Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladam suknie slubne i jestem zalamana :/

Polecane posty

Gość gość

leze i z nudow ogladam suknie slubne na allegro i tablicy. na modelkach wygladaja przepieknie-jednak juz na PM tragicznie! jak bede brala slub to sprobuje schudnac jak tylko sie da! a teraz leze i jestem zalamana totalnie! zezarlam pol czekolady daimowej, a wczesniej jeszcze bajecznego i ciastka za dnia i kurcze-nigdy nie schudne do tych 54kg wymarzonych ;(!!!!

Gość gość
Jestes z***bista, wpierdalasz czekolade na noc lezac na d***e i chcesz schudnac? :D Dobrze ze przynajmniej zdajesz sobie sprawe ze bedziesz zawsze gruba

Gość gość
wiesz, jezdze na rolkach i niby nosze rozmiar 36 ale i tak mam brzuszka troche ;/ no i lenistwo ze mnie wychodzi. a od slodyczy jestem uzalezniona-naprawde!

Gość 22.220
dziewczyno, jest lato, WAKACJE. Jak można siedzieć na d***e cały dzień??? Przecież jak jest gorąco nie ma się aż takiej ochoty na słodycze (w ogóle na jedzenie). Myślę, że lato jest najlepszą porą na schudnięcie

Gość 22.220
jak nie masz nic do roboty, to przynajmniej biegaj, pojeździj na rowerze, cokolwiek.. Pomyśl o ślubie!

Gość gość
znam takie co nosza i 34 a wcale ksztaltne nie sa. Akurat rozmiar nie jest dobrym odzwierciedleniem figury bo i 40 moze byc seksowna. Ja sie lubie ruszac dla siebie, zdrowia i lepszego samopoczucia :) Slodycze tez uwielbiam ale jem raz na jakis czas i na pewno nie wieczorem.

Gość 22.220
zgadzam się, znam takie co są bardzo drobne a figury mają okropne. Trzeba po prostu trochę ruchu, ciało będzie bardziej jędrne, a nie jak galareta..Ja również lubię słodycze, ale też bez przesady, wszystko z umiarem