Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metal crimson

nienawidzę was wszystkich śmiecie - zmarnowaliście mi życie gnoje

Polecane posty

Gość metal crimson

kiedy miałem dobre chęci, to was nic nie obchodzi, bo dla was liczą się tylko pieniądze i własna wygoda; ja mam miliardy przyjaciół i możecie mi tylko zazdrościć, bo nigdy nie będziecie mieli tak dobrze jak ja; nienawidzę was i gardzę wami, obyście zdechli wszyscy szybko

Gość metal crimson
zdychajcie k***y i huje

Gość 7♕7
masz miliardy przyjaciół to fajnie, ale żeby od razu życzyć innym śmierci?

Gość gość
ja też? :( 😭

Gość gość
do kogo mówisz ?

Gość metal crimson
nigdy mi nie pomogliście, więc niech was szlag trafi

Gość metal crimson
do was ludzie mówię - sam zasłużyłem n a śmierć, ale to nie dlatego zniszczyliście mi życie, tylko z własnej podłości; zasłużyłem by cierpieć i już się pociąłem i poprzypalałem

Gość 7♕7
dobrzy ludzi na których naprawdę można liczyć nie rosną jak grzyby. oczekiwanie by akceptowała nas większość, tez nie jest rozsądne. uspokój się :)

Gość metal crimson
mnie żaden człowiek nie akceptował; jak szedłem do szkoły to byłem grzeczny i uczynny, koleżeński i życzyłem ludziom dobrze, ale przez was musiałem stać się chamem

Gość gość
idź się lecz człowieku

Gość jestes  nawet sopko facio
wiesz masz tylko jedna malutka wade całkiem niepotrzebnie sugerujesz sie mysleniem innych a nawet bym powiedziała ze tylko na opianiach innych bazujesz POPEŁNIJ BŁAD ale zrób to sam bez podpowiedzi forum ty nie masz swojego zdania zacznij decydowac o sobie sam bez pytania wszytskich o każdą pierdołe dorosnij

Gość metal crimson
przecież się leczę idioto, czego wy jeszcze ode mnie chcecie?

Gość nie użalaj   sie  tylko
w koncu dorosnij miej swoje zdanie

Gość metal crimson
mam swoje zdanie w każdym zakresie, nic o mnie nie wiecie, bzdury wypisujecie, bo nigdy mnie nie poznacie, nie macie pojęcia o dojrzałości i dorosłości; dla was dorosłością jest pieniądz i znęcanie się nad słabszymi

Gość metal crimson
ale ja przestałem być słabszy, teraz jestem silniejszy i nie dam wam więcej się nade mną znęcać

Gość mela pri pri
ja pierrrrdolllę, co za typ: ja wiem najlepiej, ja jestem najmądrzejszy, reszta to nędza

Gość metal crimson
łatwo wam mówić, bo wy macie wszystko; zacząłem dziesiątki miłych tematów na różnych forach, ale was to nie obchodzi, bo macie wszystko i nie wiecie co to znaczy mieć zmarnowane życie, wegetować, brać garści leków, męczyć się każdym dniem, przeżywać piekło w szpitalach

Gość metal crimson
nie dam więcej sobą gardzić - nie boję się już żadnego z was; kiedyś bałem się każdego dnia, bo mi ciągle groziliście, ale więcej nie będę się bał - teraz to wy bójcie się mnie ludzie

Gość 7♕7
nie denerwuj się. świata nie zmienisz i raczej postaraj się otaczać ludźmi którzy są dla ciebie mili. człowiek który nie szanuje drugiego, tak naprawdę w głębi nie ma szacunku do samego siebie. każdy ma swoje problemy, choroby i dramaty a niektórzy wyładowują niepowodzenia zyciowe na innych i niestety najczęściej na najsłabszych. nie rób sobie krzywdy, weź leki i poczytaj cos relaksującego :)

Gość metal crimson
dlaczego żadna dziewczyna do mnie nie napisze? dlaczego jesteście tak podli? dlaczego mi nie pomożecie? wy mi nigdy nie pomogliście; wdeptywaliście mnie w ziemię, tylko śmialiście się ze mnie i rzucaliście papierkami i szturchaliście mnie

Gość gość
ale w tobie żalu przyznaje to miejsce kafeteria jest złe jak jestes słaby to opósc to miejsce wylęgarnia żmij i gadów pełzających ja tu przychodze z nudów

Gość gość
ales psychol :-O

Gość gość
26 lat to ty młody jestes ze ech marudzisz okropnie żadna cie nie chce bo sie zachowujesz jak .... zmien zachowanie

Gość metal crimson
wszędzie jest tak samo - byłem na dworze w wielu miejscach, znałem setki ludzi, kiedyś nie byłem taki chamski, potrafiłbym być inny

Gość metal crimson
ale żadna dziewczyna nie zagra ze mną w te chrzanione szachy itp. przecież wam stawiam obiad, za przejazd też wam zwrócę - to nie chodzi o kupowanie, ale żebyście nie były stratne; będę milutki

Gość metal crimson
jak mam zwrócić inaczej na siebie uwagę?

Gość metal crimson
miałem wiele dobrych intencji - muszę skończyć ten temat, zdenerwowałem się

Gość gość
sam się lecz śmieciu jebany spierdalaj na inną planetę ty zdziro pierdolona i granat sobie jeszcze wpierdol to ci pomoże bo jak ja się dowiem gdzie takie ścierwo wyplute diabłu z dupy mieszka to ci taki wpierdol spuszczę że na tym swoim dupsku profesorskim nie usiądziesz przez następny pierdolony rok sam się śmieciu pierodlony ty lecz na takie gówno splunąć mi się nie chce lepiej się do rynsztoka spuść ty głupku jebany sram na ciebie aaa!!!!!!.profesor zasrany napisz coś jeszcze dowiem się gdzie takie ohydne ścierwo jest i cię tak uszkodzę ty śmieciu jebany że ci łeb nawet nie pozostanie aaa!!!!!!,nienawidzę ja cie tak bardzo że jakbyś ty wiedział jak to byś zdechł z tego powodu ty amebo nic nie warta no.