Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona22Ona

Mężczyźni powiedzcie czego chcecie w łóżku od kobiety.

Polecane posty

Gość Ona22Ona

Jak chcecie żeby sie wami zająć? Ja lubie być dominowana przez mężczyzne wręcz rżnięta i traktowana jak suka,uwielbiam sprawiać mu przyjemność to mnie w tym podnieca, ale potrafie też być drapieżna i zdominować tak że facet błaga o wiecej. Powiedzcie co wy lubicie , jak chcielibyście żeby kobieta się wami zajęła?

Gość gość
chcemy mniej egoizmu z waszej strony

Gość gość
Mówisz, że chcecie mniej egoizmu z naszej strony, da sie zrobić, jednak Wy Panowie jesteście równie wielkimi egoistami jak my Kobiety. Więc, mniej egoizmu z waszej strony też by sie przydało..

Gość gość
egoizm to tylko Wy prosty przykład: niedopasowanie seksualne i chora teoria, że odpowiednim treningiem można ten czas wydłużyć ( na czym polega ten trening to szkoda nawet pisać) i o dziwo tylko faceci niby to mogą zrobić, niby na jakiej podstawie to stwierdzenie? to pytanie retoryczne bo odpowiedź jest powszechnie znana ( i jak większość tych teorii jest błędna)

Gość gość
pewnie zastanawiacie się czy to dowód na Wasz egoizm:)

Ona22Ona Jak chcecie żeby sie wami zająć? Ja lubie być dominowana przez mężczyzne wręcz rżnięta i traktowana jak suka,uwielbiam sprawiać mu przyjemność to mnie w tym podnieca, ale potrafie też być drapieżna i zdominować tak że facet błaga o wiecej. Powiedzcie co wy lubicie , jak chcielibyście żeby kobieta się wami zajęła? siedziałbym na Tobie, jak szpak na czereśni..

Gość Ona22Ona
Czyli najpierw was zaspokoić seksualnie a pózniej zostawić w spokoju. Mogłam nie pytać :) Myślałam, że macie też inne potrzeby.

Gość gość
nie kłam, że pomyślałaś o innych naszych potrzebach bo uważasz przecież że ich nie mamy

Gość Ona22Ona
dresiarz z klasą Nie dodałam nic o czułości i namiętności co nie znaczy , że tego ma zabraknąć. Nie rajcuje mnie sam seks bez zobowiązań, bo pewnie mogłes tak to zrozumiec

Gość Ona22Ona
Oczywiście nie uważam że po seksie facet ma zaraz tryskać energią, ale odwrócenie sie d*pskiem do kobiety i pójscie spać to chyba nie najlepszy sposob na zakończenie seksu. Nie uważam , że każdy z was tak robi! Nie uogólniam , każdy jest inny. Dlatego jestem ciekawa tego czego chcecie.

ja tam za młody na zobowiązania:)zawsze któraś strona będzie niezadowolona chyba że dojdzie do porozumienia;)

Gość gość
no to spoko, że Ciebie taki seks nie rajcuje, ale dlaczego masz pretensje że kogoś to kręci?

Dziewczyno jak zauważyłaś każdy jest inny i ma inne oczekiwania . Nie ma szansy żebyś dostała definicję perwersji o jakich marzymy .

dlaczego wątpisz w mój łóżkowy savoir vivre?? wiem jak się zająć kobietą w łóżku, gra wstępna nie jest mi obca. stwierdzam, że dziewczyna z takimi potrzebami i mówiąca o nich, to skarb. :)

Gość Ona22Ona
A kiedy miałam pretensje? Nie mam ich, każdy robi to co lubi.

Gość gość
nie wszyscy faceci chcą byle gdzie i byle jak u nie wszystkie kobiety potrzebują romantycznej atmosfery, uczuciowości i związku obie strony muszą to w końcu zaakceptować zamiast tworzyć chore teorie amen

Gość Ona22Ona
dresiarz z klasą , rzeczywiście nie powinnam wątpić w Twój savoir vivre, stwierdzenie ze siedziałbyś na mnie jak szpak na czereśni mnie zmyliło;D

Gość Sofokles
Ona22Ona, uczucia ;)