Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2778 p.s

seks we trójkę

Polecane posty

Gość gość
Czyli jesteś marzeniem każdego faceta:) jednym wyjściem jest czekanie na Twoj rozwód lub zostać facetem do Trójkąta:)

Gość Diabola
Jakiś czas temu spotykaliśmy się z inną parą. I tak jak pisała Paranago, absolutnie nie było między nami zazdrości, czy jakiejś rywalizacji. Poznaliśmy tych ludków przypadkiem w knajpie i się skumplowaliśmy. I tak pomału, od jednej imprezki, do drugiej, od zwykłego gadania, do wspólnego seksu. Oni mieli już jakieś doświadczenie w różnych układach, my byliśmy zupełnymi nowicjuszami. Ale czuliśmy się przy nich świetnie i w żaden sposób ta znajomość nie zrujnowała nam związku - rozstaliśmy się z zupełnie innego powodu i w zupełnie innych okolicznościach. A wspólny seks, nieważne, czy 2 różnych pokojach na początku, czy też we czwórkę, gdy już pozbyliśmy się wszelkich zahamowań, dostarczał nam mnóstwa bardzo pozytywnych wrażeń. I chyba najważniejsze w tym było dla nas to, że każda para może przy drugiej robić wszystko, na co tylko ma ochotę - np. kiedyś wspólnie oglądaliśmy film, przytulająć się (w parach) do siebie, i najpierw były pieszczoty, potem zdjęłam majtki, podciągnęłam kieckę i zaczęłam powoli ujeżdżać mojego faceta. A nasi przyjaciele siedzieli obok nas na tej samej kanapie i popijali wino. I był to prostu taki cudowny luz.

Gość pualinka niewiadomo
popieram, czwrokatow to rzadko doswiadczylam, ale trojkaty jasne. wg mnie to albo zbliza a jak nie zbliza to znaczy ze to nie ten facet i warto tez miec dobra zabawe

Gość gość
U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach.Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach.Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.Pozdrawiam i gdy nie ma wielkiej milości w związku nie można próbować trójkatów bo związek może się rozpaść!!!

Gość gość
widok dla wielu własnej kobiety jak uprawia sex z obcym mezczyzną jest tak podniecajacy, ze wielu nawet sobie wyobrazic tego nie zdoła. Jak jeszcze przyrodzenie faceta obcego jest znacznie wieksze od naszego członka podnieta oscyluje kosmicznie. Moze i jest ze mna cos nie tak, ale to mnie strasznie podnieca, jak na to patrze, jak w tym uczestnicze - po tym orgazmy mam tak silne, ze normalny orgazm jaki miałem latami to po prostu przysłowiowy pikus. Uwielbiem to. A moja kobieta ma przy tym niezłą zabawę i rozkosz. Bez mojego uczestnictwa nie ma jednak jak to mówi komfortu psychicznego i sie tego nie podejmuje bo czuła by sie zle. Muszę byc przy tym. Jak twierdzi obecnosc ma ją specyficznie oniesmela, upokarza, i towarzysza temu inne uczucia ktore nie daja sie opisać , to sprawia ze jej podniecenie jest inne , a orgazmy tak samo silne jak u mnie i pełniejsze. Moja zona bierze do ust penisa faceta , ale to wyszukany facet zdrowy i choc wiem ze jest to zbyt wielkie zaufanie to jednak bez tego sex nie tak samo by smakował. Kidy Ona ma jego fiuta w ustach kiedy sie niem bawi , ja ją lizę na dole , potem odwrotnie Lubie sobie potrzymnać tego jego wielkiego k****a w dłoni i pocierac nim po waginie mej kobiety . By w ogole wszedł on do mojej zony, trzeba wiele zabawy bo inaczej nie ma przyjemnosci tylko ból , trzeba ją zdrowo popiescic by mógł w nią wejsc cały . Ale kiedy juz wejdzie widok twarzy mej zony bezcenny . Reakcja jej ciała niesamowita , a i widok faceta tez wiele pomaga w podnieceniu - jego grymasy twarzy oddech działają niesamowicie jak na nią tak na mnie. Jak juz wspomniałem muszę przy tym byc , bez mej obecnosci wszystko jest nie tak i innaczej - tak twierdzi! NIE CHCE PO PROSTU CHOC BY MOGŁA . Cisnienie w penisie moim kiedy w tym uczestnicze jak tak ogromne, ze aż mnie boli penis, tak twardego penisa mam tylko przy takich zabawach i jak sie komus wydaje, ze mam miekki jak sam jestem z zoną to sie myli ! spokojnie cizki recznik kompielowy mogę powiesic na fiutku i penis jest ciagle twardy i sie nie zgina. To po prostu całkiem inna twardosć ! Raz nawet wziołem za namową zony jego penisa w usta, to całkiem nawet fajna sprawa :) zona w tym czasie robiła mi loda . Facet szczytował w moich ustach , a jak w ustach mojej zony . pulsujacy przy wytrysku penis faceta w moich ustach całkiem fajna sprawa . Najbardziej lubie jak zona siada sama na jego penisie , jak sie nadziwea, jak on w nią wchodzi, a jej ciało drży! gdy patrzy mi w oczy .

