Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość Marta 7.11.93
jestem juz Kasiu :)

Gość gość
No Kaska krasulko biegiem do wrozenia , tylko nie zapomnij o wybrancach !

Gość gość
Uwaga , uwaga nadchodzi czarownica Kasia , wyrocznia ostateczna , podawac daty urodzenia , imiona !!!

Gość gość
no narescie zablysnelas , w koncu sa wakacje !

Gość Kasia powrozy z papieru toalet
Tak uda ci sie uciec z Rosji do Rosji

Gość Marta 7.11.93
Kasiu.. a co z ta rozmowa? bo pytałam kto pierwszy sie odezwie...

Gość gość
Kasia, skoncz ta rozmowe, zajmij sie wrozeniem, Bo powoli znizasz sie do poziomu tego trola, nie ma sensu polemizowac :)

Gość ateraja
Hej Kasiu, a co z moją wróżba?? doczytałam że mam podać imiona i daty ur więc podaję Ewa 05.02.83 Marcin 10.03.82 i co tu widzisz? :) pliss napisz 😘

Gość Marta 7.11.93
Idiotów najlepiej olać.. bo pokazuje się im tylko swoje zainteresowanie. P.s Kasiu, co do tego, że blokuje mnie jakiś mężczyzna to może się zgadzać bo prace w tej Finlandii załatwił mi właśnie bliski kolega.. ale nic do niego nie mam, chyba...że on coś. Chociaż to i tak mało istotne. Jeśli chodzi o problemy urzędowe to może być uczelnia bo zmieniam kierunek i pewnie bedzie jakaś bieganina z papierkami :)

Gość gość
Kasiu nie czytaj tych wypocin,bo to nie ma sensu,po prostu Ci ta osoba zazdrości,że sama nie umie wróżyć .Pozdrawiam Cię

Gość Marta 7.11.93
jeszcze raz sie wypowiem :) Bo nie jestem pewna co do tego 'blokującego mężczyzny' faktycznie dużo rozmawiam z tym kolegą, ale byc moze chodzi o tego za którym tak bardzo tęsknie... bo faktycznie po rozstaniu jestem taka.. zablokowana.. i brakuje mi sił na co dzień...:( ehhh...

Gość gość
To ja Joanna. Kasiu jestem na 3 stronie i mi nie powróżyłaś.

Gość babajaga:P
Kasiu dlaczego powróżyłaś Marcie a mnie ominęłaś?? Byłam przed nią. Ciągle czekam i nie mogę dostać wróżby. A w poprednim temacie też mnie omijałaś. Realnemu ciagle wróżysz bez kolejki... mogę jeszcze liczyć na wróżbę??

Gość gość
Gabriela 1.3.1984, czy mężczyzna, z którym się spotykam to ten jedyny? Noe dostałam odp.wczesnoej, proszę o pomoc Kasiu.

Gość gość
Witaj tu Weronika.przepraszam ze tak nie dostosowalam sie do regulaminu.wczoraj nie wiedzilam co robic wiec napisalam d ciebie.u mnie jest teraz ok.rano przyjechal..wyjasnilismy sobie wszstko.ale strachu sie najadlam.jeszce raz przepraszam. Po prostu juz raz mi wrozylas i sie spelnilo praktycznie wszystko ale wiem ile osob czeka na wrozbe wiec glupio mi teraz ze tak prosilam.juz raz mi wrozylas i sie spelnilo dziekuje :) a Ci co sie Ciebie czepiaja sa chyba zazdrosni ze potrafisz ludzom pomoc :) i nie wazne ile masz lat wazne ze wiele ludzi pisze ze sie sprwdza.pozdrawiam i zycze ci sukcesow w zyciu

Gość gość
kiedy bedziesz wrozyc?

Marto ja mysle ze wlasnie ktos Cie bardziej blokuje w sensie emocjonalnym, ale moge sie mylic... Baba jaga nie podalas daty urodzenia chlopaka to na kogo mam te karty stawiac ?? Joasiu powrozylam Ci, przejrzyj dokladnie. Gość 7:32 - dziękuję i równiez pozdrawiam :) Weroniko jesli jeszcze tu wejdziesz,to odezwij sie na mail :)

Marto(88r.): U Ciebie widać nieprzyjemną rozmowę, prawdopodobnie ma ona cos wspolnego z finansami. Moze nie czeka Cie przeprowadzka ale w domu beda jakies nieprzyjemnosci. Pokazana jest takze osoba ktora bedzie chciala rbobic cos przeciwko Tobie,zwiastuje jakies klopoty,widac tez mezczyzne w mundurze .. Zakonczy sie to pomyslnie W milosci widac jakais przelotny flirt, romans, dobre uczucia sa w tej sferze.

Agnieszko : Dokładnie to jest dla Twojego dobra :) Jestes pokazana jako dobra osoba.Widać związek w niedalekiej przyszłości, widać także nieudany wybór partnera,pokazuje sie jego niedojrzałość,moze nawet zabawa uczuciami?,złe emocje między Wami,po Twojej stronie widać łzy, rozczarowanie i jak domyslam się, chodzi o Tomka. Ten rozdział jest juz zakonczony,on ma jakies inne plany do zrealizowania ale nie jest to kobieta. Pokazał się sam, nie stawiałam wam rozkładu partnerskiego. Takze glowa do gory i rozglądaj się uważnie bo niebawem ktoś sie pojawi:)