Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudna_nocami

1-dniowy wypad w góry

Polecane posty

Gość marudna_nocami

Nie mam pomysłu, a chętnie bym się gdzieś wybrała. Wyruszam z Krakowa, możecie coś podpowiedzieć?

Gość gość
mozesz se wejść na wierze w kościele mariackim i popatrzeć na góry,tyle ci się uda przez jeden dzień

Ja tam bardzo lubię Góry i myślę że to jest dobry pomysł. Może tylko nie na jeden Dzień lecz np Weekend. W twoim przypadku chyba najlepiej było by jechać w Tatry zawsze to zmiana otoczenia i powietrza.

Na weekend to faktycznie tatry kuszą. Nie chciałabym daleko jechać, bo szkoda czasu, myślałam że może Gorce, zaglądnąć na turbacz.. albo gdzies indziej. ZUpełnie nie mam pomysłu.

Gość gość
jarek to stary kawaler,jedż z nim,pewnie tez jesteś starą pannną to sie p******cie chociaż

Po pierwsze gówno ci do tego ile mam lat. Przynajmniej nie podszywam się pod kogoś kim nie jestem Tak jak ty!! Po drugie jeśli kogoś nie znasz to się o tym kimś nie wypowiadaj.

Gość marudna_nocami.
Jarku faktycznie chciałbyś się kochać na takiej wycieczce? ja nie mam nic przeciwko:-)

Kontakt z naturą zawsze dobrze robi z dala od miejskiego hałasu i zgiełku. Ja tam bardzo lubię obcować z Matką Naturą. Las jeziora łąki czy góry.

Gość marudna_nocami.
serio? to tak jak ja:-) a z gołą kobietą też lubisz obcować

Ja nie mówię o seksie na łonie natury jedynie obcowanie z nią. Po drugie Nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś. Nie rozumiesz co piszę więc się nie wypowiadaj.

Gość marudna_nocami.
alez ja doskonale rozumiem,pod nikogo się nie podszywam,bo wiesz ja jestem jeszcze dziewicą i chciałabym przezyć swój pierwszy raz z profesjonalistą,jak u ciebie z tymi sprawami?

Prawdziwa marudna nocami jest zalogowana i jej nick jest niebieski. Więc nie mów że się nie podszywasz pod niego. Dwóch nicków nie może być zalogowanych pod tą samą nazwą. Po trzecie prawdziwa marudna nocami nic nie pisze o seksie.

Gość gość
każdy ma taki podszyw na jaki zasługuje

Oj chyba wybiorę się chociaż na Weekend w Tatry. Pogoda piękna aż chce się nacieszyć oczy górskimi klimatami.

Gość gość
Ja tez jade w gory zakopane na 3 dni na jeden dzien sie nie oplaca.. z lodzi

Gość Warszafianka
No z Krakowa dziewczyno to masz blisko do Zakopanego, popatrz tutaj na nocleg http://www.domekzakopane.info fajna miejscówka jest tam taki domek dla max 2 osób najmniejszy. W Zakopanem zawsze jest co robić, świetne miejsce i klimat.

Gość gość
Na jeden dzień to można wybrać się do supermarketu:) latem owszem bo dzień jest długi ale zimą na jeden dzień w ogóle się nie opłaca,

Gość heniek12345
Najlepiej z Krakowa to jednak jechać na dwa dni, żeby nie tracić czasu na dojazdy :) Potem szybkie zdobycie Kościelca czy Zawratu i w dół do hotelowego basenu, np, w Nosalowym Dworze xd ja tak robię od lat i to najlepsza opcja wypoczynku!

Gość gość
ooo widzę, że bywamy w tym samym hotelu :) w Nosalowym.