Gość gość
dodac muszę istotna sprawę, nigdy nie myslałem, ze bede w stanie wziąć penisa faceta do ust , wczesniej jak by mi ktos tak powiedział to bym sie pożygał , jednak wszystko sie zmienia wraz z podnieceniem .

Gość gość
Seks w trójkacie był spontaniczny.Uzgodniliśmy z mężem że obcy facet z dość obfitym członkiem.Do trójkąta przygotowaliśmy się dość perfekcyjnie spotkanie na kawie w kawiarni uzgodnienie wstępnie jak będzie wyglądac seks.Pasował nam facet mi i mężowi.Chciełam za zgodą meża na dwa otworki.Zrobił mi mąż kilka godzin wcześniej lewatywę bo był przy porodzie więc widzial jak to się robi i widział przy badaniu u ginekologa jak pcha palce do pochwy obcy facet czy wziernik.Mąz wiedział ze gdy zrobi mi minetkę i zobaczy ża ma dużego członka obcy facet to wchodzi do pochwy a mąż do drugiej dziurki.Okazało sie ze miał takiego jak mąż lecz grubszego.Po tym seksie jak mieliśmy szczytowanie to przerwa była i prysznic.Przy drugim podejsciu mąż wchodzil do pochwy a ten facet z grubym czlnkiem w analka.Mąż przytulił mnie i wszedł po nim delikatnie zaczał się wpychac w dupcię wtedy zaczełam się podnosić bałam sie ze nie dam rady z tak grubym.Mąż mnie przytrzymal a facet wbił się do końca zaczęłam jeczeć lecz trawło dalej mnie rżniecie czego nie załuje bo po chwili rozluznilam się i dlugo trawło do orgazmu i mąż tez mnie rżnął z obcym ja mialam taki orgazm jak nigdy.Było wspaniale ale dupcia bolała dwa dni.Następne stosunki byly między meżam a mna podniecające z wielkim orgazmem i wspaniale po tym trójkacie.Myślimy o czworokącie mąz będzie rżnął tamtą a ja patrzę z nim i potem odwrotnie mąż patrzy jak mnie rżnie tamten.Dodam ze trójkąt powinien być w obecnosci męża i jego pieszczotach!!!

Gość ręczny
Wszyscy co piszą te dyrdymałki, na pewno dobrzy są w jednokątach. Może zróbcie krok dalej i weźcie się chociaż za dwukąty.

Gość gość
Ja z 20.14 nie musisz wierzyć twoja sprawa. Ja wiem swoje bo przezylam wspaniały trójkat co nie znaczy że każdy trójkat innych par będzie wpaniały może się skończyć nawet rozpadem związku.Też doe oswaja z trójkatem obecność przy badaniu pochwy u ginekologa i porodzie jak któraś rodziła.Nie chciała bym ja ani mąż mieć trójkąta podczas ciaży jak ktoś pisał.Pozdrawiam Wszystkich.

