Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość gość
Witaj moge Cie prosic o wrozbe;) Monika 1993.12.13;) sprawy uczuciowe;* bardzo prosze;)

Gość różyczka1987
Kochana, wiem, że wróżysz według kolejności, ale się przypomnę, moze jak jestem to mi powróżysz mam na imię Dorota. jestem osobą samotną. moje pytanie - czy poznam kogoś? czy będe miała rodzinę - mężczyzne i dzieci?

Gość MłodaKAsia
Kasia 30marzec1992 Arek 9maj1978 Czy mimo duzej roznicy wieku ten zwiazek sie uda?

Gość Monika grudzien
Kasiu ogolnie co widzisz u mnie w najblizszym czasie w milosci? Czy sie ulozy itp;*

Gość gość
No znowu ta czarownica Kasia sie produkuje , a kysz ty orangutanie z Kafeterii !!!

Gość MłodaKAsia
Powiedz mi jeszcze czy moj facet jest mi wierny..

Moniko o milosci malo sie pokazało.Widac tylko ze czeka Cie jakas powazna rozmowa ,poza tym masz konkurencje ,jakas kobieta kopie pod Toba dolki

Gość Kasiu powróż mi
jesteś tu?

Gość Monika grudzien
Kobieta? Ale to w milosci ta konkurencja tak? hm ciekawe bo obecnie jestem sama, a ta rozmowa to tez w milosci? Widac moze z kim;) znak zodiaku lub plec

Doroto czy przezylas jakies rozczarowanie milosne? Widac mezczyzne obok, łzy,cierpienie, jakies sprawy materialne z tym zwiazane.Czeka Cie powazna rozmowa.Mozesz miec zmartwienia przez jakas falszywa kolezanke.

Moniko niestety za pozno na dopytanie,chyba ze za jakis czas.Powiem tylko tyle bardzo skapo karty wypowiedziały sie na ten temat.Nie bylo widac mezczyzny obok ,pokazała się dziewczyna mozna powiedzieć rywalka na tym tle, zazdrosna, ale o kogo nie wiem.polozylam juz karty Dorocie-na przemian nie mozna bo wychodza glupoty

Gość Monika grudzien
No nic szkoda a wiesz moze jakie wlosy ta kobieta miala? Kolor?

Raczej ciemne, jesli chcesz to zostaw mi daty urodzenia "podejrzanych" osób, spróbuje sie czegos dowiedziec jak juz skoncze wróżyć tutaj.Kasiu jestes jeszcze?

Kasiu on Cię nie zdradza, ale odnoszę wrażenie jakby łączyły was jakieś sprawy finansowe, czy ktores z was choruje? W przyszlosci jest stabilizacja, byc moze wyjazd, ale tez rozkwit uczucia

Gość Monika grudzien
Kasiu moze to ta dziewczyna ; Iwona 14.09.1994

Gość Jolka;*
Hej Kasiu jestes tu? To ja;) ostatnio dosc czesto snije mi sie ten moj byly niewiem czemu tak.. Wciaz czekam na jakis znak od niego..;)

Gość Monika grudzien
To bylo do mnie? Jesli tak powiedz co masz na mysli mowiac ,,relacje zawodowe''

o, hejka :) kurcze wierze ze bedzie dobrze..:) kart nie mozna 100 razy pytac o to samo, ale za jakis czas postawie wam rozklad to zobaczymy czy cos sie zmienilo w jego planach itp ..;) mi za to dzisiaj snil sie kosciotrup, straszny sen :D szkoda ze nie umiem interpretowac::(

Gość Jolka;*
No mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo;) kurcze tak bym chciala zeby czas szybciej lecial;) ale wiesz pamietam jak mi wrozylas ze sytuacja finansowa sie poprawi i wlasnie dostalam prace heh takze sprawdzilo sie;*

Gość gość
Kasiu to ty nie masz faceta , poniewaz caly czas przebywasz na Kafeterii .. Zreszta kto taka idiotke by chcial .

Gość Joanna27.03.1989
Kasiu czemu mnie ominelas ? Proszę Cię powróż mi. To dla mnie ważne.

Gość różyczka1987
Kasia wróży ;-) Doroto czy przezylas jakies rozczarowanie milosne? Widac mezczyzne obok, łzy,cierpienie, jakies sprawy materialne z tym zwiazane.Czeka Cie powazna rozmowa.Mozesz miec zmartwienia przez jakas falszywa kolezanke. Tak przeżyłam rozczarowanie, wcześnej facet bardzo "zawrócił" mi w głowie i bardzo to przeżyłam - było to rok temu, ale jeszcze może w 100% sie z tego nie wyleczyłam. I jakis czas temu poznałam innego mężczyznę, niby mu się spodobałam, ale nie wiem z jakich powodów nie chcial utrzymać kontaktu. a z kim mnie czeka poważna rozmowa - z mężczyzną czy z fałszywą koleżanka? A jakie zmartwienia mnie czekają? czy np. będzie chciała ze mna wyjechać na wakacje a później mnie wystawi?

Gość gość
Joanno sprezentowac ci okulary na starosc.???/

Gość gość
mam 55 lat i co mnie moze jeszcze spotkac w zyciu ? :(

Gość gość
moj nic to celineczka post powyzej mam 55 lat....