Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość laguna1
Może masz tak jak ja,ale Ty nie lezysz wśród 1000 prawie nagich ciał z myślą,że ktoś tak dokładnie wie czego pragniesz.....Zaraz oszaleję!

Gość laguna1
Spoko, loko, luz i spontan. Szczelę z paltza i mi przejdzie :classic_cool:

To jedziesz maleńka po towarzysze tobie tylko nie krzycz za głośno

Gość laguna1
Niebieski;-) mamy towarzystwo......Spoko,luz......?To nie ja......A krzyczeć mogę w nocy,tu cichutko pojęczę.......

:-D ja cię przekrzycze i nikt się nie zorientuje co ty wyprawiasz ciekawego

Gość Onbeznicku
Laguna ... pewnie jeszcze bardziej kreci Cie fakt ze lezysz fantazjujesz .... a ludzie przechodza obok ciebei jakby nigdy nic nie wiedzac co sie dzieje pod majteczkami ... Mysle ze teraz jeszcze bardziej chcialabys nacierania olejkiem i to wcale nie dla ochrony przed sloncem ....

Gość laguna1
Onbezniku masz rację ....oni nie wiedzą,ale oni dalej mają to,za czym ja tęsknię......

Gość laguna1
NIEBIESKI masz tu gorące,opalone ciało,całkiem niezłe jak na mój wiek.....i chętne...o ile pamiętam byłeś na tak...gdzie jesteś?

Gość laguna1
Z wrażenia zapomniałam o nicku;-) Gdybyś mógł być przy mnie,byłoby super....jeśli śledziłeś ten wątek od początku wiesz jak wyglądam ,a ja...?JAKI JESTEŚ NIEBIESKI....?

Pisałem tobie że krótko tu jestem i całej historii twojego życia nie znam;-)

Gość laguna1
Ostatni wpis jakoś tak wskoczył...NIEBIESKI mam dosyć tego ciągłego napięcia.Jeszcze zawału dostanę z powodu mega-poźądania ....a przede mną 2 12-to godzinne dyżury.....nie zapomnij o mnie,to jakoś przetrwam nawet za cenę mokrych majtek.

Laguna o tobie nie da się zapomnieć szybko a mokre majtki to chyba dla mnie masz bo ja takie lubię

Gość laguna1
Niebieski;-) nie opisałam swojego życia,tylko 3 cechy wyglądu.Spokojnie.Przecież piszę ,że to stary wpis.Telefon to tylko maszyna,a mnie ręce się trzęsą....Rozumiem mam nie pytać....Dalej jestem chętna NIEBIESKI;-)

Gość laguna1
Nie muszę o nic pytać.Nie szukam męża,tylko namiętnego faceta na niezobowiązujący seks...zapomniałeś? Miło mi myśleć,że jest przystojny,bo to mnie jeszcze bardziej podnieca ( o ile to możliwe) Moja wyobraźnia szaleje....ratuj NIEBIESKI.

Gość RafałJa
Zastanawiam się skąd jesteś laguna. Juz chyba długo szukasz tego kochanka, jakieś sukcesy były?

Gość laguna1
Cześć RafałJa nie minął jeszcze tydzień,zobaczymy....

Cóż Laguna myślę że twoje oczekiwania seksualne zaspokoje a co do wyglądu to myślę że spokojnie też

Gość laguna1
Niebieski;-)kobiety zwykle fantazjują o przystojniakach i tylko to miałam na myśli..Nie pytam o nic,biorę Cię w ciemno...to na czym mi zależy masz na bank;-)Pytanie,czy ja spełniam Twoje oczekiwania?

Gra w ciemno? Hmm....powtórz swoje trzy cechy które podałas to ja podam swoje a nawet zdjęcie mogę tobie dać bo znam swoją wartość....pod względem emocjonalnym mi pasujesz

Gra w ciemno? Hmm....powtórz swoje trzy cechy które podałas to ja podam swoje a nawet zdjęcie mogę tobie dać bo znam swoją wartość....pod względem emocjonalnym mi pasujesz

Gość gość
Kto???

Gość laguna1
Niebieski;-) Podoba mi się Twoja pewność siebie.Faceci mają swoje typy,ciekawe,czy trafię;-) 158,szczupła,ale mam na czym siedzieć i czym oddychać,włosy rude...

Lubie filigranowe i już Cię chce mieć przy sobie dobrze cie będzie obracac;-) bo ja 190cm 85kg. Brunet wieczorowa pora

Gość laguna1
Niebieski;-)no i grę w ciemno szlag trafił...sama jestem sobie winna ....zastanawiam się skąd w Tobie nagle tyle powagi?

To szukasz tego faceta czy się bawisz tylko? To jak robimy coś żeby wiory mogły latać? Ruda lalko;-)

Gość laguna1
Boże....teraz to moja własna wyobraźnia mnie zabije,albo się przegrzałam,albo mam dreszcze przez Ciebie...Niebieski....dotknij mnie,proszę...