzej niz tu.. Dluzej sie wysyla.. Lilo nio pewnie, ze tak.za 5 lat bedziesz jeszcze mloda laska wiec mozna skoczy na impreze ;) a 5 letnie dziecko? jest juz na tyle samodzielne ze babcia sobie z nim spokojnie poradzie na te pare godzin ;)

Gość Anulka_123
No trudno ;). A co do waszej dyskusji to jak dla mnie lepiej być młodą mamą, bo potem jak dziecko ma 10 lat to w gumę poskaczesz czy coś, a 40 latka chyba nie bardzo może sobie na to pozwolić..

kroliczku moze i masz racje ;) nie pomyslalam o tym ze jakbym zle sie czula to lipa z wesela. tzn i tak bedzie skromne bo nie chcemy wielkiego weseliska. Zrobimy slub razem ze chrzcinami hehehe

Anulka a pomysl o wnukach? majac np 45 lat moglabys zostac babcia. i pograsz z wnukiem w pilke, pojdziesz poganiac ;)

Gość Anulka_123
No dokładnie i jeszcze z babcią porozmawiasz :D dla mnie młode macierzyństwo ma wiecej zalet niż wad :D

Gość gość
rodzice,dzidzia,mieszkanie i 1700zl.....bez komentarza

Gość gość
Ja miałam 19 jak zaszlam w ciążę. Dziecko było planowane :-)