Gość kdhc
potwierdzam ogladanie jak obcy facet rżnie moja zonę jest niesamowicie podniecajace , On rznie moją zonę, a ja jego ! robimy to obok siebie , tak by widziec sie wzajemnie - co za orgazmy !

Gość gość
Tylko k***y uprawiają sex w tróójkącie 2m1k

Gość gość
nie nie k***y :) uprawiają w trójkącie 2K+1M:)))

Gość gość
Zacytuję swoja wypowiedz....Witam Wszystkich.Chciała bym opisać swoje przeżycia mąż ja i obcy facet.Mąż zaproponował ja chętnie się zgodziłam na trójkąt.Ja miałam sobie wybrać przebieg oczywiscie w obecności i udziale męża.Wybrałam dwa razy rżnięcie w obie dziurki.Mężowi zlecilam cały przebieg i kontrolę nad tym seksem.Pomijam wstep przejdę do tego że maż bardzo dba o mnie zwsze robi tak że ja muszę mieć orgazm potem on podczas seksu.Zwłaszcza że dbał o nas przy porodzie masował plecy podczas skurczów nie leżałam jak inne rodzące mogłam chodzić do samego porodu bo miałam męża.To samo przy badaniach gdy ginekolog często pcha palce głęboko ja się skrzywię mówi delikatniej Proszę itd...Obcy stał i patrzył mąż mnie rozebrał i on w między czasie poprosił obcego by sie też rozebrał.Zaczął od minetki mąż jak byłam mokra.Mąż się położył na plecach ja nabiłam się na jego członka i przytuliłam się do niego wypinając obcemu drugą dziurkę.Wtedy mąż miał gel i nabral na palce w dużej ilości zaczął mnie penetrować delikatnie palcem potem weszły dwa.Gdy się częściowo zluzowałam w drugiej dziurce zaprosił obcego do zaczęcia rżniecia mnie ja mocno wtulona.Mąż ściskając pośladki i je rozchylił by mógł swobodnie wejść członek.Jak zaczął wpychać doś dużego człnka mąż trzymał mnie za biodra bym nie cofała się z członków.Obcy wkońcu wbił do końca ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy a mąz z podniecenia się spóścił ciepła spermą w duzej ilości ja za nim miałam orrgazm tez z podniecenia i od tej ciaplej spermy.Facet dość szybko skończył.Lecz poszliśmy sie umyć i gdy stanał meżowi potem facetowi powtórka.Facet przyjął pozycję meża i weszłam na jego członka a mąż wchodził analnie.Był to maraton bo miałam dwa orgazmy a myślałam ze nie skończą nie mogli miec wytrysku a pały twarde do końca pomimo że miali wytrysk razem.

Gość gość
We czworo jest bardziej sprawiedliwie.Z wymianą partnerów oczywiscie w jednym pokoju bo inaczej to zwykla zdrada.A zwłaszcza gdy mąż rżnie kochankę a my z kochnkiem się piścimy patrąc na nich i zmiana oni patrzą na nas sie pieszczac.

Gość gośćlukas
dokladnie tak jak mowisz

Gość gość
Mój jest u ginekologa widzi wszystko lecz się nie chwalę.Ale na temat miałam trojkat z mojej inicjatywy.Mąż ma ok. 20 cm i gróby członek.Kochanek był z większym ponad 20 cm.Mąż miał mnie miedzy nogami rozchylał nogi członek na moich plecach.Gdy obcy facet powoli zaczął wchodzic oczywiącie po męża minetce byłam wilgotnaCałą pochwę wypałniał zaczęłam sie cofać lecz mąż porzytrzymał mnie za biodra wiec wiedziałam,że doctanę całego w cipkę.Zaczęłam jęczec z rozkoszy lecz mocno mnie posówał bo nie potrafił się miescic dlatego maż trzymał cały stosunek.Było to wspaniałę przezycie wielkie podniecenie dla nas wszystkich.Po nim gdy mąż wszedł wcale nie czułam jego członka ale szybko się spóścił z podniecenia.Ale więcej bym nie chciała trójkata chociaż wspominamy to z przyjemnością oboje z meżem.Może kiedyś jeszcze powtórzymy, lecz z mniejszym członkiem.

