Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w kolejnych wyborach?

Polecane posty

Gość dooooosc
zagłosuję na PIS, tylko ta partia ma realne szanse zdetronizować PO - niestety co już się widzi w mediach PO znowu zarzuca sieć na ciemny lud który mimo ze ktoś im pluje prosto w twarz twierdzi, że to deszcz pada i zagłosuje na swoje PO .

Gość gość
W Polsce wybory są żenujące jakby tak popatrzeć. czemu? bo głosuje się przeciwko komuś , a nie na kogoś . Nie interesuje ludzi program, nie interesuje ich nic , aby zagłosować przeciwko komuś . Nie lubię Kaczyńskiego zagłosuję na Tuska, Tusk mi się już nie podoba to zagłosuję na Kaczyńskiego Żenada i jeśli ludzie nie zmienią toku swojego myślenia to nigdy nie będzie dobrze w Polsce , no może nasza wnuki będą mieli dobrze jak będą całkiem inni ludzie w polityce, i poumierają ci co pamiętają poprzedni system.

Gość gość
na NIKOGO, prawa wyborcze nabyłem w 1998 roku, od tego czasu kilka razy dałem się nabrać, ale już nigdy więcej. Pozdrawiam naiwnych, którzy wierzą, że wybór pomiędzy PO PIS SLD i resztą tego towarzystwa to jakikolwiek wybór. Wybór między sraczką i zatwardzeniem to żaden wybór!!! Oni już dawno rozdzielili między siebie co się dało, a teraz tylko co 4 lata robią zmianę dekoracje, żeby dać ludziom ułudę zmian i posiadania wpływu na sytuację, w jakiej żyją Kilka lat temu przejrzałem na oczy i więcej w tej szopce uczestniczyć nie zamierzam; ostatni raz dałem się nabrać jak PO odsuwała PIS od władzy.

Gość gość
gościu z 9.43 Prawa wyborcze nabyłam siedem lat temu.Glosuję bo mam na kogo,-rozumiem że ty masz z tym problem. @ Chcę ci tylko uświadomić że nie głosując-w istocie głosujesz.Nie wiem czy mnie rozumiesz-dajesz pozwolenie na trwanie tego syfu.

Gość gość
lepiej byc moherowym faszysta niż tuskowym komunistą nazisci komuniści to jedna bajka różnią sie tylko nazwa a i w nazwie maja socjalizm ideologia ta sama która wywodzi się od Niemca Karola marxa

Gość dokładnie od żyda
Karola Marksa komunizm jest w 90 % stworzony przez żydów .

Gość cccxxx
niestety, ale nie ma alternatywy. zaglosuje na PO nowe partie rzeadzace? kolejne "reformy" wszystkiego co sie da, zeby tylko poustawiac swoich ludzikow i cieszyc sie wplywami i pieniedzmi, a potem nieudolne proby "niby naprawiania" czegos po poprzednim rzadzie, a tak naprawde gra pod publiczke zeby namieszac namieszacludziom w glowach, zwlaszcza Pis swietnie sie do mieszania nadaje, obrzydliwa partia. dziekuje bardzo, ale nie bede sie przyczyniac i zaglosuje na Po - dopoki nie pojawi sie partia, ktora bedzie naprawde dobrze przygotowana, z przemyslanym programem i kompetentnymi, zrownowazonymi ludzmi.

Gość cccxxx
i tak jak ktos wyzej napisal, ja tez glosuje na tzw. mniejsze zlo. mamy. polsce tak dennych politykow, ze ludzie glosuja wg takiego mechanizmu, zwlaszcza dotyczy do wyborco PO, bo mohery radiomaryjowe dalyby sie pokroic za jarusia, pelikany

Gość gość
Ach tak,bo lepiej kiedy Tusk obsadza swoimi ludzikami i,wtedy jest okej. I przestań majaczyć o PO jako partii ludzi zrównoważonych ,nie ośmieszaj się:) Takie ciemnoty to możesz wciskać dzieciom w przedszkolu albo widzom Szkła,:classic_cool:

Gość gość
cccxxx przeczytaj siebie ciemnoto i powiedz z ręką na sercu,jak brzmisz? Jak papier toaletowy w kiblu Platformy

Gość MyślicielXXIwieku
Jestem za ogłoszeniem Jezusa Chrystusa Królem Polski. To dzięki Niemu osiągniemy pożądany porządek i harmonię na wszystkich płaszczyznach życia społecznego i gospodarczego.

Gość gość
Kaczyński premierem,ha,ha!Wysłowić się nie potrafi,a co dopiero reprezentować Polskę!

Gość gość
Tusk premierem,hahaha człowiek któremu inni ubieraja żonę:classic_cool:

Gość MyślicielXXIwieku
Polską powinna rządzić partia, która inklinuje projekty zbieżne z prawem naturalnym. Historia wielokrotnie pokazała, że wszelkie nieprawości w polityce przekładają się cierpienia Obywateli, ponieważ Bóg nie błogosławi tym, którzy prowadzą nieuczciwą, opartą na kłamstwie politykę. Potrzeba nam takich polityków jak Enrico Letta, którzy nie boją się iść pod prądem, którzy stawiają czoła szatańskim ustawom z Brukseli i bronią suwerenności o tożsamości narodowej na scenie międzynarodowej. Potrzeba nam wreszcie rządu, który wyraźnie, zdecydowanie, arbitralnie opowie się za Jezusem Chrystusem.

Gość gość
przydałby sie ktoś nowy z powołania, bo zawiodłam się - głosowałam na PO a teraz? wszyscy są siebie warci, chodzi im tylko o dobro, ale SWOJE.

