Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest że kulturyści mają małe jądra i peny? Oni kipią testosteronem

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś normalnie ćwiczy plus odpowiednia dieta, bez żadnej chemi, specyfików itp to dla czego ma mieć małego? Dlaczego tak sie śmieją z kulturystów że mają małego? Przecież rozwijając mięśnie to testosteron aż w nich kipi i powinni mieć właśnie wielkie jaja i pe.nisy... Chyba że jestem głupia i nierozumiem... Chociaż gdzies kiedyś czytałam ze o dziwo testosteron nie pomaga w budowie mięśni i biorą coś żeby "zwalczyć" testosteron i może własnie wtedy jak tego testosteronu brakuje bo go jakby sztucznie usuwają jakąś chemią, to wtedy przez ten brak testosteronu robi się mały? Jak to jest?

Gość gość
Jak taki mądry jesteś to może byś odpowiedział na pytanie, a nie tylko wyzywać potrafisz, matole po gimnazjum

Gość gość
Kulturyści biorą sterydy czyli sztuczny testosteron i jak biorą sterydy to produkcja naturalnego testosteronu zostaje zahamowana. Sterydy bierze się w cyklach tzn. po pewnym czasie sie je odstawia i po odstawieniu produkcja własnego testosteronu nie zostaje od razu przywrócona i wtedy kulturyści mają mało testosteronu i słaby popęd. Na wielkość członka to raczej nie ma wpływu ale na popęd tak. Nie jestem tego pewien ale wydaje mi się że tak właśnie jest.

Gość gość
A co spałaś ze wszystkimi że wiesz jakie mają? Widać jesteś głupia i nie ROZUMIESZ - osobno tępa p**do bez szkoły- co to jest "stereotyp".

Gość gość
hha