Gość gość
Jest to seks bardzo romantyczny lecz nie dla wszystkich małżeństw.Musza byc przygotowani ich meżowie nie jednokrotnie na wstrząs czy szok.Nie wątpię ,ze pomaga na pewno obecność przy badaniu pochwy przez lekarza bądz co bądz obcy facet penetruje pochwę ukochanej.

Gość gość
akurat z romantyzmem to mi się trójkącik nie kojarzy. to eksperyment na podstawie mieszanki odwagi i ryzyka i bezwzględności. Bezwzględności bo z reguły inicjatorem jest facet a kobieta ma przynajmniej poważne obiekcje. Faceci lubią się pochwalić jaką ekstra laskę wyrwali. Wiadomo – seksowne stroje i swobodne zachowanie. Następnym krokiem jest pochwalenie się nią w seksie, szczególnie jak facetowi nie zależy na stałym związku. Trzeba się co prawda nią podzielić, z innym facetem albo kobietą, ale przy odrobinie starań atrakcji wystarczy, nie mówiąc już o atrakcyjności obcowania z dwoma kobietami. Kobieta ma zupełnie inne podejście. Lubi co prawda wzbudzać zainteresowanie wyglądem, nawet ryzykownym seksownym strojem, nawet mignąć biustem w głębokim dekolcie lub pupą w stringach i miniówce. Piszę o bezwzględności – jak nie jest gotowa, to zabawa w trójkąt jest dla niej najgłębszym upokorzeniem - zdjąć majtki, rozłożyć nogi i zaprosić do wejścia obcego k****a i przyjąć jego k****a i spermę to to zupełnie co innego niż kokieteria

Gość gość
Marzę o 2M i 1K są chętne pary ?

Gość franek075
ja ostatnio w sobotę spotkałem z parą było niesamowicie jeszcze to powturzymy bo pani sama to zaproponowała bo była w takiej ekstazie że spiła całe nasienie nam , choć przed spotkaniem mówiła że finał tylko na ciało . pozdrawiam poznań

Gość gość
mnie zszokowali w ostatni weekend moi przyjaciele - byli u mnie na weekend, ja sama, mój wyjechał, ale luksusowy dom na odosobnieniu przyciąga gości. U nas zawsze zasady i zachowania są bardzo swobodne, salon blisko połączony z naszym domowym centrum wellnes i spa, sauna jacuzzi więc nagość i tematyka i klimaty erotyczne były obecne przez cały wieczór, wspomniałam w tym kontekście, że szkoda że nie ma mojego, w końcu kochali sie właściwie w mojej obecności i potem wspólny wieczór trwał dalej. Oni używali i pod ręką były erotyczne zabawki - w pewnym momencie padł pomysł, żeby za ich pomocą zrekompensować mi samotność. Podzielili się tak, że on zajmować się miał "górą" a ona "dołem" z użyciem wibratora. Wiedzieli, że nie jest to dla mnie pierwsza tego typu zabawa, ale jakoś długo nie osiągałam orgazmu i tamta uznała że to skutek braku oryginału. Załażyła mi i swojemu facetowi opaski na oczy i pokierowała "na ostro". Przy okazji spełniła swoją fantazję - jak sie potem przyznała - lizanie i oral swojej cipki przez drugą kobietę. W tym czasie jej facet jechał mnie na pieska.

Gość franek75
I WŁAŚNIE OTO CHODZI ABY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI A NIE TYLKO JA , CZĘŚĆ LUDZI W WIĘKSZYM GRONIE MYŚLI TYLKO O SOBIE NIE O WSZYSTKICH

Gość gość
No i fajnie:) ciekawe tylko ile jest naprawdę chętnych kobiet:)

Gość gość
gość dziś :) masz czynna jeszcze jakuzzi?:)

