Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga28 lat

Mąż chce dziecko, a ja nie jestem gotowa...

Polecane posty

Gość lilialuiza
Jaki temat specjalnie dla mnie? A akurat o. Knotz nie jest autorytetem i jego wypowiedzi bywają bardzo sprzeczne z Nauką Kościoła i Miłością. Na orgazmie świat się nie kończy. Co innego staranie o dogodzenie mężowi, a co innego uciekanie się do niegodziwych metod wywoływania przyjemności.

Gość Olga28 lat
Nie zawsze się zgracie. Musicie naprawdę do siebie pasować seksualnie żeby się zgrać

Gość Ojciec Knotz
A dogodzenie sobie? Luizo, czy chcesz sobie dogodzić? Czy bedziesz prosić męża o to, żeby ci dogodził?

Gość lilialuiza
A może nie chce próbować, bo uważa to za papranie się w gównie. Tak samo nie chce próbować narkotyków, choć niektórzy twierdzą, że dają odlot.

Gość Ojciec Knotz
A akurat o. Knotz nie jest autorytetem i jego wypowiedzi bywają bardzo sprzeczne z Nauką Kościoła i Miłością. --- a konkretnie? Możesz go nie oczerniać bezpodstawnie?

Gość lilialuiza
Tak, żeby mi dogodził penisem w pochwie:)

Gość frania mania ania
tylko ze kościół nie widzi nic złego w seksie francuskim wiec o jakim babraniu sie w gównie ty piszesz??

Gość gość
lilialuiza bez urazy ale moim zdaniem masz ujemne libido.ja w tej chwili jestem singielka i nie wyobrazam sobie przetrwac bez masturbacji.albo sobie ulze albo wyladuje u seksuologa i nie uwazam masturbacji za cos zlego.i uwierz mi,ze dla takiej osoby jak ja,nie pomoze kontrolowanie sie ani modlitwy,to co mam zrobic?mam wysokie libido i zaden lekarz mi nie powie,ze mam sie leczyc bo wysokie libido to kwestia temperamentu i tyle.taka prawda.

Gość lilialuiza
Teraz naprawdę zmykam. Zajrzę jutro. Życzę udanego wieczoru, a tym, którzy planują seks, współżycia w miłości:)

Gość lilialuiza
Ale nie jesteś psem i możesz pohamować popęd. Każdy może. Ja też mam duży np. w czasie owulacji-naturalna sprawa-i, co? Mam wtedy chodzić do burdelu?

Gość lilialuiza
Ojej, to będziemy sobie radzić z krótkim penisem:)

Gość tak z ciekawości ??????????/
lilialuiza- z jakiej jesteś SEKTY ?????????/

Gość Ojciec Knotz
No cóż, wtedy lilialuiza zostanie męczęnnicą do której będa modlić się niemasturbujące się dziewice i mężatki mężów o krótkich penisach posiadających :)

Gość lilialuiza
Nie jestem z sekty.

Gość lilialuiza
Dlaczego męczennicą? Związek pełen miłości to nie męka:) To super przygoda:)

Gość Ojciec Knotz
Krótki penis i zahamowania seksualne potrafią zabić najbardziej romantyczną i uduchowioną miłość...

Gość gość
lilialuiza- nie masz nic wspólnego z Kościołem . To co tu wypisujesz jest niezgodne z nauka kościoła.

Gość gość
lilialuiza- a ty jesteś zaręczona???

Gość gość
tak, to nie są nauki kościelne. Może to powinien być nowy watek. Polecam dobre ciast do zrobienia http://www.elastyczna.pl

Gość gość
"Oczywiście są granice których nie przekroczę, np. seks analny. xxx A dlaczego? Wiecie, dopóki nie spróbowałam, nie wiedziałam, że mogę mieć tak silny orgazm usmiech.gif Polecam spróbować, o ile wasz mąż jest delikatny i słucha was w trakcie seksu." Nie spróbuję ze względów zdrowotnych.Praktycznie od dziecka leczę się na hemoroidy więc akurat ten rodzaj seksu odpada.

Gość 123...123/...
lilialuiza----a czy nie przyszlo Tobie do glowy,ze nie kazdy na tym forum jest wierzacy?po co Ty sie zawsze na boga powolujesz?moze uzywaj innych nie-religijnych argumentow,ok?

Gość gość
Dokładnie! Mnie kompletnie nie dotyczą jakieś religijne przesłanki.Jestem ateistką dlatego te argumenty do mnie nie przemawiają.

Gość gość
lilialuiza jestes nawiedzona:Dnie pozwolisz aby maz skonczyl w prezerwatywie bo sie jego sperma zmarnuje:Djak dlugo zyje to takiej bzdury jeszcze nie slyszalam:Dhehe poprosze meza,zeby ssal moje tampony bo sie krew moja zmarnuje:Dlecz sie kobieto albo idz do dobrego seksuologa.

Gość gość
kto ci wyprał mózg dziewczyno? :D

Gość gość
O rany, a ja jestem wierząca, uprawiam seks z mężem kiedy chcę, nasze zabezpieczenie to stosunek przerywany, seks oralny i analny też lubimy, i nie widzę w tym nic sprzecznego z naszą religią katolicką. lilialuiza chyba jest bardzo młodą albo bardzo niedoświadczoną osobą. albo trollem ;)

Gość gość
post 19:27 dobre!!!!!ssanie tampona:D

Gość gość
jezeli pieszczeniu faceta to dla tej panny "papranie się w gównie" to musi miec niezle schizy :D az mi jej szkoda :P całować powinno się tylko w usta, a jak facet pocałuje Cie w czolo albo w reke to juz wynaturzenie, nie? :D nie godzi sie tak robic, bo przeciez do tego sa usta :D a moze w ogole nie mozna sie całować bo usta sluza tylko do przyjmowania pokarmu? :D a jak bedzie chcial ci possac piersi to sie nie zgodzisz, bo one sa tylko do karmienia potomstwa? :D o masakra :D :D

Gość gość
gosc 19:21 lilialuiza ma prawie 3 dychy na karku,wiec nie taka znowu mlodziutka.a Tobie polecam jednak do anala gumke,bo nawet po lewatywie/b.dokladnym umyciu odbytu sa tam bakterie;)

Gość Olga28 lat
Ja tez jestem wiążąca, ale kurde bez przesady