Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalinaa

1 lipca a ja nie wiem ile zapłacę za śmieci, juz nie mówiąc o tym

Polecane posty

Gość aalinaa

że żadnych informacji nie dostaliśmy co jak gdzie segregować, ani żadnych worków. jak to wygląda u was. jestem wkurzona, bo wychodzi na to, ze stresować się teraz będe nawet wyrzucając śmieci.

Gość aalinaa
widzę że wy też macie to wszystko w d***e

Gość gość
u nas do końca maa trzeba bylo wypełnić deklarację ile osób mieszka w domu i podpisać,że będzie się płaciło 60 zł. gdzie ty mieszkasz, że do tej pory nic nie wypełniałaś i nie podpisywalaś?

Gość mentolowaa
U nas tez po staremu. Jak stal jeden kontener na wszystkie smieci tak stoi. Mam pelen kosz i nie wiem czy wrzucic tam czy nie? A moze posegreguje i zaniose pod UM? Jak myslicie, moze wszyscy tak zrobmy

Gość aalinaa
mieszkam w lesznie, woj. wielkopolskie słyszałam o tych śmieciach czasem, ale ja pzrecież nie mam obowiązku posiadać tv , radio czy net, powinni wrzucić info do skrzynki. czekałam tyle miesięcy na jakiekolwiek informacje, czekałam na świstek od sm. poszłam do sąsiadki i okazało się, ze spółdzielnia zdecydowała za nas, ze będziemy segregować - dobzre wiedzieć kuźwa, bo nikt nie informował nikogo. nikogo nie wzywali do podpisania oswiadczeń, bo opierali się na wcześniejszych deklaracjach dotyczacych ilości osób w mieszkaniu, ale to się przeciez mogło zmienić w ciągu 10 lat, prawda/ kużwa mam takiego nerwa na to wszytsko nadal nie wiem ile będę płacić i co jak z czym mam segregować, pani powiedziała, ze w spóldzieli powiedzieli jej tylko, ze o segregacji poweidzieli juz wszytsko w tv hahaha to ja mam k***a obowiązek posiadac tv w domu/

Gość aalinaa
czynsz i wszystkie rachunki zawsze opłacam 1 każdego miesiąca, no i kurde nie wiem ile mam zapłacić za ten czynsz... jak ja nienawidzę czegoś takiego

Gość napisz mu, ze
nie chcesz

Gość gość
W naszym bloku zarządza Wspólnota, otrzymaliśmy informację w ubiegłym tygodniu dn.27.06 br.Wiemy jak segregować.Są puszki selektywne,zakupili kontenery do śmieci.W Łodzi zupełnie nie są przygotowani! Firma MPO wygrała przetarg,ale kontenerów nie zapewnili.

Gość gość
też nie wiem ile będę płacić -> w Warszawie opóźnili o kilka miesięcy "start"

Gość gość
a ja mieszkam w domu. mieliśmy kubeł i firma z która mieliśmy umowę wzięła go 2 tyg temu. dziś dostałam list z urzędu miejskiego że nie maja jeszcze przetargu itp i do końca lipca nie będzie nowych kubłów. że mamy na lipiec znów podpisać z jakaś firma umowę. i co na to powiecie? od 2 tyg nie mam gdzie śmieci wyrzucać! a teraz co? umowę mam na miesiąc podpisać znów? jaja!