Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettex0x0

FLUOKSETYNA BRAŁ KTOŚ?!

Polecane posty

Gość anettex0x0

Hej, jak w temacie. Mam zdiagnozowane BDP. Mam różne stany, depresji, ostrego zdenerwowania, manii itd. Fluoksetyne brałam ok 2 miesiące, był to mój pierwszy lek, bo byłam zdiagnozowana ok. rok temu, szukałam pomocy u psychologów, ale u mnie w mieście za darmo kiepsko z tym. Do psychiatry też musiałam iśc prywatnie, nie mam pieniędzy na częste wiztyt. Na początku brania źle się czułam, potem się uspokoiłam wewnętrznie, przestałam się denerwować o byle co po jakimś miesiącu, niestety depresja zamiast odejść, pogłębiła się. Lekarz powiedział, ze powinnam brać większą dawkę i taką mi przepisał, ale ja się boję, że będzie gorzej, więc przestałam brać. Nie biorę 5 dzień i nie czuje się gorzej. Nie wiem co robić, miał ktos podobne doświadczenia?

Gość anettex0x0
prosze o opinie!

Gość gość
ja miałam po nim krwawienia jak podczas miesiączki, więc po tygodniu przestałam brać .A jak dostałam prawdziwej miesiączki to krew wylała sie ze mnie odrazu .tobył szok dla mnie, straszne ,

Gość gość
aha , ale znajoma brała i czuła się świetnie Lek zaczyna naprawdę działać po jakiś dwóch tygodniach

Gość gość
Brać większą dawkę dla mnie było super.