Gość gość
jacuzzi jest czynne, ale podstawą do emocjonujących klimatów jest zaufanie. To nie powstaje od jednego spotkania, nie chodzi o to żeby utracić hamulce od alkoholu i zdjąć majtki. Trzeba sie znać nawzajem, żeby wszyscy wiedzieli, że szaleństwo, nawet robione po raz pierwszy nikogo nie zrani, nikomu życia nie złamie. Dopiero w takich warunkach można się rozluźnić zupełnie, uwolnić od wszelkich zahamowań, dać się ponieść emocjom i z pełnym zaufaniem do końca oddać swoją intymność i czuć się z tym dobrze - bez skrępowania zarówno w czasie akcji jak i godzinę, dzień i tydzień po. To ostatnie jest szczególnie ważne - i co tu dużo mówić niezwykle przyjemne. Dla podkreślenia wzajemnego zaufania, akceptacji tego co się stało i swobody zrobiliśmy sobie nagie śniadanie następnego dnia.

Gość gość
az sie rzygac chce... rzygac sie chce ze ludzie to szmaty, ktorych nawet zwierzetami nie powinno sie nazywac bo to ujma dla zwierzat.. to ja za to ze mam tatuaze, kolczyki, cpam lsd, nie chodze do kosciola, slucham mrocznej muzyki, izoluje sie od s****wa slyszalam ze jestem kretynka i malowartosciowa istota a co powiedziec o takich podludziach jak wy? obrzydliwe gowna ktore zdechna z chorobsk od dymania byle czego... zwierzeta sa duzo wiecej warte od was s****wa, kale zawszony. jak mozna kochajac druga osobe pozwolic sobie na dymanie kogos innego lub lizanie obrzydliwej p***y jakiejs k***y ktora moze miec hiv, hcv, hpv czy inne gowno? wystarczy lekki uraz dziasla czy jezyka i juz wirusy przenikaja do cielska ze sluzu z ohydnej p***y. nie wspominajac o bakteriach jak kila, chlamydia itp ktore potrafia zamienic rylo w prawdziwa masakre nocy letniej ... ale w sumie dobrze takim s****wom tak, kara za bycie kałem

Gość gość
Popieram tyle,że wszyscy uczestniczy owinni mieć satysfakcję i przyjemność.Mój mąż się zgodził gdy zaproponowałm obcego faceta do seksu.Do tego mężowi się bardzo podoba i podnieca go gdy idę w mini a fececi się oglądają.Daltego byl dumny gdy był facet młodszy i z większym k*****m niż męża.Gdy miał wejść w moją cipkę obcy facet to mąz ciężko wzdychał i patrzył dokładnie by nic nie umknęło jego uwadze.Stał przy mnie obok trzymałam go za członka który pulsował gdy zaczęłam jeczeć z rozkoszy.Patrzył mąż w moje oczy widział mętne z rozkoszy,

Gość gość
kiedyś tak się zabawialiśmy, tzn nie był to trójkąt w pełnym zakresie, tylko kochałam się z moim facetem w obecności, z asystą i pomocą jego dużo starszej kuzynki u której wtedy gościliśmy. Miała salon odnowy biologicznej i spa. Zadeklarowała, że funduje mi ful zakres obsługę. Sama nie wiem gdzie przebiegała granica pomiędzy obsługą mnie jako klientki gabinetu a kiedy zaczął się seks. Byłam tak rozluźniona i co tu dużo mówić - skołowana nieznaną dla mnie sytuacją - szybko zostałam pozbawiona ubrania i bielizny, kolejne kąpiele, zabiegi - okłady, masaże, w międzyczasie zaskakująca mnie i zupełnie obezwładniająca delikatna ale kilkukrotna lewatywa z jakiś ziółek spowodowała że bez oporów poddałam się masażowi już o zdecydowanym charakterze erotycznym w który włączył się nieoczekiwanie mój facet robiąc mi coraz intensywniejszą palcówkę w obecności tamtej kobiety.

Gość FRANEK075
JA BYŁEM Z NIETYPOWĄ PARĄ ONA 18 LAT ON 46 LAT I SĄ CHĘTNI POWTÓŻYĆ TO SPOTKANIE BO MŁODEJ BYŁO SUPER , CHOĆ Z POCZĄTKU BUŁ STRES ALE SIĘ ROZKRĘCIŁO I MŁODA NAPRAWDĘ JĘCZAŁA I SSAŁA NASZE FIUTY DO OSTATNIEJ KROPLI