Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia92929292

Lewe L4

Polecane posty

Gość klaudia92929292

Wiem ze ten temat byl juz poruszany, ale pracuje od maja na umowie o prace. Dotychczas prascowałam na zleceniu i nie dokonca jestem zorienontowana jak to funkcjonuje. Chciałam wyjechac na 4 dni gdzies na wakacje w sierpniu, ale nie dostane urlopu, bo juz wszystkie urlopy zaklepane sa wczesniej. Od 5 lat nigdzie nie byłam. Moi znajomi dostali, ale tez nie pojadą, bo ja nie dostałam urlopu. Ludzie sobie pobrali, a i tak siedza w domu przed telewizorem i grzeją d**y, a ja dostane dopiero we wrzesniu kiedy znowu zacznie mi kolidowac uczelnia i pogoda bedzie do d**y. Od maja nie mialam zadnego wekeendu wolnego, bo moja genialna uczelnia robi zjazdy tydzien w tydzien. Szlak mnei trafia, bo kiedy wypada mi wolny to mam tern zacny pracujący wekeend w pracy. Firma nie chce dac urlopu, ale w wekeend to masz z********ac za 4 osoby. Schudlam 10kg przez te pare miesiecy, bo z*********m jak motor na autostradzie. Mam dość i chce sobie zalatwic l4. Myślę jak tu sie dorobic żeby nawet wywolac u siebie objawy przeziebienia, zeby miec sile chociaz gdzies wyjechac i dostac legalnie to j****e l4. Mielisciekiedys taka sytuacje, że symulowaliscie chorobe?

Gość klaudia92929292
Podobno 7 wrzesnia ma pjawic sie ladna pogoda, ale z tym to nigdy nic nie wiadomo, wiec moze warto yloby poczekac do tego wrzesnia co myslicie?

Wiesz co ja myślę? Że mam serdecznie Twój urlop gdzieś. W ogóle nie rozumiem problemu, znajomi pobrali, ale siedzą na d***e przed telewizorem. Jakieś downy. Nie możesz wziąć urlopu, trudno. Oni jadą bez Ciebie. A skoro bez Ciebie nie chcą, to po c**j brali urlop??? Twoja genialna uczelnia robi zjazdy co tydzień???? O Matko... może trzeba było studiować korespondencyjnie???

Gość gość
idziesz do lekarza i przedstawiasz mu w duyżym skrócie sytuację,bez symulowania,bez robienia z siebie idiotki....wchodzisz i walisz o co kaman...lekarz tez człowiek i zrozumie