Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem w ciazy pomocy

chyba jestem w ciazy pomocy

Polecane posty

kochalam sie z chlopakiem 29.05 bez zabezpieczenia ale bylam na tyle pijana ze nie pamietam czy doszedl we mnie czy nie. 4.06. dostalam miesiaczke troche skapa ale bolal mnie brzuch jak przy kazdej innej. 23.06 znowu dostalam miesiaczke skapa ale bolal mnie brzuch jak zawsze. moj cykl zawsze trwal 28 dni wiec miesiaczka przyszla za wczesnie co mnie bardzo nie pokoi! nie moge zrobic testu bo pracuje do pozna i mieszkam w niemczech z ciocia ktorej nie chce o tym jeszcze powiedziec! teraz jest 13 dzien od zaczecia mi sie ostatniej miesiaczki i bardzo boli mnie brzuch jak bym miala znowu dostac miesiaczke.. kreci mi sie w glowie i ogolnie zle sie czuje. pomocy! mam 19 lat i nie chce byc z ojcem dziecka..

Gość gość
nie jesteś w ciąży

jak nie masz nic madrego do napisania to sie nie odzywaj. -.- strasznie sie boje. dodam ze nie Bola mnie piersi ale mam bardzo zolty mocz

Gość gość
bez testu ciazowego zadna z nas nie jest w stanie Ci pomoc...

ale tak na babski rozum jak myslicie? mam powody do obaw?

Gość gusia1755
wiem co przechodzisz dzis mialam to samo, raczej nie jestes jesli nie skoończyl, zalezy tez czy masz regularne cykle? zrob test rano z pierwszego moczu inaczej sie nie dowiesz, ale raczej okres był czyli nie ma co panikowac

Gość gusia1755
ile masz lat? czy mialas kiedys skape okresy? albo takie objawy jak teraz

mam 19 lat, nie zawsze wszystko bylo jak w zegarku ze wczesniejszym chlopakiem uprawialsmy stosunek przerywany tez ale nigdy nic nie bylo zawsze na czas. a teraz wychodzi ze 5 dni po stosunku dostalam okres jak powinnam a potem 23 czyli dwa razy w miesiacu .. dobrze rozumiem?

Gość gusia1755
seks przyspiesza okres, ja mam zwykle 30 dni a po seksie miewalam 26, a koles nie pamieta gdzie skonczyl? dzis mialam ten sam stres tyle ze wiekszy 57 dzien bez okresu i kolezanka ktora mnie nareca ze jednak ciaza ginekolog wykluczyl ulga wiec nie panikuj poki co, w ciaze sie łatwo nie zachodzi, może to od stresu, a to na pewno okres czy krwawienie? jakbys byla w ciazy to bys okresu nie miala a ty masz az nadmiar, chyba ze to tlyko krwawienie

ale dlaczego 13 dzien po ostatniej miesiaczce jesli to byla miesiaczka znowu boli mnie brzuch jak bym znowu miala ja dostac? czytalam ze to jeden z pierwszych objawow ciazy..jak mam poznac czy to bylo krwawienie czy okres?

Gość gość
tak na babski rozum to sie robi test. A tak bez rozumu to sie pyta wrozbitow na kafe.

na kafe mowisz? mam nadzieje ze nie jestes matka bo madra nie jestes :)

Gość gusia1755
mi sie spoznia okre 57 dzien a ból brzucha mialam chyba z 2 tyg temu myslalam ze okres a tu nic a w ciazy nie jestem bylam u lekarza, bol brzucha to moze byc od wielu schorzen i to podobny do tego przed okresem a moze też byc spowodowany owulacja

Gość gość
jedna ci powie, że jestes, druga, że nie jesteś- co ci to da? Zrób test a nie zadajesz jakieś głupie pytania. Nie jesteśmy ginekologami, którzy potrafią wirtualnie badać.

Gość gość
Wez się zabezpieczaj,a nie rozpaczaj.twoja c*ka pracuje jako gminna,a ty rozpaczasz.

Gość gość
do ktorej pracujesz?Rossman jest dlugo otwarty,do ok.19.Tam jest troche testow,w tym po polsku ten najtanszy.W sobote tez dlugo otwarty jest.

zapytalam kobiety ktore chca sie wypowiedziec i Maja jakies swoje przezycia a nie jakas niedor*****a babe ktora ma kompleksy. wiec sie nie odzywaj. :) gusia dziekuje!

Gość gość
pieprzą się z kim popadnie i potem się martwią, co za dno, dzisiejsze współczesne kobiety...

Gość gusia1755
spoko one nie przeżyły tego stresu to dogryzja i sie ciesza że sie martwisz, i podjudzaja ze to ciaza a raczej nie ciaza

Gość gusia1755
okres od krwawienie rozpoznasz po skapej ilosci w przypadku krwawienia, po prostu skapszy i krotszy niz okres