Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przygarnę kundelka Wrocław i okolice

Polecane posty

Gość gość

Mam pieska rasowego ,który na naszej dużej posesji czuje się samotny.Cały dzień stoi przy bramie i czeka aż ktoś do niego podejdzie.Szukam mu przyjaciela do zabawy,może być zwykły kundelek .Warunki i jedzenie będzie miał dobre .

Gość gość
ponawiam

Gość wolontariuszka.233
myslisz ze forum to dobre miejsce? nie lepiej ruszyc sie do schrroniska??? do wyboru do koloru...setki potrzbujacych milsoci psow... wyrzuconych ,noepotrzbnych......u nas juz na poczatku lata przybylo 5 staruszkow,ktore prawdopodobnie ktos ze wsi wywiozl do miasta :( jak tak mozna starego nastoletniego psa ktory 13 lat mial dom... :( 2 z nich nie widzi...jest w calkeim nowym mijescu zdezorietnowane i smutne.... moze wezmiesz ktoregos od nas z podkarpacia??? jesli bylabys gdzies w okolicy

Gość wolontariuszka.233
sczeniaczki sa slodkie,krnąbrne i urocze...ale zawsze maja duze szanse...i tak jak mieszkaja w schornisku to nie jest im tam zle...bbo nie wiedza ze moze byc lepiej... prosze cie wez psa doroslego....skrzywdzonego...on ci sie owdzieczy:) nie kieruje sie wygladaem,ale historią..... albo takiego ktoremu umarl pan...albo wyrzuconego z samochodu...albo staruszka ktory zaslugiuje na godną starosc.

Gość gość
Nie chcę pieska 10-letniego,niedawno pożegnałam mojego 12 letniego .Wchodziłam na stronę schroniska,same staruszki i nie rozumiem ludzi którzy takiego przyjaciela wyrzucają.Chyba popytam się ludzi w okolicy.