Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana..............

Druga kreska na teście ciążowym pojawiła sie natychmiast

Polecane posty

Gość zdezorientowana..............

Zrobiłam test. Staram sie o dziecko ponad rok. Jak tylko zakropliłam mocz to niemal odrazu pojawiła sie druga kreska. Obie krechy grube i wyraźne. Mam 36dc. Na tescie mam napisane ze w przypadku ciąży druga kreska pojawi sie w ciągu 40 sekund. To jest test o wiekszej czułości tzn 10mlU/ml. Zdziwiło mnie to ze ta kreska pojawiła sie natychmiast. Zawsze myślałam ze musi minąć troszke czasu. Mam podejrzenia czy test nie był jakis felerny.Dle pewnosci zrobiłam bete z krwi ale wynik dopiero za 3dni

mi druga kreseczka tez sie pojawila bardzo szybko:)powtorzylam test po poludniu i na drugi dzien rano:)wszystkie pozytywne:)

Gość gość
Gratuluje, jesteś w ciąży , miałam tak samo, dosłownie jak mocz wplywal w tym okienku na pasek testowy, odrazu pojawiła się druga kreska, w sumie to ciazowa pojawiła mi się szybciej jak controlna, a dziś mój synus ma 9 miesięcy :)

Gość gość
Przepraszam: kontrolna

Gość zdezorientowana...............
No właśnie tak to wyglądalo ze jak mocz wpływał na test to ta kreska sie pojawiła

Gość Mamusia Alusia
Pisałam, wcześniej, jako gość, i mówię ci jesteś w ciąży, będzie piekny zdrowy dzidzius :) A od siebie, to powiem jeszcze , ze ja zrobiłam, pózniej jeszcze wiele testów zeby potwierdzić, i każdy był pozytywny, tylko z jednej firmy testy mi odrazu pokazywały ta druga kreskę, a z innej tak po około minucie. Poprostu zależy jaki czuły test :)

Gość Mamusia Alusia
A i dodam jeszcze od siebie, ze robiłam test, dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki i tak było duże stężenie hormonu w moczu , ze kreska odrazu się pokazała .

Gość gość
gratuluje! u mnie też tak samo było. odrazu pokazywały sie dwie grube krechy.;) a test robilam dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki.;)

Gość gość
Ja też tak miałam, wieczorem po pracy zrobiłam test, chyba w 30dc i kreska ciążowa była od razu widoczna, na drugi dzień tak samo :) a teraz jestem już w 30 tygodniu ciąży :)

Gość gość
też tak miałam i się okazało, że to bliźnięta ;)