Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość dla mnie warto
Cześć facet z...... Fajny ten Twój gość- nie zepsuj tego.....powodzenia ;-)

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) Poźądasz,ale tylko na forum....a ja wręcz przeciwnie.Też Ci życzę miłego dnia;-)

Gość gość
Warta chyba świat pójdzie w tą stronę , że będziemy musiały spotkać się obie i tyle. Bo na zdecydowanego pana tu raczej liczyć nie można. Tu każdy tylko w wirtuala chce się bawić, a ja bym wolała poczuć to fizycznie.

Gość gość
Panie tu marudzą jak zawsze:( jak by naprawdę chciała to wystarczy priv kontakt tymczasowy choćby. potem jakieś gg, tel. i spotkać sie sprawdzić czy pasujemy do siebie.a tak to tylko takie gadanie

Gość dla mnie warto
Do gość od faceta z daleka.......Racja;-) bawią się i nic z tego nie wynika...Ja też lubię zabawy wirtualne,ale mój cel jest jasny.....Świetnie się rozumiemy,co gość?;-)

Gość dla mnie warto
Do gość od faceta z daleka.......Racja;-) bawią się i nic z tego nie wynika...Ja też lubię zabawy wirtualne,ale mój cel jest jasny.....Świetnie się rozumiemy,co gość?;-)

Gość gość
Oj Niebieski;-) już Ci mówiłam,,że nie ma rzeczy niemożliwych....trzeba tylko naprawdę chcieć.

Gość gość
Obie to przeżyłyśmy , to i obie to rozumiemy. Gość wyżej napisał o kontaktach i zmawianiu się na spotkania. Tylko że na ogół panowie albo rezygnują bez słowa , albo znajdują wymówki aby się nie spotkać. Może zbyt piękna i zgrabna nie jestem, ale swoje potrzeby mam . U mnie kochana nawet przed wirtualem uciekają. Podświadomość czy co?

Gość gość
dla mnie warto:) czyli jaki cel? bo całego tematu nie czytałem? jesteś |K czy M?

Gość dla mnie warto
Facet z daleka.....weź się do roboty! Gość daje Ci zielone światło. Po wpisach widać,że fajna z niej babka,więc działaj chłopiec,bo Ci skarb zwieje.....Dojrzały jesteś,a ja mam Cię uczyć?;-)

drodzy goście..nie przesadzajmy. Cel jest jasno "wytyczony" w tatule tego tematu. Szukamy po prostu partnera/partnerki do łóżka. To wszystko. Zgrabna, niezgrabna...to pojęcie względne, jednemu się podoba innemu mniej. Istotne jest to, co chcemy w łóżku osiągnąć. Każdy z nas ma pewne potrzeby i wyobrażenia, które chciałby zrealizować. Ja też, niestety brak mi odpowiedniej partnerki. Zaznaczam, że wiekowo jestem dość posunięty, koniec lat 40-tych.... :-) Czy jest jakaś chętna Pani do spędzenia ze mną miłych chwil?

Gość gość
facet z daleka wyraża sie jasno i zdecydowanie:) sa chętne? a co do wyobrażeń to przez neta zwykle wygląda jak w tym linku: http://www.obrazki.jeja.pl/79,flirt-przez-neta.html

@dla mnie warto, masz w zupełności rację, że "gość" to fajna babka. Ja swoje uczyniłem, z mojej strony nie widzę problemu, jeśli tyko "gość " wyrazi ochotę, to nie ma sprawy. Ja jestem gotowy...Pragnę nadmienić, że stąpam po ziemi i potrafię ocenić swoje realne szanse na powodzenie... :-)

Cel macie jasny a od rana żadnych konkretów. .facet lubi krótka piłkę a nie pierdo lamento

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) zapomniałam jakie masz zdanie na temat "nicku gość" ,a wyżej nie wpisałam swojego......WSZYSTKO JEST MOŻLIWE,NIEBIESKI KRÓLEWSKI......

Gość a moze by ...
Facet z daleka...odpowiada mi twoj typ...czy mozemy porozmawiac?

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) konkrety na forum już były.....czas dać czadu w realu.....

Gość dla mnie warto
Niebieski ;-)konkrety na forum już były.....czas dać czadu w realu....

Gość gggbbb
a na jak długo ten facet musiał by byc ..bo ja poniżej godzinki to nawet sie nie rozbieram

Gość gggbbb
a sa tu jakies laski wogóle ....to chyba czat samców

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) daj mi chwilę.......tylko spec- maila założę;-)

Gość a anal tez z tym facetem
chcesz uprawiac?