Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia _b

Kto odbiera wasze dzieci z przedszkola jak jesteście w pracy??

Polecane posty

Gość Olcia _b

Witam! Od jakiegoś czasu poszłam do pracy i mojego syna z przedszkola odbiera dziadek lub babcia, ale zaczynają się problemy, bo synek jest przez nich za bardzo rozpuszczony i jak jestem w domu to nie daję sobie z nim rady. Synek jest odbierany o 14, a o 16 mąż wraca z pracy. Kto odbiera wasze dzieci z przedszkola jak jesteście w pracy?? Czy lepiej jeśli zostawię syna dłużej w przedszkolu i mąż go będzie odbierał??

Gość gość
pewnie ze mozesz tak zrobic aby maz odbieral o 16 syna z przeszkola

A rozmawiałaś z dziadkami o tym problemie ? Że prawdopodobnie na dużo wnukowi pozwalają a potem masz z nim problem ? ....Chodź z drugiej strony jak będziesz chciała z nimi o tym porozmawiać to jeszcze się obraża i stwierdzą że jesteś niewdzięczna :D :P Skoro przedszkole jest długo otwarte to w tym wypadku wolałabym by mąż odbierał z niego dziecko. A co do pytania właśnie moja mama na wszystko wnukowi pozwala :o Więc z meżem tak dobieraliśmy sobie w pracy zmiany by syna odbierał mąż lub ja.

Gość gość
No pewnie zostaw ,ja kończyłam prace tak że o 14 byłam w domu i po drodze miałam przedszkole i czasami go zaraz odbierałam a czasami szłam później ,bo chciałam ogarnąć chałupę albo zwyczajnie posiedzieć .

Gość Olcia _b
Z dziadkami nie da się normalnie porozmawiać. A co do pracy to nie mam takiej możliwości żebym mogła szybciej wychodzić. pracuję od 9 do 18.

Gość gość
zrezygnuj z pracy mąz powinien zarobić na rodzine a nie babe wysyłać i wykorzystywać

Dwa razy w tyg jak pracuje do bardzo pozna syna odbiera maz. Czesto jezdza wtedy do mojej tesciowej bo maz pracuje dalej z domu a maly z tesciowa buszuja na podworku. Tylko ze moja tesciowa nie rozpuszcza mi syna wiec nie mam z tym problemu. W teoim przypadku jesli z dziadkami nie da sie dogadac zostawialabym dziecko dwie godziny dluzej w przedszkolu.

Gość gość
"... zrezygnuj z pracy mąz powinien zarobić na rodzine a nie babe wysyłać i wykorzystywać ..." a baba to co, niech z********a jak chciała mieć rodzinę,

Gość gość
U mnie jest tak, że czasem dziadkowie, czasem ciocia, a czasem po prostu maluch zostaje dłużej. 16 to nie jest późno, więc spokojnie może zostawać w przedszkolu dłużej.

Gość gość
sąsiad, dam mu raz w tygodniu d**y i chłop zadowolony, bo jest na rencie