Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamaniana30

Długoterminowe odchudzanie (Około 100 kg)

Polecane posty

Gość lamaniana30

Witam! na skutek roznych kolei losu dobrnełam do 95 kg. Od jutra zamierzam stosować dietę 1000 kalorii. kilka lat temu schudłam na niej 25 kg i tym razem tez sie postaram wytrwac. moze ktos sie przylaczy?:)

Gość gość
Chętnie się przyłączę Moja niewdzięczna waga pokazuje 105 kg i wmuszę coś z tym zrobić Tylko się zastanawiam jaką dietę wybrać

jestem na "diecie" od marca i już mniej mam 13 kg:),chętnie przyłączę się:)

Gość 3 grażyna
Ja też się odchudzam od kilku miesięcy, a dokładnie od kwietnia. Stosuję dietę od dietetyka i uprawiam sport ( pływanie). Do tego łykam taki preparat wspomagający odchudzanie http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/african-mango/african-mango/ i już udało mi się pozbyć 14 kilogramów nadwagi.

no,te mango to naciągactwo:P.Naczytałam się o tym w necie:D.Ja łykam Therm line forte i pomaga w zrzucaniu balastu:) i kosztuje 32 zł na 2 tygodnie:) i dostępny w aptece;)

Gość Olcia Dubicka
1000 kalorii przy 95 kilogramach to jest nieporozumienie. Piszesz że już na niej schudłaś 25 kilogramów ? A napisz mi ile procent tkanki tłuszczowej straciłaś przy tych 1000 kalorii ? Bo na takiej diecie tracisz mięśnie i wodę z organizmu a nadal jesteś otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Więc jaki jest sens w takim odchudzaniu ? Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
45 minut ćwiczen w domu (lub więcej nawet) minimum 1 godziny dziennie na rowerze , duzo wody i herbaty zielonej, warzyw, owoców, kaszy gryczanej lub brązowego ryżu, zero fast foodów, smażonego jedzonka, napoi gazowanych