Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc z dsm

zalowac

Polecane posty

Gość gosc z dsm

Dwa miescie temu wraz z mezem wzielismyy slub koscielny , przed slubem bardzo sie dogadywalismy , ale po slubie wszystko zaczelo sie pieprzyc , caly czas tylko klotnie , wyzwiska , nie porozumienia, moj maz naduzywal alkoholu i przestal sie mna i ciaza interesowac.(za 1,5 miesiaca mam termin porodu) , niie dawal mi pieniedzy na nic, popelnilam blad bo z powodu braku pieniedzy okradlam go ze zzlota i sprzedalam ( okazalo sie ze to zloo to jego siostry) co zrobic by urwtowac teb zwiazek ? Czy sie da?

Gość gosc11111111111111111111111
patologiczne malzenstwo jak mozna okrasc meza ,rozumiem ze nie mialas pieniedzy uciekaj od niego, bedziesz miala dziecko i wydatki ogromne nie widzialas jaki jest , ale ty tez chyba nie lepsza

Gość mama dwójki skarbów
TAK JEST JAK ROBI SIE SZYBKO WESELE BO DZIECKO W DRODZE! Ja się pytam po co? Bo ludzie beda gadac ze rodzisz jako panna? To juz nie te czasy... a teraz masz babo czego chcialas. Ja sama zaszlam w ciaze po 5 latach znajomosci i wiele osob naciskalo na slubo bo jak to tak? co ludzie powiedza? mieszkalismy juz wtedy razem alenpostawilam na swoim, slub odbyl sie jak syn mial rok i trzy miesiace. byly tance do bialego rana, ja moglam tez sie bawic bez obaw czy cos sie stanie dziecku, moglam tez wypic z goscmi na zdrowie. i co to zmienilo? dla nas to byla czysta formalnosc, u mnie zmiana nazwiska i wymiana obraczek na zlote. Jesli dwoje ludzi ma byc ze soba to i tak bedzie ze slubem czy bez!!!