Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cm@vp.pl

Dlaczego kobiety mysla tak zle o mezczyznach ??

Polecane posty

ze faceci to tylko r****cze :) co sprzedalo sie tanio cnote to teraz bedziecie wszystkich obwiniac ? same najgorsze najlepiej to zamknac sie i uwarzac ze juz nie ma fajnych facetow i tylko same szympanse ?@?!!

Gość kszak maryjan
jak posluchasz paru szympansow co to portki nosza i uwazaja ze im to wystarczy do okreslenia sie mianem mezczyzna - zrozumiesz

Gość gość
to jakiś prawik z kafe na demotywatorach?

Gość gość
Kobiety po prostu nie potrafia argumentowac swoich wywodow dlatego wyzywaja facetow od najgorszych ! Najlepsze jest to ze to ci wszyscy przystojniacy ich tak traktuja a ublizaja brzydkim bo na kims musza sie wyzyc !

wymysliles sobie sam problem a teraz sie rzucasz;-) poza tym wspolczuje jesli cnote kobiety traktujesz w kategoriach transakcji wiedac ze masz sklonnosci do prostytulowania sie;-)

Gość gość
Kobiety tak mają - nie potrafią przyznać się do błędu czy winy i zawsze zwalają winę na kogoś innego zwykle na mężczyznę!

Gość gość
Jak spotka gówniarza, który się chce mienić mężczyzną, a gówniarz ją skrzywdzi, to przelewa złość na innych gówniarzy.

Gość gość
Ja źle nie myslę. Ludzie są różni - dobrzy i źli.Bez względu na płeć. Akurat ja mam cudownego partnera i jest jedyną osobą której mogę zaufać. Zrobił dla mnie więcej niż moja rodzina: dał mi poczucie bezpieczeństwa, bezinteresowność i świadomość że jestem wartościowym człowiekiem. Uleczył mnie z kompleksów. Mam też kilku dobrych kolegów i też nie mogę powiedzieć o nich złego słowa.Kochają, szanują oraz dbają o swoje kobiety. Osobiście myślę że na świecie jest o wiele więcej fajnych facetów niż podłych świń.

Gość gość
Ja sama znam jednego cudownego faceta to mój przyjaciel, jest wspaniałym mężczyzną ale pech chciał, że jest całkowicie aseksualny i nawet nie chce się wiązać :(