Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość Aki332
A czy mogę na mejla? D: nie chcę podawać tu swoich danych

Stawiajac rozklad ogolny pokazuja sie mozliwe wydarzenia w najblizszym czasie, trudno okreslic do ilu tygodni czy miesięcy, ale o finansach nie było nic, czyli sytuacja w najblizszym czasie będzie taka jaka jest obecnie

Gość Engelsborn86
No to bez rewelacji :)

Gość Engelsborn86
Przepraszam że Cię tak długo trzymam w nocy :)

Gość Engelsborn86
Czy ten wyjazd to może być zmiana miejsca zamieszkania?

Gość Engelsborn86
Widziałem dziękuję :) w sumie nigdy nikt mi nie wróżył oprócz jednego epizodu ale mam przeczucie że to co ty mówisz jest prawdą :) ufam Ci :)

Gość Engelsborn86
widzę że chyba już chcesz się położyć, prawda? :)

Nie, dzisiaj nie spie :) Powróżę zaległym na mailu i dosyć wcześnie muszę się zbierać,o ile bedzie ladna pogoda :) a Ty tez taki nocny Marek?;D

Gość Mac123
kasiu jestes jeszcze

Gość Mac123
Mam pytanie czy uda mi się załatwić wszystkie sprawy urzędowe i sądowe pomyślnie czy znajdę normalną pracę i co dalej z moim związkiem maciej 27 03 85 proszę cię postawi na szybko karty bo bardzo to ważne dla mnie.

Macieju niestety na akord się nie da.Mogę sprawdzić ogólnie czy coś widać na ten temat ale wynik itd mozna zobaczyc w wiekszych rozkładach których nie stawiam. O związek zdaje mi się że już pytałes-nie wolno po raz drugi stawiac kart na tą samą sprawę:)

Gość Mac123
Tak pytałem, to prosił bym żebyś ogulnie sprawdziła co słychać w tej sprawie, poprzednio wszystko się zgadza co mi pozróżyłas,ale chodzi o te sprawy które pisałem teraz.

Gość Mac123
A o związek chciałem spytać jeszcze raz czy pokaże ci się jej opcja wyjazdu czy ona wyjedzie ale OKEJ jak nie wolno pytać jeszcze raz rozumiem.

Co widać.W związku poprawa, wszystko będzie szło ku dobremu-pokazuje się nadzieja, spełnienie planów. W finansach chwilowy kryzys, zmartwienie. Masz wsparcie mezczyzny.Pokazuje sie starszy mezczyzna i urząd, te sprawy zakoncza sie pomyslnie.Jutro mogę zerknąć w nieco większy rozkład o ile dam radę ;)

Gość Mac123
Dziękuję ci no jest jakąś otucha,jak będziesz mogła to sprawdź te większy rozkład jak dasz radę,będę bardzo wdzięczny...

Gość Mac123
sandra 08 06 89

Gość Mac123
Jak dasz radę jeszcze to sprawdź było by super i może lepiej będę spał.

U niej widać jakieś spelnienie zamiarow, szanse na lepsza przyszłość, przypływ gotówki, mimo że nie ma karty podróży to wszystko wskazuje na to ze wyjedzie albo dostanie dobra pracę tutaj :)

Gość Mac123
No tak wszystko czas pokaże,albo będzie dobrze albo źle.. No myślę że to raczej będzie na miejscu, chódz nie wiem co kryje się jeszcze za jej plecami.. Gotówką napewno będzie i się jej poprawi to się zgadza, no u mnie też pokazała się szansa na poprawę finansów bo jest nowa praca.

Gość Mac123
Bo tutaj jest jeszcze taka opcja że są dzieci więc.. Jeśli by wyjechała dla mnie to jest tragedia.

Ale dostałeś tą prace? Wczesniej zrozumiałam ze jej nie masz i pytanie brzmialo czy znajdziesz ;) trzeba ukladac pytania tak zeby nie utrudniac odczytu ;) Tak jak mowie jutro/pojutrze spojrze głębiej, dzisiaj mam fajny dzien to moze nabiore sil i bede bardziej wydajna niz dotychczas :)

Gość Mac123
Tak może trochę źle tam napisałem, nie pracowałem teraz, a dostałem teraz szansę podjęcia nowej pracy za lepsze pieniądze tak chcą mnie zatrudnić