Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UKRAINKI TO NAJPIEKNIEJSZE KOBIETY NA SWIECIE..KAZDA JEST MINIMUM ŁADNA!!!SZOK

Polecane posty

Gość gość

co spotykam i poznaje jaKAS mega sliczna i lalkowatą kobiete to jest ukrainka ...dlugie wlosy piekne i do tego pelne usta i maly nosek i twarz jak laleczka..

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Nieprawda. Mało w życiu jeszcze widziałeś.

Gość gość
no cudne sa

Gość gość
Ja znam jedną Ukrainkę - studiuje ze mną i jest naprawdę bardzo ładna, ma bardzo ładne rysy twarzy i śliczne usta, mały nos - tak, jak piszesz. Jestem kobietą i potrafię przyznać się do tego, że jest ładniejsza ode mnie:) Więcej Ukrainek nie widziałam, ale ta jest naprawę bardzo ładna.

Gość tinina
Byłam na Ukrainie i faktycznie jest tam mnóstwo pięknych dziewczyn, ale nie widzę różnicy między Lwowem a Lublinem(moje miasto), ale kresy i Ukraina to prawie to samo, przynajmniej jeśli chodzi o fizjonomię.

Gość gość
Hehe, ja właśnie jestem z Lublina, ta dziewczyna ze zdjęcia... hm, jestem nawet podobna do niej, ta moja znajoma ze studiów - Ukrainka jest ładniejsza:)

Gość sdfsdfdsfsd
Dziewczyna z linku jest mocno przeciętna, poza tym masz jakąś obsesje bo już któryś raz ją widzę. :O

Gość gość
brzydkie jak wszystkie ruskie i do tego k***y jakich mało! czym tu się jarać ?

Gość gość
Ja jestem z Ukrainy,nie wiem czy ladna czy nie...sobie sie podobam a syn mowi ze ladniejszej mamy nikt w klasie niema:)

Gość fan wschodniej urody
ta, jednak to poleczki maja opinie d*podajek, ktore za granica prowadzaja sie z ciapatymi i murzynami :D zadna szanujaca sie europejka nigdy nie czepilaby sie tego goowna, a polki leca na nich jak opętane :D

Gość gość
ładne są ostatnio były wybory miss ukrainy i takie laski ,że szok

Gość tinina
fan wschodniej urody to jakiś frustrat, którego żadna nie chce. Nie ma co się dziwić, jeśli nie potrafi szanować kobiet.

Gość fan wschodniej urody
uwielbiam domoroslych psychologow, ktorzy po jednym wpisie na niszowym forum, powiedza mi cala prawde o mnie i historie mojego zycia :D

Gość tinina
Ale ja tylko stwierdziłam fakty, a ty co robisz, wydając opinię uogólniającą postawę wszystkich polek? nie mówiąc już o obrażaniu osób o odmiennej rasie. Może ja się bawię w domorosłego psychologa,ale ty sie bawisz w domorosłego faszystę.

Gość gość
ee tam

Gość gość
sliczna ta laska z linka

Gość ta z linka cud miod
szal

Gość gość
fakt we lwowie oczy bola az

Gość gość
Przejechałam koleją przez całą Ukrainę i Rosję, aż do Irkucka nad Bajkał. Najprzystojniejszych facetów widziałam w Moskwie, najpiękniejsze kobiety w Irkucku. Sama jestem w miarę ładna, typowa słowiańska blondyna, adoratorów w kolei transsyberyjskiej mi nie brakowało. Rosjanie są spoko, ale ukraińcy to tragedia, nachalni i śmierdzący, i choćby taki miał urodę Adonisa, to się do niego nie przekonam.

Gość gość
tak jak i ja do ukrainek i rosjanek brzydkie i takie kulfoniaste nosy mają

Gość gość
miss ukrainy 2012 zobaczcie....masakra ..piekniejszej laski nie widzialy wasze oczy zapewniam

Gość Kawa Na ławęę
brzydkie są.Polki są zazwyczaj sztuczne farbowane po solarce albo z toną tapety,wsciekła wredna gęba,wieśniacka i pospolita.włosy wyprostowane na papir,wypadną za 5 lat,odrosty czy to ciemne czy jasne przy czarnych włosach makabra.oczy wymalowane z kazdej strony jak metalówy.

Gość gość
a ruskie i ukrainki malują się wyglądają jak pospolite k***y z burdla także darujcie sobie z resztą są k***ami w dodatku tanimi k***ami

Gość Kawa Na ławęę
miss ukrainy 2012?? przecietna.brak ukrainskich rysow. wejdzcie na ten link:: takich Ukrainek to sie strzezmy bo psują zdanie swoich rodaczek o naturalnym pięknie:( tragedia spalone farbą i prostowaniem włosy i gęba solarką:( http://tnij.at/ukrainka

Gość Kawa Na ławęę
no.polki sa brzydkie.tak wyglada przeciętna Polka.sztuczna,farbowana i oblesna :L http://tnij.at/polka i to jeszcze kandydatka na miss .phi phi

Gość KUreMans
ale ta z trybun moze sztuczna ale rysy ma łądne,delikatne.szkoda ze sie tak niszczy,szpeci

Gość gość
Moim zdaniem miss polonia 2012 jest znacznie ładniejsza i naturalniejsza od miss ukrainy 2012

Gość gość
MISS UKRAINY PRZECUDNA