Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutaaa

ruchliwe dziecko w brzuchu.

Polecane posty

Gość ziutaaa

witam, to moja pierwsza ciąża (26tc). ruchy czuję już od 14tc, takie charakterystyczne łaskotanie, aż wszyscy się dziwią. teraz oczywiście jest mocniejsze, nawet jakby drapanie, przelewanie, kopy :) na prenatalnych lekarz nie mógł zbadać, bo niunia tak wywijała. na płycie mam focie w każdej pozie i ułożeniu. d*pką w górę i d*pką w dół. wywija od rana do wieczora, w nocy obudzę się na siku, znów wywija. przewracam się z prawego boku na lewy, jest bunt na pokładzie i znów wywija :D wczoraj badała mnie moja gin, to też powiedziała że dostała kilka kopów i że niesamowicie r***liwy bejbik. mam pessar, córa jest ułożona teraz nogami w dół więc kopie mi w ten pessar, a on jest dla niej chyba jak trampolina dodatkowo mi wszystko pulsuje. to co mnie zastanawia - co będzie po urodzeniu? bo już się boję :D

Gość ziutaaa
tydzień temu robiłam krzywą cukrową, mam podejrzenie cukrzycy ciążowej, za tydzień muszę powtórzyć badanie w dawce 75mg. czy to ma znaczenie? czy ona dlatego ma tyle energii? moja znajoma jest w drugiej ciąży i ona ma praktycznie dzieci "nieruchome" :o

Gość mmeg
moje dzieciatko do samego konca bylo bardzo r***liwe, urodzilo sie jest bardzo silne glowke podnosil wysoko od samego urodzenia,ale grzeczny jest i nie warjuje juz jak w brzuchu, hihhi co tez sie balam, teraz ma 2 miesiace

Gość ziutaaa
no czyli moje obawy są "przedwczesne"? :D

Gość gość
Moj w brzuchu byl aktywny I teraz tez, ma 2m. Glowke trzyma oid urodzenia I ma b. Silne nogi.

Gość gość
Moja corka podobnie. Cuda wyprawiala w brzuchu. Od urodzenia ladnie trzymala glowke. Jest r***liwa, ciekawska ale bardzo grzeczna. Ma 10 miesiecy.

Gość ziutaaa
to mnie pocieszacie :)

Gość gość
ja mam to samo, az sie boje