Gość MyślicielXXIwieku
Polityce podpisujący ustawy, które definitywnie sprzeciwiają się prawu naturalnemu, i które następnie wchodzą w życie, ściągają na nas obywateli wielkie nieszczęścia. Jest to konsekwencja dyktowana Bożą Sprawiedliwością. A ta jest doskonała, a Jej mechanizm funkcjonowania jest niezmienny, odwieczny. Za wszystkie nieprawości, czyny burzące porządek i relacje z Bogiem przyjedzie kiedyś zdać rachunek.

Gość gość
Pisuary,niby wszyscy mocno wierzący,a jacy mściwi i dożarci straszne!

Gość gość
A kto ci powiedział że wszyscy popierający PIS są wierzący? POpaprańcu.:classic_cool:

Gość gość
Ściągnijcie bereciki,mamy lato!

Gość gość
Ponieważ czas zmierzyć sie z realnym światem na dowidzenia powiem ci POparańcu że to ty masz zryty beret.Posługujesz się kalkami myślowymi,naiwnie sądząc ze pisiora poznasz po symolicznym moherowym odzieniu głowy .Myśl tak dalej- im bardziej tak myślisz tym lepiej dla nielemingów..Jeśli jesteś w miarę inteligentna/y sam sobie odpowiedz dlaczego>

Gość gość
Kąsaj,kąsaj.Tym właśnie wyróżnia się Pisuar!

Gość Nigdy Tuska i sekty PO
Zwolennicy PO mówią o stabilizacji ,tylko dla kogo ;Mira ,Grzecha i Zbycha oraz kolegów partyjniaków z linii PO obsadzających stołki ,chociaż sami kiedyś mówili ,że trzeba z tym skończyć i podnieść standardy naboru ,czyli ma się liczyć merytoryka przy obsadzaniu stanowisk .Ta banda z PO na czele z niejakim Tuskiem ,podniosła podatek od towarów i usług przez co poszły ceny w górę ,obniżyła zasiłki pogrzebowe w efekcie biedniejsi ludzie muszą brać kredyty na pogrzeby bliskich ,skok na OFE ,każe płacić abonament rtv wysyłając monity i strasząc izba skarbową ,chociaż sam Donald nawoływał do niepłacenia za odbiorniki telewizyjne dopóki było mu to wygodne ..czytaj ,nie obsadzono mediów swoimi ludźmi . Ogromne kłamstwo dotyczące wydłużenia wieku pracy .Nasz ukochany pinokio pytany w czasie ostatniej kampanii wyborczej , czy należy wydłużyć czas pracy Polaków ,twierdził razem z Rostkowskim ,że obecny stan jest wystarczający i nie ma potrzeb nowelizacji .Po wyborach już zapomniał co mówił i razem z przybudówką od RP każe pracować do 67 lat.Dlaczego nie powiedział tego wcześniej, przecież Polacy mogliby ze szczęścia poprzeć go całkowicie i teraz PO rządziłaby samodzielnie bez koalicyjnego PSL ,skoro to taka świetna wiadomość . Kontynuując "przedwczoraj" doprowadzili do bajzlu i podwyżki opłat śmieciowych ,wczoraj czytam że planują łupić kierowców dopuszczając w trefach parkowania pobieranie opłaty parkingowej również w niedzielę i święta . Nie mówiąc już o Polsce radarowej Tuska ,gdy ten się w swoim czasie również naśmiewał z faceta bez prawa jazdy stawiającego radary ,po czym sam jest wyjątkowo sprawnym w ich stawianiu ,bo nawet Rostkowski założył ile przychodów z tego tytułu budżet ma ściągnąć .Likwidacja bezterminowych praw jazdy ,kolejny krok ,aby za wymianę płacić słone opłaty na rzecz fiskusa .Można wymieniać tak bez końca kolejne skoki na nasze pieniądze .Oczywiście że pójdę na wybory i zagłosuje na Pis ,i nie jest to żadne marudzenie, tylko stwierdzenie faktów . Kto chce niech siedzi w domu lub głosuj na oszusta Tuska . Nie ma partii idealnej ,do Pisu też mam masę zastrzeżeń ,sam Kaczyński również bywa denerwujący ze swoja przerysowana forma wypowiedzi typu ;oczywista oczywistość lub najwyższym stopniu ,ale obecnie mając do wyboru faceta, który ładnie mówi o miłości ,robi sztuczne uśmieszki do kamer po czym ,gdy gasną kamery harata w gałę i podnosi podatki zasłaniając sie wymogami UE ,co jest nieprawdą , ...to nie mam do niego za grosz zaufania i wybiorę Pis . Jakie cuda i jaką Irlandię mamy dzięki Tuskowi i PO każdy widzi,nie mam czasu teraz więcej pisać . Kto może głosuje nogami na dworcach .

Gość gość
nie-lemingi ? ahaha dobre. Ja bym was nazwała "pelikany" bo łykacie jak młode pelikany wszystko co jaruś i proboszcz rzucą na sztandar - zero własnego myślenia.

Gość cccxxx
Ja nie napisałam, że popieram i jestem za PO. Napisałam, że zagłosuję na PO wybierając mniejsze zło - tak właśnie wiele ludzi głosuję. Nie uważam że PO jest dobrą partią, ale zagłosuję na nich, bo PIS niszczy ten kraj, a jak wygra wybory to już zniszczy już dokumentnie, a na tych zgliszczach postawi pomniki L.Kaczynskiego. ja nie chcę tak.

Gość gość
zagłosuję na PiS, moja cała rodzina również. Może i niewiele zrobią ale przynajmniej nie zaszkodzą kraju tak jak pan Tusk. Nie mogę już patrzeć na twarz tego człowieka, niedobrze mi na jego widok.

Gość gość
A potem nie będziecie mogli patrzeć na gęby z Pis-u.

Gość gość
gęby z PiSu akceptuję, nic do nich nie mam.