Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaderka1986

Bitwa o dom najgorsi wygrali.

Polecane posty

Gość bajaderka1986

Moim zdaniem wygrana tej dwojki byla ustawiona. K***A nie zaslugiwali na mieszkanie. A roksana top model? prosze was....

Gość gość
tez tak sadze. MASAKRA.

Gość gość
zazdrośnicy

Gość gość
Nie sądze. tez bym sie bardziej cieszyl gdyby tamci wygrali. Bez roznicy ktorzy. Ale Piotr z córka? Żenada moim zdaniem.

Gość dubaishazza
a kto powinien wygrac waszym zdaniem? Nie Ci co odpadli na poczatku? Co mieszkali w baraczku?

Gość gość
o święta naiwności! trzeba mieć naprawdę źle w głowie, żeby emocjonować się wyreżyserowanymi od początku do końca programami i jeszcze wierzyć, że to widzowie mają wpływ na osobę wygranego

Gość halinazberlina
No i to jest wlasnie straszne! Zawsze wygrywaja najbardziej denerwujacy ludzie.

Gość gość
bo to nakręca oglądalność

Gość 1234567891011
Stop Roksanie i piotrowi! owtorzyc glosowanie!

Gość martaaaaaaa22
a kto to wygrał bo przegapilam...? ten brzydki facet z brzydką coreczką??? :O przeciez on mial takie suche projekty ,bez weny...jak skopiowane z katalogu ikei...:((( ta mloda rozwodka byla baaardzo kreatywna i wkaldala duuuzo sil w robote... i ta stara baba z 5 dzieci z rzeszowa tez byla warta nagrody...i ten zawodowy posadzkarz tez bardziej zalsugiwał...z taka dumą gadał o sojej pracy i taki profesjonalista w kazdym calu...

Dokladnie oni wygrali. Glazurniki byli fajni i Kasia z Bartkiem. POkój Hnki swietny! A rozwodki nie pamietam. :)

Gość gość
ja bylam od poczatku za Rybinskimi, oni zaslugiwali na to!! mieli wspaniale orygialne pomysły, kreatywni, a Piotr nic takiego cudownego nie zrobił, tylko ta ręka w przedpokoju ale to mu ktoś inny namalował!!! a tamci wszystko sami....wkurzylam się trochę, no a stwierdziłam,że jak oni nie wygrają to niech już Darek i Marlena mają a to że Piotr wygrał to dla mnie hmm :O no ale ma dużo znajomych.... gdyby głosowanie było online za free i dla wsystkich ale kazdy tylko raz to sądzę,że nie miałby szans.... też z tą Top model mnie rozbawiło :D :D

Gość gość
Świetne jest te osiedle Villa Campina, następnym razem jak będą dni otwarte pójdziemy rozejrzeć się i popytać jak jest z cenami u JWC

Gość gość
Typowe. PR-owcy Rybińskich wylewają swe żale. :-) A o to, że przegrali, choć wygrywali, Rybińscy mogą mieć pretensje do siebie i d swego zachowania.

Gość gość
e tam. Ja bylam za mena i darkiem.

Gość freddka
A może wiecie kiedy będą te otwarte dni na tym osiedlu.

Gość gość
o kolejne miejsce do wylewania jadu na zwycięsców :) Wygrali i to był wybór widzów widzę identyczne słowa tu i na f.b. tej ciuryłło ona jest jakaś kołem pie...nięta każdy wynik inny niż Ci od dziecka jest podejrzany i niesprawiedliwy o jej pisowni i gramatyce nie wspomnę.... weźcie sobie na wstrzymanie - każdy z uczestników miał szanse a to że piotr i roksana nie grali to inna sprawa

Gość gość
zgadzam się z wpisem powyżej

Gość gość
a czego chcesz od tamtej wypowiedzi? Nie widzę poważnych błędów, drobna literówka, co za zawiść , coś nieprawdopodobnego

Gość gość
Kogo to obchodzi? Cholera jasna, ludzie nie mają własnego życia i muszą żyć cudzym w tv. Większość tego syfu jest i tak ustawiona. Współczuję wszystkim rozemocjonowanych taką pierdołą.

Gość gość
taaaa ustawiona , a ja wiem że nie jest, jedynie producent decyduje co i kiedy i czy w ogóle pokazać

Gość gość
Teraz można kibicować nowym rodzinom. Na pewno nie jest to ustawione, niech wygra najlepszy, każdemu z nich przydałoby się takie fajne mieszkanie w bardzo ładnej okolicy.

Gość gość
a ja uważam że najlepsi :) Nie kibicowaliśmy im od samego początku , z każdym odcinkiem przekonywaliśmy się że są najsympatyczniejsi i naturalni ! :)

Gość gość
a można wiedzieć o kim piszesz?

Gość gość
Kto jest Twoim zdaniem najlepszy?

Gość gość
a w sprawie czego tutaj się wypowiadaja? cymbale zerknij i dopiero dopytuj

Gość gość
cymbał to jesteś tyyyyyy :):):0

Gość gość
weźcie się do roboty nieroby ! :)