Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakojkaa

mam 169 cm wzrostu i tak bardzo chciałabym być niska!!:(

Polecane posty

Gość gość
ja mam 172. moj facet ma 188 i przy nim nosze szpilki i jakos nie narzeka dalej jest wyzszy ode mnie a malych szpilek nie nosze. nie czuje sie jak zyrafa ani jak slon na szpilkach. osobiscie uwazam ze autorka przesadza.

Gość Hejcvdfgv
mieszkam na takiej zad*piastej wiosce w opdkarpackim.stamtad ludzie młodzi wyjezdzaja po bieda i nuda.sa praktycznie same dzieciaki i starsze osoby wierc ja ze wzrostem 166 faktycznie czuje się wysoka

Gość JózekZMOstowa
Ja jestem facetem raczej srednim 179 cm.i mialem kilka dziewczyn,dwie miały mniej wiecej 165 cm i nie moglem nawet takiej pocałować,bo trzebabylo sie schylać,garba bym sie nabawił.nie mowiec juz o kobicie 158 i facecie 190 bo takie pary sie zdarzają.tragedia posejdona

Gość gość
nieskie laski sa dla niskich facetow. Faktycznie niskie laski nie sa ponetne ani atrakcyjne. tez miales niska i schylac sie musialem aby ja pocalowac, w lozku gubilem ja ... nigdy wiecej z niska laska

Gość gość
Jestem facetem powyżej 180cm i uwielbiam takie niziutkie laski ;) Moja dziewczyna ma 156 i nie jest to najmniejszy problem dla mnie, że muszę się schylać żeby ją pocałować, wręcz przeciwnie :D I paru moich kolegów też ma takie upodobania, więc podejrzewam, że amatorów malutkich dziewczyn jest tyle co fanów wysokich ;)

Gość gość
Ja mam 161, mój facet coś lekko ponad 180 cm i jest nam ze sobą cudownie. Ciągle mówi, że jestem jego kruszynką, jego maleństwem, to takie słodkie:) Ale... moja koleżanka ma dokładnie 180 cm(!), jej facet kilka cm więcej i też tworzą świetną parę, więc wzrost nie ma takie znaczenia, chodzi o to, by się razem dogadywać, miłość nie patrzy na wzrost:) Ktoś tu napisał o pocałunkach - z tym się zgodzę:D ale i tak jest wspaniale.

Gość rissoo
jak mozna chciec byc niskim przy takim wzroscie?169cm?idealny wzrost.dziewczyno wolisz być konusem? ja mam 172cm, 102cm nóg! a jak założę 10cm szpilek to wyglądam jakbym miała nogi wprost do nieba! Mój Mąż (184cm) nigdy nie narzeka,nawet jeśli jest raptem te 2cm wyższy jak mam swoje szpileczki.

03.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość fuu kurd*ple nie sa atrakcyjne - nie maja dlugiej nogi fajnej pupy i jak im sie troszke wiecej przytyje odrazu widac i robia sie kuli jak balwan. Wyzsze dziewczyny sa atrakcyjniejsze, ponetne , ladne dlugie nogi mmm... i tak autorka to kurd*pel ***** No to powiedzial co wiedzial. Niskie co prawda nie maja dlugich nog ale to nie znaczy ze nie sa atrakcyjne i jak piszesz '' nie maja fajnej pupy''...bzdury :-P Jesli jestes fanem dlugich nog to spoko , czemu nie ale to nie znaczy , ze niskie sa blee. Wszystko jest kwestia gustu.

Gość cytrynowatrawa
No to ja chyba jestem tutaj najwyższa :P 174,5 cm Ogólnie mi to nie przeszkadza, czasem przy zakładaniu wysokich butów a tak to gicio :D

Gość tylko nie spuście sie(faceci)
albo nie dostańcie orgazmu (to do kobiet) liczy sie charakter, inteligencja, miła aparycja, samodzielność, zaradność itp itd jak dla kogoś najważniejszy jest wzrost to serdeczne współczuje. zazwyczaj podjarani 16-17 latkowie jarają sie wzrostem w późniejszych latach kiedy ludzie dojrzewają wzrost nie jest ważny. jasne, przygłupy?

Gość tylko nie spuście sie(faceci)
"wszystkie pieniadze oddałabym żeby być te 6,7 cm niższa" to na uczelni są takie idiotki?? dopiero teraz patrzę że post napisała studentka powinnaś sobie najpierw mózg zoperować bo tam zapewne niewiele masz. jeszcze gdybyś miała 180- to wtedy jestproblem dla kobiety, ale 167??? żal d.upe ściska studentka hahahah

Gość autorka najwyraźniej
studiuje garncarstwo stosowane i tam liczy sie niski wzrost i duże cyce żeby zaliczyć przedmiot bo wykładowca takie lubi :D studenci obecnie mają taki poziom jak 15-latkowie 20 lat temu.

tylko nie spuście sie(faceci) albo nie dostańcie orgazmu (to do kobiet) liczy sie charakter, inteligencja, miła aparycja, samodzielność, zaradność itp itd jak dla kogoś najważniejszy jest wzrost to serdeczne współczuje. zazwyczaj podjarani 16-17 latkowie jarają sie wzrostem w późniejszych latach kiedy ludzie dojrzewają wzrost nie jest ważny. jasne, przygłupy? ****** Popieram :-)

Gość gość
Przecież jestes niska...

Gość Muniek T.
No macie problemy. Ale na pocieszenia z tego się wyrasta. Warto popracować nad samoakceptacją http://cur.lv/1987x

Gość gość
"Kalinka19832 Ja mam 175 i nie chciałabym być...niższa>> po co?? kto lubi krótkie nogi oprocz ich posiadaczek???" Np mnie sie podobaja. Niecierpie za to dlugich, patyczakowatych nog u kobiet zyraf. Moze tak jestbo sam mam 192cm, ale zawsze krecily mnie nizsze dziewczyny.

Gość gość
Moj maz ma 190, ja 164 i obojgu nam to pasuje- ja uwielbiam wysokich mezczyzn, On niewysokie laski i jest git ;)