Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszka54

Figurki/obrazki ręcznie robione. Allegro, czy mają rację bytu?

Polecane posty

Gość Kaszka54

Ze względu na doskwierający brak pieniędzy zdecydowałam się wystawić na allegro wykonane przeze mnie przedmioty. Wiem, że super sztuka to nie jest, zresztą wcale nie miała być :) Ale zastanawiam się, czy można zarobić na czymś takim chociaż parę groszy... Podaję link do moich aukcji na allegro, bo chyba tak będzie najwygodniej(wyjdę na kryptoreklamowca :P ) allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12464022 Miło by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto sprzedawał swoje wyroby na allegro :D Czy to w ogóle ma sens?

Gość gość maritka
Masz zdolności w malowaniu obrazów? Ta Pani sprzedaje obrazy , często zaglądam i niekiedy osiągają fajną cenę, wystarczy sprawdzić w komentarzach . Nick Art-Emida, nie mogę wkleić linku bo uznaje za spam.

Gość lanser
kto jak kto ale wredzia chyba nie byłaby szczęsliwa że spamujesz fora reklmujac ja :D

Gość gość maritka
A cóż mnie wredzia obchodzi? Boże czy tacy jak wy to tylko siedzą przed kompami? Jak nie na cafe allegro to kafeteria i pewnie forum wizaz i bóg wie co jeszcza.

Gość gość
A Romanach nie będzie zazdrosna,że o niej nie wspomnicie?

Gość Margerita 24
uważam, że zawsze jest popyt na na nietypowe, ręcznie robione cudeńka, te przedmioty, mają duszę, rynek mam już dość masowej, jednorazowej chińszczyzny, dlatego ja właśnie próbuję odnaleźć w sobie talent by móc robić coś co lubię i dzielić się tym z innymi, na razie trudno stwierdzić czy uda mi sie osiągnąć odpowiedni poziom by wyjść z tym do ludzi, ale warto próbować, traktuję to jako świetną zabawę, inspirację częrpię m.in. z http://www.aczemunie.com.pl/kawa-czy-herbata/ Pozdrawiam