Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie dac o sobie zapomniec???

Polecane posty

Gość StaraBabaa
Cholera nie pomyslalam,zaraz mu portfel przesukam:-):-):-)?:-)

Gość gość
32 latek to ciastko jeszcze a taki ok 40 to już zupełnie czerstwe pieczywko ,sorry

Gość gość
Miłosc nie ma granic wiekowych. Nie napisałem po to by mnie obrażać. Znam ją od 4 lat z nikim innym nie chce byc i nawet nie próbuję.. Czym mnie uwiodła?No cóż mimo młodego wieku niezwykłą dojrzałością inteligencją i również urodą której mogłaby pozazdroscić jej niejedna kobieta.Czułem sie swietnie w jej towarzystwie ona w moim również. Nigdy nie znałem takiej kobiety i chyba juz nie poznam... Ktoś tu napisał ze jak jej zależy to nie zapomni. Wiem ,że jej zalezy wiec chyba ustosunkuje sie do tej rady.

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem osób które mi tutaj ubliżają. Ja się tym samym nie odpłacę. Chociaż nie ukrywam ,że zdziwiony jestem waszą postawą i wyzwiskami które kierujecie pod moim adresem nie znajac mnie. Ktoś tu napisał ze facet ok 40 to juz stary piernik. Czyli Wy w tym wieku bedziecie juz w trumnie leżeć? Wygadujecie takie rzeczy jakby ten wiek dojrzały miał was ominąć.... Szkoda ,że nie ma tutaj kobiety z którą można szczerze porozmawiac

Gość gość
ustosunkuj się, oczywiście jej dojrzałość biła po oczach normalnie, i tak Ci zyczę jak najlepiej:)

Gość gość
Autorze nie przejmuj sie to piszą same szczyle nastoletnie które myslą ,że będą wiecznie młode. Wiecznie to pusto we łbach będa miec.Tym pisaniem pokazują co mają w głowach- pusto i ciemno!!! A do Ciebie nic nie rób. Jak sie kochacie to ze sobą bedziecie

Gość gość
dla dwudziestolatków,jesteśmy już starzy,taka prawda a nikt się w trumienkę nie kładzie a piszemy ogólnie a nie obrażając Twoją osobę,jak na swój wiek,jesteś dość "niedjrzały"

Gość StaraBabaa
Zapomniec nie zapomni ale jak zadne z was nie zrobi kroku to moze to zajac lata:-( Chcesz z nia byc? Kto zawalil? Pamietaj tez ze te 14 lat wiecej tez cos znaczy.Jak myslisz kto powinienbyc mniej narwany, spokojniejszy..itd. Byla awantura ale Tobie przeszlo? To moze jej tez?

Gość gość
ustosunkuj się, oczywiście jej dojrzałość biła po oczach normalnie, i tak Ci zyczę jak najlepiej Za to Twoja bije po głowie tępa strzało. Zamknij ryj.Znasz tą dziewczynę o której piszesz?? Znasz autora? Nie ! To k***a idz sie wymrandzluj i ci przejdzie flustracja kurwo!!!!!!!

Gość Lucille
Skoro ci na niej naprawdę zależy to nie odpuszczaj, a macie ze sobą jakiś kontakt? bo to też jest dość istotne.

Gość StaraBabaa
Jak na 38 niedojzaly??? Zdziwilibyscie sie jak to normalne tylko nie anonimowo niespotykane:-):-):-)

Gość gość
nie dosc ze stary to i tepy.... kto wie czy nas to nie ominie dluga droga przed nami ,dla 20latki facet kolo 40 to ojciec nie chlopak... nie rozumiecie ze jestescie NIEATRAKCYJNI? Tak jak dla was rowiesniczki nie sa takie atrakcyjne jak mlodsze, dociera? Podpisano : 18 latka :)

Gość trzydziestolatka.
ludzie, macie jedno życie... jeśli ci zalezy to walcz i zrób co tylko mozesz, zebyście znów mogli spojrzeć na siebie inaczej, co ci sie stanie jesli pierwszy wyciągniesz rękę/ jeśli tak ciężko ci to przychodzi, to raczej wielkiej uczucia tutaj nie ma, skoro jedno i drugie chce pokazac kto tu rządzi a swoją drogą... uwielbiam facetów wlaśnie za to co pokazał autor.. ja nie moge, potraficie być chamscy i okropni wręcz, ale uwielbiam w facetach to opanowanie i nie poddawanie się w wir obelg i idiotycznych dyskusji z ludźmi choćby na kafe. uwielbiam wasz konkret i bądź co bądź opanowanie

Gość Do 18 latkizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ty to pewnie nie jesteś atrakcyjna nawet dla 12 latka więc nie wypowiadaj się o ludziach starszych . To ,że Ty gustujesz w smarkach w swoim wieku którym jeszcze pałki nie wyrosły a spuszcają się wodą to nie znaczy ,że każda. Ledwo Ci cycki urosły i nie masz prawa głosu smarkulo. DZIECI I RYBY GŁOSU NIE MAJĄ!!! Jest wiele kobiet które wolą dojrzałych facetów niż dzieciuchy I co ważniejsze mają do tego prawo smarkata idiotko zapewne na utrzymaniu mamusi jeszcze! AMEN!!