Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dać mu szansę?

Polecane posty

Gość gość
A Ty jesteś nieskazitelna? Ja nie znam takiej osoby. Przecież i tak wszystko wychodzi "w praniu". Przechjeż go nie kochasz, że miałby Cię nie wiem jak zranić. Okaże sie d*pkiem, to go poślesz w diabły. Takie doświadczenia też się w życiu przydają:-P

Gość gość
Kochane, ja jestem stewardessą.( taki los po studiach...) A ja i on jesteśmy w podobnym wieku.Tyle, że on dalej studiuje. :-) Mam 24 lata. Myślę,że on nic konkretnego mi nie zaproponuje. Przynajmniej nie spodziewam sie. On już taki jakiś inny jest.

Gość gość
tak zawsze można zostać niestety wykorzystanym dlatego zalecam czujności i polecam dobre ciast na wieczór http://www.elastyczna.pl

Gość gość
na stres najlepsze ciasto z kremem ...dobre sobie!

Gość gość
Najem się pączków i już nie będę o nim rozmyślać. Bo jakby na to nie patrzeć to więcej szkody niż pożytku mam ze znajomości z nim.

Gość gość
hormony szczescia sie pokaza po paczkach... najlepsze u Blicklego w Warszawie ? Da jsobie z nim spokoj ..serio

Gość gość
Dam sobie spokój. Nie ma to jak pączek w czekoladzie!!! :-D Dzięki za wszystkie porady. Warto czasem posłuchać osób z zewnątrz, bo człowiek sam bywa zaślepiony.

Gość gość
No widzisz :-D better