Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka ;p

dziwna wizyta u ginekologa.

Polecane posty

Gość wariatka ;p

Byłam dziś u ginekologa bo mam objawy ciążowe i brak okresu. Gdybym była byłby to ok 9tyg. Nie mówiłam nic lekarzowi o podejrzeniach ciąży. Na badaniu pani stwierdziła małą nadżerkę, ale nic nie wspomniała o tyłozgięciu, o którym mówi mi każdy lekarz. Ale najbardziej nie daje mi spokoju usg. Gdy lekarz włączył głos było słychać bicie serca. W tym momencie myślałam już, że to ciąża, ale on nic mi o tym nie powiedział. Powiedział tylko : nie jest pani chora. Nic na dzień dzisiejszy nie zrobimy chyba, że chce być pani w ciąży to moge dać tabletki. i do widzenia. No i niby wszystko jasne ale co to za serce i czemu nic on nie zrobił z tą małą nadżerką ?

Gość gość
może to serce nadżerki biło?

Gość gość
z małą nadżerką zazwyczaj nic sie nie robi, gdyby to co słyszłas było biciem serca, to lekarz powiedziałby ci o tym na 100%

Gość wariatka ;p
wybaczcie. Wiem, że pytanie głupie ;p

Gość gość
gupie, bo to chyba raczej lekarza powinnas pytac, a nie obcych ludzi na forum

Gość gość
dziwna jesteś...spoznial ci sie okres, nie zrobilas testu a ginekologowi nawet nie wspomnialaś o podejrzeniach ciąży :O tak jakbys miala w y j e b a n e na wszystko.... po co zadajesz głupkowate pytania na forum skoro o to wszystko mogłaś zapytać lekarza????

Gość wariatka ;p
no nie zapytałam bardzo nieprzyjemny koleś ;]] zresztą wtedy byłam pewna że to może jakiś puls czy coś, ale teraz mnie coś napadło.

Gość wariatka ;p
test robiłam i nic nie wyszło dlatego też nie mówiłam nic ginekologowi przecież chyba by powiedział jakby zobaczył.sorry za pytanie

Gość taka sobie żoneczka
zrób sobie beta hcg i będzie wszystko jasne

Gość nie rob sobie nadzieji po
To z czym poszlas?jakie mialas powody by robic usg?a wiesz ze to moglo byc twoje tetno? Bicie serca plodu ma.zupelnie inna czestotliwosc,byla z 3 razy szybsza od twojej?jak dziewczyny studentki uczyly sie wyszukiwac tetno plodu to bardzo czesto odnajdywaly tetno matki.

Gość wariatka ;p
ja byłam na badaniu ponieważ mam niueregularne miesiączki a do tego od miesiąca bóle piersi. on mi robił usg nie wiem dlaczego . zawsze lekarze robią przynajmniej mi . było szybsze ale może to ze stresu. dobra po prostu już przesadzam . :)

Gość gość
No ale tetno plodu to jakies 140-160 a twoje moze do 80 skoczylo:PLekarz by tego nie pominal raczej. Wez ty zrob test a nie myslisz ze lekarz to konowal:P ja tam usg mialam dopiero e ciazy robione,na zwyklej wizycie nigdy.

Gość gość
a czym ten lekarz robił ci to usg? :D stetoskopem lub detektorem dzwięku, że bicie serca slyszalas? :D :D :D

Gość wariatka ;p
mówie bam było słychać jak bum cyk cyk. moje może i moje tętno ale było słychać. no ale dzięki za odpowiedzi ;p bo właśnie się zastanawiałam czy to możliwe że swoje słyszałam :)

Gość wariatka ;p
ale mam schizy tragedia. przecież wiem jak dziecka serc bije bo byłam nie raz z moją siostrą na badaniu i to było coś w tym stylu. dobra nie ważne. zrobie test wyjdzie negatywnie i mam nadzieje, że mi przejdzie

Gość gość
No wlasnie cos z.ciemniasz. nie mialam usg codziennie robionego wiec nie zalapalam. Ale zeby uslyszec tetno to lekarz chyba cos musi specjalnie wlaczyc na tym swoim panelu?jak juz obraz ustawi?czy sie myle?ja pisalam o tetnie o tych studentkach to one detektorem badaly i natrafialy na pacjentki tetno. A usg od razu wychwytuje?

Gość wariatka ;p
no włączył coś bo właśnie to było tak z 7 sec i tyle . dobra nie wierzcie sama nie wierze bo pierwszy raz coś takiego słyszałam a miałam tyle razy usg robione. dlatego może tak mi to nie daje spokoju. on później zdjęcia wydrukował i próbowałam na nie spojrzeć ale widziałam tylko jakieś kropki białe

Gość wariatka ;p
i od razu mówię ze niestety ekran był do mnie tyłem więc nic nie widziałam. przeszłabym sie do innego gina ale przed urlopem nie zdąże wiec zrobie tylko test dla świetego spkoju

Gość gość
podejrzewasz ciażę i idac do gina nic mu o tym nie mówisz ,to po co tam poszłas mogłas na forum popytac,jestes głupia i tyle a teraz siedz i się zastanawiaj moze cos wymyślisz

Gość gość
idz do drugiego ale broń Boze nic mu nie mów moze sie SAM domysli z czym przyszłas,a potem do trzeciego ,czwartego ,powodzenia

Gość gość
A czemu te testu nie zrobisz skoro to 9 tydzien moz byc?wyjdzi nawet teraz.