Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introwertyczka_22

Dlaczego introwertyzm jest odbierany jako upośledzenie??

Polecane posty

Gość znawca obrzydliwości kobiet
introwertyzm to upośledzenie społeczne zaś ekstrawertyzm to czasem upośledzenie intymne

Gość introwertczka
nie moglbys się zajmować motywowaniem innych:-)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
prawda niszczy słabych resztę motywuje

Gość gość
życie to g***o

Gość gość
Drogi Panie - Pan się myli - życie nie jest g*******... Skąd ten pomysł. A co do introwertyzmu. Sama jestem introwertyczką. Potrafię siedzieć godzinę słuchając jakiejś dyskusji i wtrącić może 3 słowa. Rzadko się odzywam, bo nie czuję potrzeby. Nic w tym nie ma złego i nikt się nie dziwi, że jestem małomówna. Otwieram się dopiero nad kartką papieru.

Gość gość
"Nic w tym nie ma złego i nikt się nie dziwi, że jestem małomówna"- kolejna ściema, ludzie zawsze się przypieprzą do tego że ktoś mało mówi i spytają: co tak cicho siedzisz, coś taki smutny, coś taki małomówny jeśli NIGDY nie słyszałaś takich słów od kogoś to znaczy, ze kiepsko kontaktujesz z rzeczywistością i nie masz w ogóle kontaktu z ludźmi. Każdy intro słyszał przynajmniej raz takie słowa od kogoś

Gość a co w tym złego
że ktoś zapyta, dlaczego tak mało mówię itp? Jest ciekawy, to pyta. Przecież mogę normalnie odpowiedzieć, że zazwyczaj mało mówię, albo że nie chce mi się w tym momencie mówić, albo że nie znam tematu, więc się nie wypowiadam, albo cokolwiek, co w danym momencie czuję.

Gość gość
Ja słucham cały czas muzyki w szkole z nikim nie gadam każdy mi mówi,że jestem dziwna dobrze,że najbliżsi mnie rozumieją.

Gość gość

cicha woda brzegi rwie xd to przysłowie jest śmieszne ale zarazem bardzo poważne 😐