Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izizzz

Odważne bikini ze stringami na plaże?

Polecane posty

Gość Izizzz
Fiku mikuuuu chyba w złym miejscu założylam ten temat

Gość gość
ja nie nosze ale nie, nie zbulwersowalabym sie widzac ze ktos nosi, w koncu to nie moj tylek ale szkoda mi cie troche, bo probujesz wyjsc na pewna siebie kobiete a to co piszesz i jak szukasz akceptacji dla swojego pomyslu tylko temu przeczy :)

Gość hnmhikhjugbf
uuułaa jak tema tsie rozwija :) niczy prostytucja, pewnie najbardziej aktywni faceci

Gość pwasa
I tu się fiku miku mylisz, bo ja mam inny styl, jestem szarą myszką i nie chodzę w stringach po plaży, co nie znaczy, że gorszy mnie widok osób, które się tak ubierają, mnie to zwyczajnie nie interesuje, jeżeli ktoś ma ładną figurę i chodzi w stringach to mnie taki widok nie gorszy, jest to dla mnie normalne!!!!!

masz rację, powinnaś założyć na erotycznym, tam uzyskałabyś aprobatę, jakiej oczekujesz, przepraszam, że za siebie i inne kobiety z kafe, że zapomniałyśmy o salwie zachwytów nad twoją z***bistością 🖐️

Gość gość
ale jej dalas ....brawo :-D

Gość Izizzz
Tak fiku mikuuu zdecyduje sie na różowy komplecik z microstringami i wyjde w tym na plaze i w nosie bede miała opinie innych. Bo w sumie co to mnie obchodzi

Gość gość
wszystkie w pantalonach a Ty w sznurkach.... zjedza Ciebie... :-)

Gość Izizzz
Nie nie bede sie chowała no bo po co. Nawet zrobimy kilka zdjęc zeby zamieścic na zbiorniku

Gość Izizzz
Błękitna ty to chyba jesteś Matką Kafe Zycie uczuciowe

Gość Izizzz
A tyle mieliscie do powiedzenia

Gość Nulek
Zakladaj! Nie przejmuj sie starymi baburami. Jesli tylko pewnie sie bedziesz czuc. Ty nie mozesz a dzieci moga z golymi d****i latac po plazy ;) Dzieci porodzily takie i zazdroszcza figury. Prosze mi tu nie mowic ze jak sama urodzento zobacze, bo moja mama urodzila 4 i rozmiar 36 do tego 0 cellulitu.

Gość gość
No to sie zdecyduj idiotko, bo skoro ma normalna figure po dzieciakach, to inne tez maja, ale wywalac w polandii tylek z paskiem w rowie to zenua. Jedz gdzies na egzotic holidays a nie nad rodzinny baltyk. Pomysl. Mi to zwisa czy masz c*pe na wierzchu, ale nie jestes na odludziu, sa dzieci, starsi itp. Chcesz latac prawie nago, to rob to tam, gdzie nie wzbudza to sensacji.

Gość Nulek
Chama ze wsi wypedzisz, ale wsi nie... Te Wasze epitety sa bardzo slabe. Glupio mi to mowic ale z plebsem. Ie dyskutuje. Pochowajcie tez na plazy fiutki i c*pki swoich bachorkow :)

Gość gość
Ja sie zgadzam z osobą powyzej, a skoro wszędzie mozna się opalac w stringach lub nago tylko nie w polsce to po co tu tkwicie? Jedzcie do hiszpanii, tam to nie wzbudza sensacji, jest gorace morze i inna atmosfera, inne plaze, a u nas, ciezko trafic z pogoda, morze zimne, plaże brudne ale złote sznurki na d***e muszą byc :D

Gość gość
Widzisz biedna autorko.. Tu chodzi o wyczucie smaku i taktu. We wszystkim. Nie jest czyms z***bistym wysadzic szpare nad baltykiem, wrecz zenujace. Z paskiem w d***e wybralabym sie tam, gdzie jest on norma, tak jak topless.Ale przebywajac w miejscu,gdzie sa np 12 letni chlopcy, rodziny, to niesmaczne, niech cie jeszcze twoj szefofacet smaruje olejkiem po wywalonym do slonca d*psku. Oszczedz widoku tym, ktorzy nie sa pelnoletni lub maja klase.

Gość Izizzz
Wybieramy sie do Grecji i może ta bede miała swiety spokój

Gość gość
trzeba bylo tak od razu, w grecji tak paradują ale najlepiej to sie opalac nago jakbym miala wybierac bialy pasek przechodzący przez srodek brązowej d**y a całą brązową d**ę to bym wybrala druga opcje no ale niektorzy lubią byc opaleni jak ruskie prostytutki :D

Gość Izizzz
Pisałam na samym początku gdzie sie wybieramy. Paseczek zawsze mozna odsunac na bok

Gość gość
Pipa jestes. Skoro taka ekstrawagancka, po co mysli ile kobiet nosi takie stroje?? Tepa jestes :) Wszystko zalezy od miejsca i sytuacji, mam na mysli ubior,nawet tylko sznurki, ale jestes za cienka na tego typu skojarzenia.

Gość Izizzz
Ja tu nikogo nie obrażam tak jak ty. A gdzie twoje stringi?

Gość gość
To bedziesz szczytem precyzji. Moze uda ci sie strzelic kupe w stringi

Gość Izizzz
Napewno wieksze wrazenie zrobie niz ty

Gość gość
Tak, na pewno :) Po czym wnosisz? Widzialas moj tyleczek ze sznureczkiem zwykla szparko? 😘

Gość gość
Na pewno to bedzie widac twojego kleksa :D

Gość gość
Zmieścisz motyla w ten skrawek materiału w ogóle? :O

Gość Izizzz
Mam bułeczke wiec zmieszcze

Gość gość
Stringarella :D Bulka drozdzowa czy z sezamem? :O Kopytko wielblada :D