Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Przed prośbą o wróżbę przeczytaj mój mały regulamin: -nie odpowiadam na pytania dotyczące zdrowia, śmierci,ciąży i płci dziecka, gier losowych, zaginięć - nie wróżę niepełnoletnim,chorym,kobietom w ciąży -proszę o nie ukrywanie faktów, a jasne przedstawienie problemu,nie zadawanie pytań w celu sprawdzenia mnie, szanowanie mojego czasu -nie odpowiadam osobom które miały juz stawiane karty na tą sprawę o którą pytają -jeśli pytasz o osobę trzecią zostaw jej dane (imię i data urodzenia) - zadaj maksymalnie 2 pytania, zostaw weryfikację po otrzymanej wróżbie Pamietajcie ze karty to nie wyrocznia a wskazówka :) Zapraszam :)

Gość Justyna przyszła panna młoda
12.01.1986 Justyna narzeczony Rafał 06.11.198720 lipca tego roku biorę ślub z ukochanym. Strasznie się denerwuje. Czy wszystko się uda? Jak będzie nam się w małżeństwie układać? Jakim mężem będzie ukochany??Plagam o odpowiedź!!

Gość stara panna....
Czy wyjdę kiedyś za mąż? Kiedy zmienię miejsce zamieszkania? Ania, 23 lipca 1983, pozdrawiam i proszę o wróżbę.

Gość gość
ja prosze o wrozbe co do mojego związku czy utrzyma się to co teraz jest? tzn. związek istnieje chyba dzięki postawionemu ultimatum. Magda 20.04.95 kamil 13.04.93

Gość gość
Ajć to i tak nic tu po mnie skoro o zdrowie nie można :(

Gość gość
Bogumiła 22.01.1974 co z moimi uczuciami

Gość gość
jak można wierzyć że ułożenie kart może zdradzić jakąkolwiek przyszłość lub odkryć fakty z życia danej osoby, po pierwsze to grzech wiara w takie zabobony poza tym trzba być bardzo naiwnym żeby wierzyć we wróżby w horoskopy, do dziewczyny wyżej, to od Ciebie zależy czy się wszystko uda a nie od ułożenia kilku kartoników z obrazkami na stole.

Gość gość
Stanislawa 31.10.1962 poprosze ogolna wrozbe;)

Gość anna 1974
Anna 02.05.1974 finanse i tak ogolnie troszke :):)

Gość gość
kasia 13.05.1985r kiedy znajde prace? i czy to bedzie praca w zawodzie?

Tak jak obiecałam na poprzednim temacie teraz się zgłaszajcie a wróżyć zacznę w nocy :) Co do dat to również na razie nie określam :) Zdrowie to zbyt ryzykowna sprawa, najlepiej iść do lekarza :)

Gość gość
Monika 17-08-91, czy wyjadę na stałe zagranicę? Czy będę dobrze zarabiać?

Gość a Ty próbowałaś/eś wróżyć? Myślę że można zobaczyć przyszłosc a nawet przeszłość, ale podkreślam że wróżby to nie wyrocznia i osoby nie poważne nie powinny tutaj pisać,bo nie chce brak za kogoś odpowiedzialności.

Gość Kasza11
Kasia 05.12.1991 Czy mu zależy na mnie i mamy szanse na związek?

Gość Karolina12091990
Kasiu, Karolina 12.09.1990 Pisałam maila. Czy będę w przyszłości z moim obecnym chłopakiem (ślub)? Hubert 21.05.1987 A jeśli nie z nim to czy stworzę z kimś małżeństwo w przyszłości?

Na mailu powróżę dziś zaległym w pierwszej kolejności a potem przejdę tutaj. Julia wydaje mi się że Tobie już wrózyłam :) Kasia Tobie chyba też, poza tym nie podałas jego danych. Nie chce zeby tutaj byl taki chaos jak na tamtym temacie stad te zasady, osoby ktore sie nie dostosuja sa zdyskwalifikowane ;)

Gość gość
"Nie będziesz miał Bogów cudzych przede mną" łamiesz to przykazanie wróżko, ja nie wróżyłem bo nie wierzę w obrazki z kartonika niby jak to ma wskazać przyszłość, przyszłość zna tylko Bóg i nie pokażą Ci tego żadne karty ani szklana kula a wróżąc grzeszysz nie mówiąc już o tym że sama sobie coś wymyślasz że Ci karty pokazują ale jak widać naiwnych wierzących we wróżby nie brakuje

Nie każdy musi być wierzący. Jeśli ktoś jest to nie prosi o wróżbę ani sam nie wróży to chyba logiczne, więc takie wpisy są zbędne.Wejdź na mój poprzedni temat i poczytaj weryfikacje;) Adres w stopce :)

Gość Kasza11
Kasia 05.12.1991, Marcin 08.06.1988 Czy mu zależy na mnie i mamy szanse na związek?

Gość gość
Nie interesują mnie żadne weryfikacje. Do każdej wróżby można dopasować pewne fakty z życia bo wróżki przeważnie mówią ogólnie i bez konkretów, ja jestem wierzący i nie interesują mnie żadne wróżby, zapytaj każdego księdza to Ci powie że to grzech, nie myślałem tylko że aż tyle jest naiwnych kobiet na wróżby

Gość Kasia Katarzyna 123
czesc ! prosze o wrozne :-) jak bedzie mi sie dalej ukladac z mezem czy nasze malzenstwo bedzie trwale ?czy uda nam sie kupic w przyszlosci wlasne mieszkanie ? Kasia 4.4.1982 pozdrawiam :-)

Gość anna 1974
do goscia nawiedzonego zawsze znajda sie ci, ktorzy beda macic i myslec ze sa wyrocznia. Kazdy ma wlasny rozum i wolna wole i zgodnie z tym postepuje a ty gdybys byl na tyle wierzacy ile tylko piszesz to bys uszanowal ten topik i nie robil zamiesznia tam gdzie to nie jest potrzebne.

Gość gość
Weronika 24.01 1993 co mnie czeka w bliskiej przyszlosci ?:)

Gość Osla pała
gg

Gość gość
wróżcie sobie jak chcecie jak wierzycie w kartoniki z obrazkami, równie dobrze z fusów można powróżyć ale to wasza sprawa

Gość OśIa pała
b

Gość gość
wolę wziąć bierki, są tam samo miarodajne, wróżka przeczytałaś jakąś książkę lub poradnik który notabene wymyślił sobie jakiś człowieczek i myślisz że odczytujesz czyjeś życie, w sumie to śmieszne ktoś sobie wymyślił że dany obrazek coś oznacza a teraz tylu naiwnych w to wierzy